Şimdi Ara

##MSI MEGABOOK M670 KULLANICILARI DERNEĞİ## (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
99.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: neo1209

Selam arkadaşlar ben bilgisayarcıyım bu arada ödenmeyen çekimize karşılık bi firmadan yüklü miktarda malzeme aldık... bi çoğunu sattık toptan.. elimizde hala çok malzeme var almayı düşünenler bana ulaşsın özel mesajdan. ve msnden neo120981@ hot.. 20 kısayol tuşlu full multimedya klavye gümüş siyah martech 2 usd+kdv casecom-simay-diana (usb/ps2 led ışık)mouse 2usd.... plm 1,3 webcam 5 usd +kdv (34fps) martech webcam 5 usd +kdv (30fps) kulakılar nakasaki-cosonic- mikrofonlu 2 usd+kdv .... speaker 1+1 5 usd+kdv hepsi sıfır kutusunda isteyen gelip inceleyebilir ürünleri değişik modeller ve renkler mevcut... kürekle satıyoruz bunları sizde faydalanın...

cd dvd gelecek yüklü miktarda önümüzdeki haftalarda....

Şehir neresi arkadaşım

• 850 YTL ye bu özelliklerde laptop varsa bilelim..

150 daha koyun diyen dostum.. koyabilsek zaten düşünmeyiz...üst modellere bakarız ... problemsiz olsa zaten bu fiyata eritmeye kalkmazlar..problemleri çok büyütmeyin gözünüzde ..

pil sorunu ve ısınma var ama o kadar rahatsız edici değil... dün fujitsu-siemens gördüm bir tane .. bizim alet buzdolabı gibi kalıyor yanında...

yalnız aleti pille çok sık kullananlar hayal kırıklığına uğrarlar.. 2 saatte bitiyor pil..

kararsız kalan arkadaşlar paranız varsa üzerine koyup başka modellere bakın .. yoksa da çok kafaya takmayın .. aletin kullanıma direk etki eden hiçbir problemi yok ..
  • Bu mesajı buraya yazacağına sıcak fırsatlara yazsana arkadaşım. Hem ilgilenen daha çok olur.

quote:

Selam arkadaşlar ben bilgisayarcıyım bu arada ödenmeyen çekimize karşılık bi firmadan yüklü miktarda malzeme aldık... bi çoğunu sattık toptan.. elimizde hala çok malzeme var almayı düşünenler bana ulaşsın özel mesajdan. ve msnden neo120981@ hot.. 20 kısayol tuşlu full multimedya klavye gümüş siyah martech 2 usd+kdv casecom-simay-diana (usb/ps2 led ışık)mouse 2usd.... plm 1,3 webcam 5 usd +kdv (34fps) martech webcam 5 usd +kdv (30fps) kulakılar nakasaki-cosonic- mikrofonlu 2 usd+kdv .... speaker 1+1 5 usd+kdv hepsi sıfır kutusunda isteyen gelip inceleyebilir ürünleri değişik modeller ve renkler mevcut... kürekle satıyoruz bunları sizde faydalanın...

cd dvd gelecek yüklü miktarda önümüzdeki haftalarda....

• Şehir istanbul... mecidiyeköy
  • 4 sayfayıda baştan sona okudum. bilgisayar la sık çalışanlar için idaal değil.
    şöyleki 1- batarya proplemli 2-ısınma proplemi var 3- hdd ses geliyor bunlar pc prolemleri
    birde aldıktan sonra kendimizin proplemleri olacak.
    1-batarya 24 saatte %75 e düşünce hemenaldığımız yere ilk telefon (2 ytl)
    2-evli isek hatunlara değisel analarımıza dert yanmak bağırmak çağırmak kendimizi ucuz aldık diyerek teselli etmeye çalışmak-
    3-kargo 10ytl gidiş +kargoya veriyorum diyerek arama genelde cep telefonundan olur (2ytl)
    4-tekrar telefon vardımı diyerek (2ytl)
    5-5 gün boyunca hırsını televizyondan ve keşke almasaydım diyerek mide krampları ile geçirmek
    6-10 ytl geliş kargosu
    7-heyacanlı bir şekilde pc kurmaya çalışma (tekrar sorun cihazı çizmişler.cihazın kutusu birdaha kulanılamaz halde gelir)
    8-tekrar telefon geldiğinde çizikdi derler ama gönderin ilgilenelim derler tekarar git gel 25 ytl
    sonuç yine değişmez
    9-eğer kabullenmesen psikolojik tedavi alırsın.

