Şimdi Ara

MSI GT680R Şarj Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop şarjını takınca laptobun bazen fişin takılı olmadığını gösterdiğini gördüm. Laptobun arkasına giren kabloyu oynatınca bunun dizeldiğini fakat biraz daha oynatığımda tekrar gittiğini gördüm. Yani bazı yerlerde şarj oluyor bazılarında olmuyor. Malum MSI teknik servisini bilen bilir gönderirsin dönmek bilmez. Bana önerebileceğiniz çözüm yolları ya da İstanbulda güvenilir bir teknik servis varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: AnglacheL

Arkadaşlar laptop şarjını takınca laptobun bazen fişin takılı olmadığını gösterdiğini gördüm. Laptobun arkasına giren kabloyu oynatınca bunun dizeldiğini fakat biraz daha oynatığımda tekrar gittiğini gördüm. Yani bazı yerlerde şarj oluyor bazılarında olmuyor. Malum MSI teknik servisini bilen bilir gönderirsin dönmek bilmez. Bana önerebileceğiniz çözüm yolları ya da İstanbulda güvenilir bir teknik servis varmıdır?

Şarj kablosunun uçu bozulmuş ise değiştirebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnglacheL

Arkadaşlar laptop şarjını takınca laptobun bazen fişin takılı olmadığını gösterdiğini gördüm. Laptobun arkasına giren kabloyu oynatınca bunun dizeldiğini fakat biraz daha oynatığımda tekrar gittiğini gördüm. Yani bazı yerlerde şarj oluyor bazılarında olmuyor. Malum MSI teknik servisini bilen bilir gönderirsin dönmek bilmez. Bana önerebileceğiniz çözüm yolları ya da İstanbulda güvenilir bir teknik servis varmıdır?

aynı sorun bende oldu sarj aletinin kablosunun icindeki kablolar kırmış birteknis servise götürüp kabloyu yenisiyle degiştireceksin yada garantisi varsa servise gönder
  • Farklı bir şarj adaptörü ve kablosu kullandım sorun hala devam ediyor. Sorun notebookun üzerindeki girişte büyük ihtimal. MSİ Teknik servis olarak önerebileceğiniz biryer var mı? Servispoint varmış o nasıldır bileniniz var mı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.