Şimdi Ara

MSI GS 60/70 2QE KULLANICILARI KULÜBÜ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
6
Favori
11.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hoper01

quote:

Orijinalden alıntı: kaan4554

quote:

Orijinalden alıntı: Erengy

Ben de pazartesi günü hepsiburadadan son kalan gs60'ı sipariş verdim. Bugün geldi. Sonunda 3 aylık arayışımı tamamladım ve aranıza katıldım.

Hocam gs60 mı gs70 mi karar veremiyorum sizce hangisi ve neden? GS70'in ekranı cazip geliyor ama gs60 daha iyi çalışıyor diyorlar.

cihazı sürekli taşımayacaksanız gs70 almak daha mantıklı gibi aMa sürekli yanınızda olması gerekiyorsa o zaman gs60 derim...

Üniversitede kullanacağım,karar veremedim

• Ekran karti 850m ama alinabiir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs60 mı gs70 mi arkadaşlar bi yardımcı olsa

• Ben gs 60 aldım gayet memnunum.

Arkadaşlar bu GS 60 ghost proda caps lock olayını ekranda açık/kapalı durumunu nasıl görebilirim bilen var mı? Sağ alt köşedeki ışığa bakmak işkence gerçekten.
  • Yurtdışından (almanya) gs70 getirtiyorum pazar gecesi amcam aracılığı ile. 1450 Euro'ya patladı
    Laptop'un linki

İçim rahat aslında fakat fiyatı düşürmek için bazı şeylerden vazgeçmem gerekti: Örneğin: SSD ve Ram miktarı.
    8gb ram zaten yeter, yetmediği gün bi 8'lik daha takarım.
    SSD önümüzdeki sene eklerim diye düşünüyorum.

Sorularım şöyle:
    Bu laptopta Gta 5 gibi oyunları oynarken aşırı ısınma sorunu olur mu? Kullanan ve bilgisi olan var mı? Yaptığım tercih mantıklı mı, gt72 970m de 1800 euro'ydu ssd'si vardı ama bin lira fark ödemek istemedim, ince olması iyi ama soğutmada problem olacak gibi.
    Şuan kullandığım laptobun ekran kartı Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family 5 yıldır çıkan oyunları açmadı bile. En çokta bu 970m olayı hoşuma gidiyor.

• Gtx 970m li gs 70 almayi düşünüyorum merak ettiklerim
    1.)Fan sesi yüksek diyolar rahatsiz edicek duzeydemi yoksa normalmi? Bilgisayar boştayken fan sesi geliyormu?
    2.)Isinma sorunu varmi? ince kasalı oldugundan isiniyor diyenler var . Isinmasi normal ama yuksek derecelere cikipvrahatsiz etcek kadarmi yoksa normalmi
    3.)mentesesidir kasa kalitesi nasil uzun sure gotururmu 4-5 yil kadar saglammi?
    4.)ekran kalitesi nasil tasarimi nasil şıkmı?

Son olarak 4-5 yil kullanmayi dusunuyorum fiyati pahali 6000 uzerinde bu fiyati verdikten sonra 4-5 yil hic sıkıntı çekmeden kullanmak isterim ısinmasi fani parca kalitesi 4 5 yil gotururmu tavsiye edermisiniz?

• Merhaba beyler uzun suredır ge 70 2pc apache kullanıyodum ve sattım hayırlısıyla sımdı cok ucuza buldugum 17 ay garantılı gs 60 2pc 461tr gtx860m versiyonlu canavar bir makıne buldum 2.el tavsıye edermısınız uzun sure arastırdım fakat herhangı abartı bır sıkayet duymadımkı en cokda sogutma konusu cok ust duzeyde tavsıye edermısınız kullanıcı arkadaslar varsa yorum alabılırım iyi gunler

• quote:

Orijinalden alıntı: burak2891

Merhaba beyler uzun suredır ge 70 2pc apache kullanıyodum ve sattım hayırlısıyla sımdı cok ucuza buldugum 17 ay garantılı gs 60 2pc 461tr gtx860m versiyonlu canavar bir makıne buldum 2.el tavsıye edermısınız uzun sure arastırdım fakat herhangı abartı bır sıkayet duymadımkı en cokda sogutma konusu cok ust duzeyde tavsıye edermısınız kullanıcı arkadaslar varsa yorum alabılırım iyi gunler
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 30 Temmuz 2015; 9:32:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak2891

Merhaba beyler uzun suredır ge 70 2pc apache kullanıyodum ve sattım hayırlısıyla sımdı cok ucuza buldugum 17 ay garantılı gs 60 2pc 461tr gtx860m versiyonlu canavar bir makıne buldum 2.el tavsıye edermısınız uzun sure arastırdım fakat herhangı abartı bır sıkayet duymadımkı en cokda sogutma konusu cok ust duzeyde tavsıye edermısınız kullanıcı arkadaslar varsa yorum alabılırım iyi gunler

Fiyat?

• 2700 tl kardesım

• 2500TL zorlayabilirsen zorla,yoksa iyi fiyat.Temiz makine ise sıkıntı olmaz senin için.
  • Vallaha kardesım 3100 tl yazmıstı zorla pazarlık atarak 2700 tl ye bıraktı aldım guzel makıne canavar gibi 😀

• burak2891 kullanıcısına yanıt
    çok iyi almışsın hocam hayırlı olsun bende arıyorum o fiyat civarlarına bakalım bulabilecekmiyiz.
  • Aynen kardesım ıyı fıyat ınsallah sende alırsın bu fıyatlara duserse bulabılırsen cok ıyı olur iyi arastırmak lazım ne dıyeyım kolay gelsın sanada gorusmek uzere..
  • İçinde microsoft office ve antivirüs programı geliyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak2891 kullanıcısına yanıt
    hocam bi makine bulduk satan verisiyonunu bilmiyordu. gittik baktık MSI GS60 2PL-049TR versiyon çıktı.
    ekran kartı 850m ve ddr3 , ssd de yok.
    şans aramaya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smookeus -- 3 Ağustos 2015; 14:04:37 >
  • Dolar kuru ve ulkemizin malum vergilerinden dolayi ederinden fazla para bu cihazlar.imzamdaki masaustunh satiyimde gs70 970m alayim diyorum fakat fiyat asiri fazla

• Arkadaşlar merhaba. Ben MSI GS70 20D-060TR kullanıcısıyım. Şubat 2014' de Bursa Vatan Bilgisayardan aldım. Garantisi halen devam etmekte. Orjinal kutusu ve hediye mouse vs. durmakta. Ben Avukatım. Hiç oyun oynamadım. Ofiste birden fazla program ve PDF oluşturmayı daha rahat yapabilmek için satın aldım. Bu bilgisayarla rahat ettim. Bilgisayarım hep ofiste kaldı. bir yere taşımadım. Bilgisayarımı satmak istiyorum. Sebebi şudur: GS-60 Modelini geçen gün vatanda gördüm ve 4 senelik emektar Samsung X9 ultrabookum çok eskidi. Onu emekliye ayırıp GS-60' ı hem ofiste hem yanımda taşıyarak kullanmak istiyorum. İlgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir. Ayrıca çok yoğun klavye kullanan biri olarak, bu bilgisayarda yazı yazdıktan sonra başka hiçbir bilgisayarda yazı yazmak istemiyorum :) Hoşçakalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juf1 -- 5 Ağustos 2015; 0:20:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

alanlardan bios güncelleyen oldu mu? ben cesaret edemedim yanıma adam arıyorum :)

Bios'u güncellediniz mi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.