Şimdi Ara

MSİ K8N NEO2 7025 OVERLOCK PROBLEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben bu anakartla amd 3000 64 venice kullanıyorum fakat core center ı calıstırdıgımda bilgisayar kitleniyo daha 200 fsp yi 201 yaparken overlocktanda vazgectim yinede belli bi süre sonra birden bire kitleniyo ne yapmam lazım bazen format atıyom düzeliyo bu seferde adsl internete baglandığım zaman telefon çalınca internetten kopuyo ethernetle bağlandıgım zaman buseferde sayfalar bir açılıyo bir açılmıyo en mantıklısı ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

• Bu kartların yeni versiyonlarında kesin bir problem var.
    Tamam çok iyi anakart olduğu söylenemez fakat zamanında alternatifi olmadığı için çok kişi kullandı bunları,,,

Bu aralar şikayetleri okuyorumda "o kadar da değildi" diyorum.
    Bence işe biosu araştırmakla başla,ayrıca core center dan ziyade biostan oc yapmayı dene,ram diyecem,ramlerin 201 fsb de bile kilitlenmesi çok anlamsız.
    Mutlaka windowstan oc yapacaksan Clock Gen en iyi alternatif.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=43033&page=1&pp=25

Çok faydasını göreceğine inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanDostum -- 2 Ekim 2005, 0:51:16 >

• valla benim tek şikayetim var 300 fsb den sonra harddisk sapıtıo bi görüo bi görmüo..(sata h.d.d valla denedim 3. de zaten 4. yuvayada taktım aynı? )Bendede son bios yuklu...ama gayet ii board ben 280 fsb kullanıyorum....
  • If you are having trouble getting windows to boot from SATA ("Error Loading Operating System"), be sure to set SATA1/2/3/4 RAID to "ENABLED", even if you are not running RAID
    TIP: older bios revisions need the agp speed set to 67mhz to lock it

Sanırım sorumun cevabı bu olabilir denicem....
  • cok thankyou
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSİ K9neo N1996 Socket AM2
    8 yıl önce açıldı
    MSI 990FXA-GD65 Bios Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.