Bunları göze alıyorsan cihaz ucuz hala 599,00 USD + KDV
    ürün y

• Ben kullanıyorum kardeş katılmıyorum sana.. çok memnunum 24 saatte %75 değil %85 e iniyor.. ayrıca harddisk sesi felan yok ısınmada bi sorun yok zaten ..patronumda toshibanın pahalı bi modeli var qosmio inan okadar ısınıyorki dışarı resmen el yakacak bi hava atıyor... yani üründen çok memnunum ama şimdiki aklım olsa m673 alırdım +512 ram + 1,3 mp + blutut + 40 gb harddsik+ go 7400
    quote:

Orjinalden alıntı: mtyigit

4 sayfayıda baştan sona okudum. bilgisayar la sık çalışanlar için idaal değil.
    şöyleki 1- batarya proplemli 2-ısınma proplemi var 3- hdd ses geliyor bunlar pc prolemleri
    2-evli isek hatunlara değisel analarımıza dert yanmak bağırmak çağırmak kendimizi ucuz aldık diyerek teselli etmeye çalışmak-
    3-kargo 10ytl gidiş +kargoya veriyorum diyerek arama genelde cep telefonundan olur (2ytl)
    5-5 gün boyunca hırsını televizyondan ve keşke almasaydım diyerek mide krampları ile geçirmek
    6-10 ytl geliş kargosu
    7-heyacanlı bir şekilde pc kurmaya çalışma (tekrar sorun cihazı çizmişler.cihazın kutusu birdaha kulanılamaz halde gelir)
    8-tekrar telefon geldiğinde çizikdi derler ama gönderin ilgilenelim derler tekarar git gel 25 ytl
    sonuç yine değişmez

ürün y

• -m673 de bluetooth yok
    -arkadaşa katılıyorum
    quote:

Ben kullanıyorum kardeş katılmıyorum sana.. çok memnunum 24 saatte %75 değil %85 e iniyor.. ayrıca harddisk sesi felan yok ısınmada bi sorun yok zaten ..patronumda toshibanın pahalı bi modeli var qosmio inan okadar ısınıyorki dışarı resmen el yakacak bi hava atıyor... yani üründen çok memnunum ama şimdiki aklım olsa m673 alırdım +512 ram + 1,3 mp + blutut + 40 gb harddsik+ go 7400
    quote:

Orjinalden alıntı: mtyigit

4 sayfayıda baştan sona okudum. bilgisayar la sık çalışanlar için idaal değil.
    6-10 ytl geliş kargosu
    sonuç yine değişmez

ürün y

• arkadaşlar size daha önce bilgisayarın problemlerinden bahsetmiştim servise verdim 6 gün oldu daha yab-nıt bekliyorum bakalım ne diyecekler ama ne olursa olsun bu fiyata bu makina gerçekten iyi.tabi herkesin fikri var fakat her şey pahasına göre ucuz aldık diye hata aramaktan vazgeçelim demişti bir arkadaş katılıyorum keyfinize bakın ben pil probleminden göndermiştim birde bazı donanımlara ne yaptıysam sürücülerini yüklememişti
  • bu modelin sürücüleri MSİ ın resmi sitesinde bile yok..
  • bu modeli MSI çinlilere fason yaptırmış sanırım .. sürücü cd si paketin içinden çıkıyo..kaybolursa da MSI türkiye veya tabiiki bizz yardımcı olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 25 Temmuz 2007; 23:45:12 >
  • hiçte fena değil mantıklı bi seçim bence core 2 ler le kapıiır amd bu leptop işlemcilerini çok iyi yapıyoo
  • sevgili altrea en uygun makin bu tek farkı işletim sistemi ve webcam işte buradahttp://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=135&prod_no=1058
  • Dün ben bulamadım
    bugün mü koymuşlar acaba
    En uygun ve işlemcisi hızlı bir makina hiçbir sözüm yok....
  • beyler bende MSI almak niyetindeyim..!

Bu ürünü alsak nası olur acaba M670 in yerine:http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBMSI000M670

MSI TUTKUNLARI İÇİN ÖZEL FİYAT

Nvidia GeForce Go 6100 (C51MV)+ NVIDIA nForce Go 430 MCP (MCP51M) Çipset
    AMD Turion� 64 MK38 (2.2GHz 512KB L2 Önbellek)
    Linux İşletim sistemi
    256 MB Paylaşımlı NVIDIA GeForce Go 6100 Ekran Kartı
    15.4� MSI Amazing Crystal Vision [ACV] (1280x800) + Anti Glare kaplama
    1024MB RAM SO-DIMM DDR2 667 MHz
    80GB 5400 rpm sabit disk
    Alüminyum � Magnezyum alaşımı hafif & dayanıklı siyah renkli Kasa
    Realtek® Yüksek tanımlı ses
    2 adet entegre stereo hoparlör
    10/100Mbps Ethernet, Entegre 56k Modem
    802.11b/g WLAN,
    Super Multi dvd-Yazıcı
    4 x USB2.0, 1 x Firewire, 4�ü 1 arada kart okuyucu
    Entegre mikrofon, Harici mikrofon girişi, kulaklık çıkışı
    VGA görüntü çıkışı, S-Video TV çıkışı
    358 (U) x 259(D) x 27-33(Y) mm / 2.9 Kg
    6 Hücreli Pil
    Nümerik Tuş Takımı ile Özellikle Sayısal Veri Girişi Gerektiren Uygulamalarla Rahat Çalışabilme

2 YIL GARANTİ SÜRESİ

Ben fazla oyuun oynamam tek tük oyunları çalıştırsın yeterli..!

