Şimdi Ara

MSI GS 60/70 2QE KULLANICILARI KULÜBÜ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
6
Favori
11.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Mictlan

Rica etsem hangi ayarlar ve çözünürlükte kaç fps aldığınızı yazabilir misiniz? Tabi mecbur değilsiniz ancak bilgilendirilseniz mutlu olurum

Biraz geç bir cevap oldu ama size şöyle söyleyeyim en yüksek ayarlarda 52-60 FPS GTA5 de alıyorum. 3036mb ekran kartında 2500mb lık kısmı kullanıyor oyun yaptığım ayarlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnePurpose

quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

alanlardan bios güncelleyen oldu mu? ben cesaret edemedim yanıma adam arıyorum :)

Bios'u güncellediniz mi?

Yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

alanlardan bios güncelleyen oldu mu? ben cesaret edemedim yanıma adam arıyorum :)

Bios'u güncellediniz mi?

Yok

1-2 gün içinde gs60 alacağım yakında birlikte güncelleriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• MSI GS60 Ghost Pro 2QE-248TR Core i7-4720HQ 16GB 2x128SSD+1TB 3GB GTX970M 15.6" Win8.1

aldım en sonunda daha windows güncelleme felan moddayım

outlet olarak aldım cihazda hiçbir sorun yok baya baktım sağına soluna, sanırım ekran yüzünden değişim olmuş ekran üst kısmı elimle baktığımda tam oturtmamışlardı ben oturttum

klavyesi garip geldi ( tuşların dizilimi ) ancak harici klavye ile kullandığımdan bana sorun olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smookeus -- 22 Ağustos 2015; 17:10:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Pegasus

quote:

quote:

quote:

Bios'u güncellediniz mi?

Yok

1-2 gün içinde gs60 alacağım yakında birlikte güncelleriz

Bios ve firmware güncelledim. Onun dışında realtek sürücüsünü ve killer network manager güncelledim bide üstüne nahimic yükledim süper oldu.

• Acma kapama dügmesi sürekli kırmızı yanıyor neden ? Normalde mavi
    Laptop msi ge70 ,laptopu actıgımda direk kırmızı oluyo masa üstünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogsan55 -- 26 Ağustos 2015; 17:53:35 >
  • Bildiğim kadarı ile performans durumunda kırmızı,tasarruf durumunda ise mavi renkte ışık veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogsan55

Acma kapama dügmesi sürekli kırmızı yanıyor neden ? Normalde mavi
    Laptop msi ge70 ,laptopu actıgımda direk kırmızı oluyo masa üstünde

Harici ekran kartı devreye girdiği zaman güç botunu üzerinde led kırmızı yanar. Nvidia kontrol panelinden masaüstü ayarlarını değiştirirsen sorun çözülür.
  • Hiç birşey yok gözüküyo gpu etkinliği yerinde ama hala kırmızı anlayamadım .sorunu çözdüm süpercharger arka planda çalışıyo ondan dolayı oluyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogsan55 -- 4 Eylül 2015; 7:09:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smookeus

MSI GS60 Ghost Pro 2QE-248TR Core i7-4720HQ 16GB 2x128SSD+1TB 3GB GTX970M 15.6" Win8.1

aldım en sonunda daha windows güncelleme felan moddayım

outlet olarak aldım cihazda hiçbir sorun yok baya baktım sağına soluna, sanırım ekran yüzünden değişim olmuş ekran üst kısmı elimle baktığımda tam oturtmamışlardı ben oturttum

klavyesi garip geldi ( tuşların dizilimi ) ancak harici klavye ile kullandığımdan bana sorun olmayacak

2 haftadır birlikteyiz bazı izlenimlerimi yazayım.

w10 yükledim, bios , frimware, vbios vb gerekli tüm güncellemelerini yaptım. nahimic yükleyince soundblastercinema2 yi silmeniz gerekiyor çalışmıyor. true color a alışamadım windows açılışında birkaç kere arka fon renk dengesi değişip duruyor ona gıcık oluyorum. Yanlız baya başarılı true color.

Makina hız vb açıdan beni oldukça tatmin etti. Aynı anda birçok uygulama kopyalama vb işlemler yapan sabırsız biri olarak hız başarılı. ( Makinayı şişirmeyi bile başardım 1 kere ama baya sayıda ve farklı işlemi aynı anda yapmak lazım )

Çoğu zaman televizyonla aynı odada olduğu için kulaklık takıyorum fakat 970m devreye girince fan sesi baya artıyor. 970m devrede değilken fan sesi yok gibi.Oyunlardan sonra ekran kartı tarafı sıcak iken işlemci tarafı serin oluyor. Fan sesi de zaten ekran kartı tarafında geliyor genelde.

Ses i inanılmaz güzel geldi bana. Şirketteki ve eski laptobuma göre çok iyi olduğundan da olabilir ama ben beğendim. nahimic canavar gibi bence.

genelde online MMORPG oynadığım için pek ekran kartına yüklenemiyorum diye withcer 3 kurdum ultra ayarlara aldım en ufak bir kasma felan olmadı gayet güzel oynanıyor. Senelerdir en düşük ayarlarda oynadıktan sonra onlineları bile olabilecek en üst ayarlara alıp oynamak çağ atlamak gibi bişi oldu bana :)

Klavyesi, touchpad i kullanmadığım için yorum yapamayacağım.

IPS ekran oldukça başarılı arada alışkanlıktan ekran duruş açısını kendime göre ayarlıyorum ancak görüntü değişmediğinden sonra içimden kendime gülüyorum.

Yanına 21-24" bir monitör alıp kullansam mı diyorum sonra verdiğim paranın bir kısmı ekranı olduğu için kararsız kalıyorum. bakalım artık napacaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogsan55

Hiç birşey yok gözüküyo gpu etkinliği yerinde ama hala kırmızı anlayamadım .sorunu çözdüm süpercharger arka planda çalışıyo ondan dolayı oluyormuş

Hocam Nvdia driverını kaldırıp tekrar yüklersen normale döner. Kırmızı ışığın maviye dönüşmesini, yani oyun haricinde harici ekran kartının devreye girmesini Nvidia yazılımı sağlar.
  • Aksilik olmazsa gs70 alıyorum. ince bir oyun bilgisayarı almaktı derdim bu da o inceliğe sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Aksilik olmazsa gs70 alıyorum. ince bir oyun bilgisayarı almaktı derdim bu da o inceliğe sahip.

Hangi versiyonu kaca aliyosunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Aksilik olmazsa gs70 alıyorum. ince bir oyun bilgisayarı almaktı derdim bu da o inceliğe sahip.

Hangi versiyonu kaca aliyosunuz?

Gs70 Pro Stealth modeli, sanalmarketten aldım, geldi cihazım. çok güzel, şık bir alet, virgül bir garip yerde onun dışında sorun yok. Bu arada "tüm" güncellemeleri tek tek mi yükleyeceğiz, bir araç yok mu msi!ın daha önce vardı, arıyor buluyor yüklüyordu?
  • Arkadaşlaroyun oynarken cpu 85 dereceyi görüyor, yanlardan bayağı ses çıkıyor ve kasanın oraları ısınıyor, normal mi bu? acer vardı bu kadar ısınmıyordu?
  • Bu sıcaklıklar normal mi arkadşlar? 85 derece şu anda arada 90'ı gördü oyun açık şu anda?! Anlamadım bn bunu?!
     MSI GS 60/70 2QE KULLANICILARI KULÜBÜ
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    cihaz ince olduğu ve 970m + i7 kullandığı için normal. hangi oyunda alıyorsunuz bu değerleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

cihaz ince olduğu ve 970m + i7 kullandığı için normal. hangi oyunda alıyorsunuz bu değerleri?

Madmax oynarken bu hale geliyor. MGS oynarken 70'lerde seyrediyor ama madmax'de uçuyor resmen. Neyse normalse sorun yok, kulaklık takıyorum zaten ama böyle dizime dizime sıcak bişi üfleyince tırstım o an fark ettim sesi. :) Teşekkürler bilgilendirme için. :)
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    hocam cihaz kucağınızdayken mi oynuyorsunuz? oyun oynarken cihazı düz, sert bir zemine koyun. yani masada veya sehpada oynayın sakın kucağınızda oynamayın. şu an sıkıntı olmasa bile cihaz tozlandıkça hava alması iyice güçleşir ve anakartı elinize alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

hocam cihaz kucağınızdayken mi oynuyorsunuz? oyun oynarken cihazı düz, sert bir zemine koyun. yani masada veya sehpada oynayın sakın kucağınızda oynamayın. şu an sıkıntı olmasa bile cihaz tozlandıkça hava alması iyice güçleşir ve anakartı elinize alırsınız.

Dizimde oynamıyorum, bir masa üzerinde oynuyorum. İnceliğin bedeli .. :(
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.