Şimdi Ara

MSI GT72S Termal Macun @@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Bilgisayarımda gerek CPU gerek GPU sıcaklıkları 55-60 lı derecelerde seyretmeye başladı. Ben termal macunun eskimesine yordum bu durumu. Hem de zaten yaklaşık 3 sene kadar geçti üzerinden. Ben kendim yapabileceğimi düşünmüyorum bu işlemi. Sizce MSI servisine mi gitmeliyim? Vatan Bilgisayar şubeleri yapabilir mi? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

• her hangi bir bilgisayarcıya götürün günü birlik gözünüzün önünde yapsın işi cok olmayan birine gidin. Aksi halde cizik icinde alabilirsiniz geri
  • Teknik servisle bir konuş, çok para istemezler. En azından arkadaşın da dediği gibi güzelim cihazı mahalle kasaplarına teslim etme.

İletişim Bilgileri

Servis Noktası A.Ş.
    Gülbahar Mah. Uysal Sk. No:3C Mecidiyeköy - Şişli / İstanbul

Telefon +90 212 288 42 30
    Faks +90 212 288 52 96
    Eposta bilgi@servispoint.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urinia

Teknik servisle bir konuş, çok para istemezler. En azından arkadaşın da dediği gibi güzelim cihazı mahalle kasaplarına teslim etme.

İletişim Bilgileri

Servis Noktası A.Ş.
    Gülbahar Mah. Uysal Sk. No:3C Mecidiyeköy - Şişli / İstanbul

Telefon +90 212 288 42 30
    Faks +90 212 288 52 96
    Eposta bilgi@servispoint.com
    Teknik servis 295TL istedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuhuku

her hangi bir bilgisayarcıya götürün günü birlik gözünüzün önünde yapsın işi cok olmayan birine gidin. Aksi halde cizik icinde alabilirsiniz geri
    Bayram geçsin hocam gözüme düzgün bir yer kestirip yaptırıcam.
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Bence elletmeyin. Pc cilere de yaptırılmaz 10tl lik tırt macun sürecekler. Thermal Grizzly Kryonaut alıp sürün.
    ben servise mail attığımda monster gibi ücretsiz bakımını yapabiliriz demişlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

ben servise mail attığımda monster gibi ücretsiz bakımını yapabiliriz demişlerdi.
    Bi fikrim yok. Cihazım hep serviste tamir oldu. Garantisi bitti 4. yıldayız. Aradım 295 dediler dışarıda yaptırdım.
  • Msi nin son 6 7 yıldan fazladır her çıkan ge serisinden birini almış biri olarak eğer beni dinlerseniz macunun mutlaka kaliteli olmasına ve her sene değişmesine fanların tozlardan arınmasına mutlaka dikkat edin. Servispoint ile görüşüp fiyat alın uymazsa iyi bir bilgisayarcı veya kendinize güveniniz varsa (ben yıllardır hep kendim yapıyorum internetten izleyerek öğrendim) yapın. Belirttiğiniz sıcaklıklar gayet normal. 8. 9. Nesil i7 işlemcilerden örnek vermek gerekirse oyunlarda 90-95 derecede geziyor ama mutlaka macun değişsin. Sormak istediğiniz bir şey olursa mutlaka yazın seve seve cevaplarım. Tanıdık olsun olmasın yıllarca çok insanın cihazına macun sürüp temizliğini ve ufak tefek tamiratını yaptım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdryvz

Msi nin son 6 7 yıldan fazladır her çıkan ge serisinden birini almış biri olarak eğer beni dinlerseniz macunun mutlaka kaliteli olmasına ve her sene değişmesine fanların tozlardan arınmasına mutlaka dikkat edin. Servispoint ile görüşüp fiyat alın uymazsa iyi bir bilgisayarcı veya kendinize güveniniz varsa (ben yıllardır hep kendim yapıyorum internetten izleyerek öğrendim) yapın. Belirttiğiniz sıcaklıklar gayet normal. 8. 9. Nesil i7 işlemcilerden örnek vermek gerekirse oyunlarda 90-95 derecede geziyor ama mutlaka macun değişsin. Sormak istediğiniz bir şey olursa mutlaka yazın seve seve cevaplarım. Tanıdık olsun olmasın yıllarca çok insanın cihazına macun sürüp temizliğini ve ufak tefek tamiratını yaptım.
    Cevabınız için teşekkürler hocam. Hangi marka, model tavsiye edersiniz?

İşinizi çok rahat görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdryvz -- 21 Eylül 2019; 23:10:46 >
  • m.n11.com
    Arctic Mx-4 4gr 2019 Edition Termal Macun - Yüksek Performas - n11.com
    https://m.n11.com/arctic-mx-4-4gr-2019-edition-termal-macun-yuksek-performas-P310512262

• quote:

Orijinalden alıntı: sdryvz

https://m.n11.com/arctic-mx-4-4gr-2019-edition-termal-macun-yuksek-performas-P310512262
    Çok teşekkür ederim notlara ekledim. Şu an ki macun hafif eskiyince değiştiririm.
  • Hocam 3 yılda termal macun pek eskimez gibi ama laptopun içi toz dolabilir. Macun değişiminden önce bunu kontrol etmen daha sağlıklı olur. Ayrıca yazılım kaynaklı bir sıcaklık artışı yaşayabilirsin (virus vs). Temiz bir Windows + driver kurulumunu öneririm.
  • Pek değil evet çok eskir:) temiz kurulum win 10 yeni sürücüler macun yenileme fan temizleme.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.