Örnek: Fifa2007,GTA Vice City gibi..!

Yorum ve görüşlerinizi bekliyorum...!

Saygılar...!

• quote:

Orjinalden alıntı: Efsane48

beyler bende MSI almak niyetindeyim..!

Bu ürünü alsak nası olur acaba M670 in yerine:http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBMSI000M670

Linux İşletim sistemi
    80GB 5400 rpm sabit disk
    802.11b/g WLAN,
    Super Multi dvd-Yazıcı
    6 Hücreli Pil
    Nümerik Tuş Takımı ile Özellikle Sayısal Veri Girişi Gerektiren Uygulamalarla Rahat Çalışabilme

2 YIL GARANTİ SÜRESİ

Saygılar...!

bu da m670 zaten tek fark ramini 1024 yapmışlar bizdekilerde 512 var.
    fiyatı ben baktıgım da 986 ytl idi suan hepsiburada.com da 512 ramli m670 908 ytl. 1 gb 667 ramlar 80-90 ytl civarı uzerindekiyle beraber 1,5 gb ram yapar aynı fiyata. tavsiyem 512 mb ramli m670 al ram i alıp kendin eklersin aynı fiyata 1,5 gb ramli bilgisayarın olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: igoceci

quote:

Orjinalden alıntı: Efsane48

beyler bende MSI almak niyetindeyim..!

Linux İşletim sistemi
    80GB 5400 rpm sabit disk
    802.11b/g WLAN,
    Super Multi dvd-Yazıcı
    6 Hücreli Pil

2 YIL GARANTİ SÜRESİ

Saygılar...!

bu da m670 zaten tek fark ramini 1024 yapmışlar bizdekilerde 512 var.
    fiyatı ben baktıgım da 986 ytl idi suan hepsiburada.com da 512 ramli m670 908 ytl. 1 gb 667 ramlar 80-90 ytl civarı uzerindekiyle beraber 1,5 gb ram yapar aynı fiyata. tavsiyem 512 mb ramli m670 al ram i alıp kendin eklersin aynı fiyata 1,5 gb ramli bilgisayarın olur.

teşekkürlerde 80-90 fazla veririm 1 gb ram li olarak almak daha avantajı gbii duruyor...!

bide oyun meselesinden bahsetmemeişsin..! dediğim oyunları rahat çalıştırır herhalde...!

• Arkadaşlar en avantajlısı m673 tanıdık bi firmadaki bi arkadaş 718usd+kdv ye veriyor yani çokta büyük fiyat farkı yok harddisk ram kamera bir yana en can alıcı nokta go 7400 ekran kartı(bildiim kadarıyla laptoplarda anakarta entegreymiş ekran kartı yani değişmiyor..)... bu beni çok üzdü çok pişman oldum şimdi iade edip onu alayım diyorum ama olmuyor... yeni alacaklar varsa m673 diyorum....
  • quote:

Arkadaşlar en avantajlısı m673 tanıdık bi firmadaki bi arkadaş 718usd+kdv ye veriyor yani çokta büyük fiyat farkı yok harddisk ram kamera bir yana en can alıcı nokta go 7400 ekran kartı(bildiim kadarıyla laptoplarda anakarta entegreymiş ekran kartı yani değişmiyor..)... bu beni çok üzdü çok pişman oldum şimdi iade edip onu alayım diyorum ama olmuyor... yeni alacaklar varsa m673 diyorum....

+1

evet haklısın ekran kartında baya fark eder oyunlarda...!

Para olunca MSI M673 almak lazım...!
  • Arkadaşlar sony mp3 ler geldi 1gb 20 usd+kdv ye veririz batan geminin malları :) isteyen olursa neo120981@hotmail.com
  • quote:

teşekkürlerde 80-90 fazla veririm 1 gb ram li olarak almak daha avantajı gbii duruyor...!

bide oyun meselesinden bahsetmemeişsin..! dediğim oyunları rahat çalıştırır herhalde...!

tabiki ben 512 ramle oynuyorum fifa 2007 i fln gta vice city eski bilgisayarımda oynardım 256 ram 64 mb ekran kartı vardı bu hayli hayli çalıştırır.

m670 le oynadığım oyunlar

-fifa 2007
    -Driver 3
    -Lock on
    -bus driver
    -18 wheels of steel pedal haulin
    -Train driver
    -colin mcrae rally 4
    -Gta San andreas

tabi maksimum performans alet prize takılı oldugu zaman sağlanıyor pille calışırken kasabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igoceci -- 3 Ağustos 2007; 14:57:46 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.