Şimdi Ara

##MSI MEGABOOK M670 KULLANICILARI DERNEĞİ## (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
99.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: igoceci

quote:

teşekkürlerde 80-90 fazla veririm 1 gb ram li olarak almak daha avantajı gbii duruyor...!

bide oyun meselesinden bahsetmemeişsin..! dediğim oyunları rahat çalıştırır herhalde...!

tabiki ben 512 ramle oynuyorum fifa 2007 i fln gta vice city eski bilgisayarımda oynardım 256 ram 64 mb ekran kartı vardı bu hayli hayli çalıştırır.

m670 le oynadığım oyunlar

-fifa 2007
    -Driver 3
    -Lock on
    -bus driver
    -18 wheels of steel pedal haulin
    -Train driver

tabi maksimum performans alet prize takılı oldugu zaman sağlanıyor pille calışırken kasabilir.

teşekkürler kardeş...!

• Arkadaşlar sıcak fırsatlara gireyim dedim xfx 7900gs ekran kartını 87 dolardan xfx 7600gt ekran kartını 72 dolardan satıyor pc gold distribütör o firmayı bırakmış kartları ölü fiyata satın demiş bunlara 7900gs bitmiş (kendilerine almışlar 5 adet artmış onlarıda satmışlar)230 usd+kdv normalde ben 7600gt ye yetişebildim 72+kdv usd ypu tubede gördüüm kadarıyla öttürüyor oyunları doom3 ü gördüm çok akıcıydı ve stalker... kısmet değilmiş 7900gs :( belki kalmıştır hala 7600gt isteyen olursa pc gold tulahan ile görüşsün
  • Ya sen ne ilginç bir satıcısın ya. Başka firmaların reklamını yapıyorsun. Sana bi soru sorduk hala cevap vermedin. Kendin sıcak fırsatlara başlık açıyorsun, onu-bunu satıyorum diye. Ne firma adı var ne adres var. Soru soruyoruz ona da cevap yok. Ama gelmiş burada sıcak fırsatlarda başka başlıkların reklamını yapıyorsun. Biraz kızdım sana kusura bakma.
    quote:

Orjinalden alıntı: neo1209

Arkadaşlar sıcak fırsatlara gireyim dedim xfx 7900gs ekran kartını 87 dolardan xfx 7600gt ekran kartını 72 dolardan satıyor pc gold distribütör o firmayı bırakmış kartları ölü fiyata satın demiş bunlara 7900gs bitmiş (kendilerine almışlar 5 adet artmış onlarıda satmışlar)230 usd+kdv normalde ben 7600gt ye yetişebildim 72+kdv usd ypu tubede gördüüm kadarıyla öttürüyor oyunları doom3 ü gördüm çok akıcıydı ve stalker... kısmet değilmiş 7900gs :( belki kalmıştır hala 7600gt isteyen olursa pc gold tulahan ile görüşsün

• İyi geceler M670 Dostları,
    Bir süredir işlerim dolayısıyla foruma giremiyordum. Bu geçen sürede M670 ailesine çok sayıda yeni üye katılmış. Buna çok sevindim ama bu aileyi batarya problemi dolayısıyla üzen MSI cephesinde değişen bir şey yok herhalde.
    İllaki bazı konuları hayatımızın temel davası haline getirip, uzun soluklu hukuk ve itibar mücadelesi verdikten sonra mı sonuç alabileceğiz? İnanın bu hatalı ve kusurlu ürün bir başka batı ülkesinde satılmış olsaydı(kesin bilmiyorum, internetten yabancı dili olanlar araştırırlarsa güzel olur, emsal teşkil edebilir) firma kullanıcıların şikayeti olmaksızın hatalı ürünlerini geri çağırıp problemsiz bir üst model ile değiştirirdi.(Bu modelde hatasız ürün olmadığı için bir üst model diyorum.)
    Türkiye'de ise bu gibi durumlarda firmalardan tık yok, ses gelmiyor. Biz yine sesimizi kesmeyelim. MSI Türkiye'ye mail atarak şikayetlerimiz dile getirelim. Olur ya belki kulak verirler.
    Neyse geçen süre içinde ben benim laptopa 512mb ram aldım. Yani 1 Gb oldu. Bu durumda 3D Mark 2001 ve 2005 testlerini yaptım. Özellikle 2001 puanında bir miktar artış oldu. Test sonuçlarını bira sonra gönderiyorum.

