Şimdi Ara

MSI H110M PRO-VD LGA1151

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #MSI Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 MSI H110M PRO-VD LGA1151
    Ürün tertemiz kullanılmış olup orijinal paketindedir. Ufak da olsa pazarlık payı vardır.

Özellikleri :
    LGA 1151
    DDR4 2333 Mhz

MSI H110M PRO-VD LGA1151
    MSI H110M PRO-VD LGA1151
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 390 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Neredeyse bundan ucuza Z170 Gaming sattım geçen hafta. Sizce de biraz abartmıyor musunuz? Gerçekten meraktan soruyorum.
  • Anakart 0 ayarında bir anakart. Neredeyse hiç kullanılmadı diyebilirim. Zaten pazarlık payı olduğunu da yazmışım oraya. Duruma göre güncellemesini yaparım.
  • Sifir 400-600 lira arasi hala h110-b250 anakartlar var. Satmaya niyetiniz yoksa acmayin ilanda forum kirlenmesin. Şunun ederi max. 200 liradir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Sifir 400-600 lira arasi hala h110-b250 anakartlar var. Satmaya niyetiniz yoksa acmayin ilanda forum kirlenmesin. Şunun ederi max. 200 liradir.
    Kesinlikle katılıyorum hocama. Şu anakartla ne yapılabilir ki 430 etsin RAM bile 2133de çalışıyor takınca
  • napolyon94 kullanıcısına yanıt
    👍👍 çok haklısınız hocam
  • İntel sevdalıları için özel ürün bunlar. Maneviyatı var.

Sıfır B450 anakartlar (a320 var düşünün h110 seviyesi) 500 liralara satılıyor. İnatla 5 10 senelik İntel sistem kullanmak isteyenler için satıcıları destekliyorum. 1000 lira olmalı bence. Yanına da i5 7400 1000 TL. Ohhh mis gibi sistem. Ne gerek var sıfır Ryzen almaya?

Antika seven fanboylara az bile. Alıcısı var ki satıyor adam. Görün satılacak bu da. 400 olur gider.

Hayırlı satışlar hocam. Satın bunu yerine 5 kat iyi Ryzen sistem toplayın, hem sıfır, hem aynı fiyata.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] MSİ H110M PRO VD ANAKART
    geçen ay önce açıldı
    MSI B450M Pro Vdh Anakart
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

İntel sevdalıları için özel ürün bunlar. Maneviyatı var.

Sıfır B450 anakartlar (a320 var düşünün h110 seviyesi) 500 liralara satılıyor. İnatla 5 10 senelik İntel sistem kullanmak isteyenler için satıcıları destekliyorum. 1000 lira olmalı bence. Yanına da i5 7400 1000 TL. Ohhh mis gibi sistem. Ne gerek var sıfır Ryzen almaya?

Antika seven fanboylara az bile. Alıcısı var ki satıyor adam. Görün satılacak bu da. 400 olur gider.

Hayırlı satışlar hocam. Satın bunu yerine 5 kat iyi Ryzen sistem toplayın, hem sıfır, hem aynı fiyata.
    Ürünün 0 gibi olduğunu söylediğim ve eksiksiz sattığım halde sağlam linç yemişim gibi :D. Piyasa kafayı yemiş durumda ben ne yapayım? Almak isteyen adam gelir pazarlığını yapar uyarsa iki tarafa da alır gider. Zevkine forum gezerlerken beğenmedikleri fiyatları böyle yargılıyorlar herhalde. Neyse düşürdük fiyatı hadi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fractionn -- 13 Ocak 2021; 1:54:44 >

• extasy1234 kullanıcısına yanıt
    1 hafta h110, b150, b250 anakart aradım. Bugün bu gibi ilanlara inat gidip sıfır 460 liraya MSİ b250m-vd pro siparişi verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

1 hafta h110, b150, b250 anakart aradım. Bugün bu gibi ilanlara inat gidip sıfır 460 liraya MSİ b250m-vd pro siparişi verdim.
    Tebrikler.
  • Dostum çok yanlış anlaşıldım sanırım. Ben sana bir şikayet ya da serzenişte bulunmadım. Sen istediğin fiyatı yazmakta özgürsün. İnan alıcı çıkacaktır zaten. İntel fanları alır niye indirim yaptın ki?

Benim serzenişim genel İntel fiyatlarına ve garip şekilde alıcı bulmasına. Burada 3470 ve anakarta 400 lira diye ilan açtım 1 saat sonra bi geldim 20 kişi mesaj atmış. La teeee 2012 model ve o dönemin de giriş-orta bir işlemcisi neyin peşindesiniz dedim. Verdim gitti.

Şu anda forumda 4770k var 2013 model işlemci. 900 lira diyor satıcı. Alıcı da bulur ha. Şu anda 700 lira altına satılan i3 10100f 4770k'dan baya baya üstün bir işlemci. Sıfırı 700 altına satılan işlemci bu. 4770k yaklaşamaz bile. Ama 900 lira. Çünkü İntel fanı çok var. Gelip alacak.

Hoş şimdilerde AMD fanı diye bir şey çıktı ortaya. AMD bu durumu anladı ve fiyatları görüyorsunuz.

Siz ürününüzü bize göre bakıp indirmeyin. Alıcı varsa 600 yaz hocam. Ne diye alan varsa satmayasın ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Dostum çok yanlış anlaşıldım sanırım. Ben sana bir şikayet ya da serzenişte bulunmadım. Sen istediğin fiyatı yazmakta özgürsün. İnan alıcı çıkacaktır zaten. İntel fanları alır niye indirim yaptın ki?

Benim serzenişim genel İntel fiyatlarına ve garip şekilde alıcı bulmasına. Burada 3470 ve anakarta 400 lira diye ilan açtım 1 saat sonra bi geldim 20 kişi mesaj atmış. La teeee 2012 model ve o dönemin de giriş-orta bir işlemcisi neyin peşindesiniz dedim. Verdim gitti.

Şu anda forumda 4770k var 2013 model işlemci. 900 lira diyor satıcı. Alıcı da bulur ha. Şu anda 700 lira altına satılan i3 10100f 4770k'dan baya baya üstün bir işlemci. Sıfırı 700 altına satılan işlemci bu. 4770k yaklaşamaz bile. Ama 900 lira. Çünkü İntel fanı çok var. Gelip alacak.

Hoş şimdilerde AMD fanı diye bir şey çıktı ortaya. AMD bu durumu anladı ve fiyatları görüyorsunuz.

Siz ürününüzü bize göre bakıp indirmeyin. Alıcı varsa 600 yaz hocam. Ne diye alan varsa satmayasın ki?
    Haklısınız hocam, ben de size bir şey demedim zaten. Gelip buraya söylenmenin anlamını anlamadım ve dert ortağı yaptım sizi sadece. Kusuruma bakmayın :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.