Şimdi Ara

MSI GS70 Klavye sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir tanıdım Msı gs70 kullanıyor. Klavyesinde i,u,2,8 gibi tuşlar basmıyor, ya da sadece sert vura vura basılabiliyor. Bilgisayarcıya götürdüğünde yazılımsal sorununun olmadığı sorunun mekanik olduğu söyleniyor. Hatta üstüne birşey dökülmediyse elinin teri en kötü etmen olabileceği söyleniyor. Bu işin çözümü nedir? Teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    tasarım hatasından kaynaklanan kronik donanımsal bir sorun. servise vermeniz gerekiyor.

benim ve bir arkadaşımın GS70 laptopları bu arıza nedeniyle onarıldı. bilgisayarın klavyesinin olduğu paneli komple değiştiriyorlar. biraz renk farkı oluyor ama en azından bilgisayar çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Merhaba arkadaşlar.

Bir tanıdım Msı gs70 kullanıyor. Klavyesinde i,u,2,8 gibi tuşlar basmıyor, ya da sadece sert vura vura basılabiliyor. Bilgisayarcıya götürdüğünde yazılımsal sorununun olmadığı sorunun mekanik olduğu söyleniyor. Hatta üstüne birşey dökülmediyse elinin teri en kötü etmen olabileceği söyleniyor. Bu işin çözümü nedir? Teşekkürler şimdiden

Bilgisayarcı biraz sallamış gibi, çünkü arkadaşın elinden damla damla terin, klavyenin devre kartına dökülmesi lazım ki, bu da zor bir ihtimal. Garantisi varsa hiç beklemeden teknik servise göndersin.
  • benzer sorn bende de var bazı harfler çalışmıyor b yüzden yazamıyorm şan Nasıl çözüme laştrdın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: science is a life style

benzer sorn bende de var bazı harfler çalışmıyor b yüzden yazamıyorm şan Nasıl çözüme laştrdın?
    MSI servisine gönderdik klavye değişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

MSI servisine gönderdik klavye değişti.

Alıntıları Göster
    Sıkıntı var mı? Sorun devam ediyor mu? Ne kadar ücret aldılar? Benim garantim bitti de.
  • Farklı bir modelde benimde başıma geldi servise gönderdik klavyenin olduğu parça komple değişti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knowless

Farklı bir modelde benimde başıma geldi servise gönderdik klavyenin olduğu parça komple değişti
    Ne kadar tuttu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.