• Eski 2001 skoru 4765. Yeni skor 5007
     ##MSI MEGABOOK M670 KULLANICILARI DERNEĞİ##

Eski 2005 skoru 636. Yeni skor 649

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 28 Temmuz 2007; 0:53:45 >
  • Yorumlarınızı ve benzer test sonuçlarını sizden de bekliyorum ki makinaların performansları arasında karşılaştırma yapabilelim.
  • Burada olmadığım süre içinde femrebbbb arkadaşımız bana 14 Temmuz'da bir mesaj göndermiş. Aynı sorununu foruma da yazmış ama cevaplayan çıkmamış. Benim makinadan kontrol ettim bahsettiğinden çok daha fazla sistem aygıtı için "Bu aygıt için sürücü yüklenmemiş." ifadesini gördüm. Diğerlerinde "Bu aygıt düzgün çalışıyor." diyor. Fakat ben bunun sorun olduğunu zannetmiyorum. Çünkü makina düzgün çalışıyor. Gerçi ben laptopumu şu sıralar nadiren kullanıyorum ama bugüne kadar kullanırken hiçbir hata mesajı vermedi.
    Siz de kontrol edin bakalım durum aynı mı?

quote:

merhaba bahtiyaraziz acil yardımına ihtiyacım var yaklaşık 3 haftadır bu makinayı kullanıyorum öncelikle birçoğumuzun bahsettiği pil problemi bendede var ama asıl problem aygıt yöneticisinde sistem aygıtları altındaki bazı aygıtlar için (anakart kaynakları doğrudan bellek erişim denetleyicisi nforce memeory controller v.s.)bu aygıtiçin sürücü yüklenmemiş diyor hem kendi cd sini hemde msi ın sitesinde bütün sürücüleri yükledim yine sorun hallolmadı ne yapabilirim artık kafayı yiyeceğim... (bu mesajı foruma da attım belki buradan daha hızlı okur cevaplarsındiye düşündüm)bu sorunu halledersek cok sevineceğim çunku beni cok bunalttı şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 28 Temmuz 2007; 1:16:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bahtiyaraziz

Burada olmadığım süre içinde femrebbbb arkadaşımız bana 14 Temmuz'da bir mesaj göndermiş. Aynı sorununu foruma da yazmış ama cevaplayan çıkmamış. Benim makinadan kontrol ettim bahsettiğinden çok daha fazla sistem aygıtı için "Bu aygıt için sürücü yüklenmemiş." ifadesini gördüm. Diğerlerinde "Bu aygıt düzgün çalışıyor." diyor. Fakat ben bunun sorun olduğunu zannetmiyorum. Çünkü makina düzgün çalışıyor. Gerçi ben laptopumu şu sıralar nadiren kullanıyorum ama bugüne kadar kullanırken hiçbir hata mesajı vermedi.
    Siz de kontrol edin bakalım durum aynı mı?

quote:

merhaba bahtiyaraziz acil yardımına ihtiyacım var yaklaşık 3 haftadır bu makinayı kullanıyorum öncelikle birçoğumuzun bahsettiği pil problemi bendede var ama asıl problem aygıt yöneticisinde sistem aygıtları altındaki bazı aygıtlar için (anakart kaynakları doğrudan bellek erişim denetleyicisi nforce memeory controller v.s.)bu aygıtiçin sürücü yüklenmemiş diyor hem kendi cd sini hemde msi ın sitesinde bütün sürücüleri yükledim yine sorun hallolmadı ne yapabilirim artık kafayı yiyeceğim... (bu mesajı foruma da attım belki buradan daha hızlı okur cevaplarsındiye düşündüm)bu sorunu halledersek cok sevineceğim çunku beni cok bunalttı şimdiden teşekkürler.

