Merhabalar. sahibinden linki vatanlink ürün modeli : GS60-2PL-072TR Ürün yaklaşık 8 aylık. Pek fazla kullanıldığı söylenemez. Yazılım uzmanı olarak çalıştığımdan dolayı işim gereği yaklaşık dokuz saat bilgisayar başındayım. Akşamda pek fırsat bulamıyorum kullanmaya. İlk aldığım zamanlar oyun oynadım makine gerçekten canavar. Ve gerçekten çok hafif. Satma sebebim oyun oynamadığım ve yazılımla uğraştığım için Macbook almak istiyorum bu yüzden satıyorum. Herhangi bir cizik vs bulunmamaktadır. Sıfırdan farkı üzerindeki parmak izleri :). İsteyen olursa yaklaşık 250 gb lık oyun arşivimi de beraberinde verebilirim. Ürünün kutusu kağıtları faturası durmaktadır. Garantisi tabiki devam ediyor. Yanında çantasını mouseunu verecegim. Fiyat konusunda yazabilirsiniz. Vatan computerda mevcut şuanda bakabilirsiniz diğer özelliklere ve yorumlara vatancom /msi-gs60-ghost-core-i7-4710hq-25ghz-8gb-128ssd-1tb-156-2gb-w81.html 128 gb ssd 1 tb 7200 rpm sabit disk var 2gb paylaşımsız nvida GTX850M serisi ekran kartı mevcut 8GB DDR3 ram mevcut
Ürün kutusu kolisi mevcuttur mouse canta vs birlikte verilecektir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme