Şimdi Ara

MSI GS 60/70 2QE KULLANICILARI KULÜBÜ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
6
Favori
11.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen öyle hocam. o cihazda 85-90 dereceler yeni çıkan oyunlarda anormal değil. yani elinizdeki cihaz ekran kartını çıkarsanız neredeyse ultrabook kategorisinde olacak cihaz kaldı ki bende gt72 var kalın olmasına rağmen ultra ayarlarda yeni oyunları oynarken gpu 70-80 arasında geziyor. benim tavsiyem evde kullanırken soğutucu alıp kullanmanız. zaten dışarıda her zaman oyun oynanmıyor en sık evde oynuyorsunuzdur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

aynen öyle hocam. o cihazda 85-90 dereceler yeni çıkan oyunlarda anormal değil. yani elinizdeki cihaz ekran kartını çıkarsanız neredeyse ultrabook kategorisinde olacak cihaz kaldı ki bende gt72 var kalın olmasına rağmen ultra ayarlarda yeni oyunları oynarken gpu 70-80 arasında geziyor. benim tavsiyem evde kullanırken soğutucu alıp kullanmanız. zaten dışarıda her zaman oyun oynanmıyor en sık evde oynuyorsunuzdur diye düşünüyorum.

Soğutucu almayı düşünüyorum bende, araştırmalar başladı :D Teşekkürler yanıtlar için :)
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    rica ederim. fanları da ayda bir temizlerseniz gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. ayrıca havaların şu an sıcak olması da olumsuz etki ediyor bunu da göz önüne almak gerek. son olarak oyunlardaki kenar yumuşatma (AA) ayarını biraz kısarsanız veya kapatırsanız ekran kartına binen yük önemli oranda azalacağı için daha az ısınacaktır.
  • quote:

rica ederim. fanları da ayda bir temizlerseniz gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. ayrıca havaların şu an sıcak olması da olumsuz etki ediyor bunu da göz önüne almak gerek. son olarak oyunlardaki kenar yumuşatma (AA) ayarını biraz kısarsanız veya kapatırsanız ekran kartına binen yük önemli oranda azalacağı için daha az ısınacaktır.

AA'yı kapatmayı deneyeceğim. Bir de fanları nasıl temizleyim, elektirik süpürgesi mi tutayım kenarından?
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    bu işi en iyi kompresör gibi kuvvetli hava üfleyen cihazlarla yapabilirsiniz. eğer böyle bir imkanınız yoksa elektrik süpürgesi olabilir fakat çekmek yerine üflemek her zaman daha iyi sonuç verir. hatta arada bir arka kapağı çıkararak yaparsanız daha sağlıklı olur.
  • Bnde bu ekran kartlı msi almak istiyorum. Özellikleri baya iyi ama sıfır 5100 den başlıyor. SSd vs önemsiz bnm için. Fakat laptobu alabileceğim uygun fiyatta ikinci eli ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecano

Bnde bu ekran kartlı msi almak istiyorum. Özellikleri baya iyi ama sıfır 5100 den başlıyor. SSd vs önemsiz bnm için. Fakat laptobu alabileceğim uygun fiyatta ikinci eli ne kadar

Doların artışı ile 5668 tl'den başlıyor. İkinci el bulmak çok zor, böyle bir cihazı olan adam hayatta satmaz:

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-gs60-ghost-2qd-602tr-gtx-965m-notebook-pmu344084

• quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

quote:

AA'yı kapatmayı deneyeceğim. Bir de fanları nasıl temizleyim, elektirik süpürgesi mi tutayım kenarından?

Cihazı temizlerken kesinlikle hava üfleyen bir kompresör kullanma. Hava akımı ile içerde ne kadar toz/pislik varsa, ulaşamadığın kıyı/köşelere kaçar. Bu yüzden güçlü bir elektrik süpürgesi ile tozları çekmeye bak.

• Bu cihazların meşhur klavye sorunu ile başka karşılaşan kimse var mı?

Space, Z, S, 7, Page Up tuşları bende iki ay önce gitti elim-kolum olduğu için garantiye gönderecek vakit bulamadım, external klavye mouse ile kullanıyorum. Cihazı beraber aldığımız bir arkadaş da aynı durumda.

Garantiden onarım yaptıran oldu mu merak ettim.
  • yanlış düşünüyorsunuz. o hava akımıyla çarpan tozlar dışarı çıkar. elektrik süpürgesinin çekme gücü tozları tamamıyla çekmeye yetmez.
  • Arkadaşlar bende gs70 stealth modeli var da usb ses kartlı kulaklık kullanıyordum ama normal giriş alırsam daha memnun olacağımı söyleyenler var içerisinde ki ses kartı modelini yada kalitesini nasıl öğreniriz laptop un

Bende şuan klavye takılması var Chrome da klavye çalışmıyor felan sinir oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 15 Eylül 2015; 10:30:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs60 2qe 606 modelini sanırım ilk çıktığı birkaç günden beri kullanıyorum.

Cihaz oyun oynamıyorken hiç ses çıkarmıyor(aşırı sessiz ortamda belki bir tını gelebilir)

Oyunlarda ısınıyor tabiiki kucağa almayın sakatlık çıkar :)

970M in high altında çalıştırdığı oyun görmedim daha.

Birde benim ekranda sol üst köşede ışık sızması var sanırım simsiyah görüntüde rahatsız ediyor nasıl düzeltebiliriz garantisi yok Türkiyede.

• AsasinoDePulgas kullanıcısına yanıt
    Maalesef onu düzeltmek ekranı açmadan pek mümkün değil

• quote:

Maalesef onu düzeltmek ekranı açmadan pek mümkün değil

Hocam peki msi garantisine gondersem ne kadar tutar acaba?

• AsasinoDePulgas kullanıcısına yanıt
    vallahi bir fikrim yok ama bilgisayarı açtırma taraftarı değilim eğer çok rahatsız edici değilse göndermeyin. bende de var sol alt köşede kafama takmamaya çalışıyorum sanki kendiliğinden azaldı gibi oldu bilgisayarı kullandıkça.
  • quote:

vallahi bir fikrim yok ama bilgisayarı açtırma taraftarı değilim eğer çok rahatsız edici değilse göndermeyin. bende de var sol alt köşede kafama takmamaya çalışıyorum sanki kendiliğinden azaldı gibi oldu bilgisayarı kullandıkça.

Bende ayni sebepten gondermek istemiyorum sikinti yok fazla sadece arastiriyorum

• Arkadaşlar bu gün fark ettim ki, ekranda 3 tane ölü piksel var mavi olarak ölmüş. Ne yapmam gerekiyor, servise mi gideceğim, ne olacak? Bu hiç iyi olmadı ya!! :(
  • Gs 70 stealth pro 2qe satmayı düşünüyorum. Sanalmarketim-com dan alında 3/4 ay kadar önce. İlk çıkar çıkmaz almıştım. Arka kapaktaki jelatin dahi üstünde. Çantaları kapları kutusu mouse u faturası full. Yalnızca elden satış düşünüyorum yer konya. Cihaza vakit ayıramadıpım için hakkını veremiyorum bu da beni rahatsız ediyor. Fiyat 5000 tl. Logitech kablosuz joystick hediye. Ciddi düşünen pm atsın. Cihazda kılcal çizik dahi yok. Bir yandan da kıyamıyorum heran vazgeçebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 19 Eylül 2015; 19:28:04 >
  • arkadaşlar türkiyede 5. nesil intel işlemci kullanan gs serisi bulamadım. Türkiyeye gelecek mi gelmeyecek mi bilen var mı?
  • Arkadaşlar ben de gs60 2qd alarak aranıza katıldım birkaç sorum olacak.Benim klavyede ışıklandırmayı açtığımda 1.Layer dayken yani 3 renkli klasik olan sağ alt taraftaki Enter tusunun iki ledinden birinde mavi ışık yanmasi gerekirken yeşil yanıyor acaba nedendir?Ve bilgisayarin fanları 2800 rpm den aşağı kesinlikle inmiyor hatta hiç durduğunu görmedim bir çözümü bulundu mu yeni Bios, EC güncellemesi falan ise yarar mı? Son olarak 128 gb ssd var iki program yukledim yaklasik 6gblik 50 gb yer kaldi normal midir?(Windows falann ssd'de)
    Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunca_yy -- 4 Ekim 2015; 2:08:36 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.