Şimdi Ara

MSI MEG B550 UNIFY-X AMD B550

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #MSI Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 MSI MEG B550 UNIFY-X AMD B550

Merhaba,

3.09.2021 tarihinde inventus üzerinden almış olduğum anakartı x570s unify-x max modeline geçtiğim için satmak istiyorum. Anakartın tek bir eksik yanı vardır, montaj esnasında kasamın usb soketindeki çapak yüzünden bir tane pin kırılmıştır. Pin kırık olduğu için tek aksaklık kasa önünde bulunan usb portlarından bir tanesi çalışmamaktadır. Msı servisi ile görüştüğümde 150 TL gibi bir rakama yapabileceklerini söylemişlerdi, o kadar önemli bir durum olmadığı için göndermemiştim.

Benim istemiş olduğum fiyat 1.600 TL dir, anakart piyasada bulunan B550 serisinin en tepe kartlarından birisidir, hatta bir çok x570 den daha kalitedir. O.c yönünden en başarılı kart olma ünvanına sahiptir.

Forumda çok fazla aktif olamadığım için dileyen 0555 855 80 00 numaradan benim görüşebilir, sormak istediğini sorabilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 3 Eylül 2024 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Tarafımca alınmıştır.

• AtiMX4 A kullanıcısına yanıt

Güle güle kullan hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    2 yıl önce açıldı
    B550 MSI GAMING PLUS AMD ANAKART
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.