Şimdi Ara

MSI GV62 YAVAŞLIK SIKINTISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ürünü daha dün aldım. Vatanda kurulumunu yaptılar. Bugün bir kaç şey indirmek ve internette gezinmek için açtım fakat bilgisayarda inanılmaz bir yavaşlık var. Eski bilgisayarımdan daha yavaş. Chrome çok geç açılıyor, bazen seri olursam "yanıt vermiyor" ve yazı yazarken takılmalar, kasmalar oluyor. Herhangi bir uygulama açtığımda çok geç açılıyor. Bu yazıyı yazarken bile uzun bir şeyi silmek istesem çok geç algılıyor. Bilgisayar sanki 6-7 yıllık. Eski bilgisayarımdan daha yavaş ve daha fazla sıkıntısı var. Yardımcı olabilecek var mı? Ne yapmam gerekiyor?

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gv62-core-i5-7300hq-2-5ghz-8gb-1tb-hdd-15-6-mx1501050-2gb-w10.html

Ürün bu

• Bir up ile birlikte eklemek istediğim bir şey var. Google chrome'un açılması yaklaşık 7-8 saniye sürüyor.

Ve bilgisayarı kullandıkça yavaşlaması, kasması geçiyor gibi hissediyorum.
  • Lanet olsun ki şu ürünü aldım. Sıkıntı hala düzelmedi. Amcamın evindeki 1999 model bilgisayar daha hızlı. Bi oyuna gireyim dedim mavi ekran verdi. Yarın iade edeceğim. Bir daha MSI alanın da..
  • Ne yaptınız merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sorunun büyük ihtimal yazılım kaynaklı gibi görünüyor. Temiz bir Windows ve driver kurulumu sonrası kasılma sorunun çözülecektir.
  • Aynı ürünü bende aldım hepsiburda dan senin ürününde sıkıntı var galiba çünkü benimki baya hızlı hiç kasma olmadı daha oyun yüklemedim.Günlük kullanımda hiç yavaşlama görmedim ürünü bir pc ciye götürmeni tavsiye ederim veya driverlerini kontrol et belki unuttuğun driver vardır .Bu da olmazsa idae et laptop'u.
  • Hocam bende aynı yerden gv62 aldım yarın gelecek. Nasıl çözdünüz sorunu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.