bende de özellilerine girince bu aygıt icin surucu yuklenmemiş diye yazıyor ama herhangi bi uyarı simgesi veya sorun yok. ama surucu ayrıntılarına girince dogrudan bellek erisim denetleyicisi icin surucu saglayıcı microsoft, memory controller icinse nvidia yazıo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igoceci -- 28 Temmuz 2007; 2:26:31 >

• Yukardan itibaren sırayla yazıyorum.
    Bunlar " Bu aygıt için sürücü yüklenmemiş" diye yazanlar.
    Anakart Kaynakları
    Anakart Kaynakları
    Anakart Kaynakları
    Anakart Kaynakları
    Doğrudan Bellek Erişimi Denetleyicisi
    nForce Memory Controller
    nForce Memory Controller
    nForce Memory Controller
    nForce Memory Controller
    nForce Memory Controller
    nForce Memory Controller
    nForce Memory Controller
    nForce PCI System Management
    PCI Standart RAM Denetleyici
    Programlanabilir Kesme Denetleyicisi
    Sayısal Veri Denetleyicisi
    Sistem Hoparlörü
    Sistem Kartı
    Sistem Saati
    Yüksek Hassasiyetli Olay Zamanlayıcı
    Bunlardan çok fazla anlamam ama dediğim gibi bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Örneğin "Sistem Hoparlörü" ya da "Sistem Saati" sorunsuz çalışıyor. Bunların ya sürücüye ihtiyacı yoktur ya da bilen arkadaşlar açıklasın.
    Sonuçta anakart cd'sini takıp otomatik yükleme yapıyoruz. Herhangi bir seçim yapıp bazı programları yüklemeyi iptal etmiyoruz ki.

• güncelledim kardeş mesajı p.tesiden sonra belli olacak ne kalıp kalmadığı ...bizde ekran kartı yok o yüzden yazıyorum isteyen alır isteyen almaz bu kartın üzerine kar koyayım desem zaten dışardaki fiyata denk gelir zaten 1 tane ya kalmıştır ya kalmamıştır orda msn adresimi yazmıştım bunlara pek dikkat etmiyorsun anlaşılan
    quote:

Orjinalden alıntı: mersin123

Ya sen ne ilginç bir satıcısın ya. Başka firmaların reklamını yapıyorsun. Sana bi soru sorduk hala cevap vermedin. Kendin sıcak fırsatlara başlık açıyorsun, onu-bunu satıyorum diye. Ne firma adı var ne adres var. Soru soruyoruz ona da cevap yok. Ama gelmiş burada sıcak fırsatlarda başka başlıkların reklamını yapıyorsun. Biraz kızdım sana kusura bakma.
    quote:

Orjinalden alıntı: neo1209

Arkadaşlar sıcak fırsatlara gireyim dedim xfx 7900gs ekran kartını 87 dolardan xfx 7600gt ekran kartını 72 dolardan satıyor pc gold distribütör o firmayı bırakmış kartları ölü fiyata satın demiş bunlara 7900gs bitmiş (kendilerine almışlar 5 adet artmış onlarıda satmışlar)230 usd+kdv normalde ben 7600gt ye yetişebildim 72+kdv usd ypu tubede gördüüm kadarıyla öttürüyor oyunları doom3 ü gördüm çok akıcıydı ve stalker... kısmet değilmiş 7900gs :( belki kalmıştır hala 7600gt isteyen olursa pc gold tulahan ile görüşsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo1209 -- 28 Temmuz 2007; 14:06:08 >

• ARKADAŞLAR BUGÜN BEN DE YENİ ALDIM MSI M70.LİNUX KURULU BIOSTAN DVD SÜRÜCÜYÜ GÖSTERDİM YİNEDE GROUP...DİYOR XP KURAMIYORUM BANA BİR YARDIMCI OLUN SELAMLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: roboTek

ARKADAŞLAR BUGÜN BEN DE YENİ ALDIM MSI M70.LİNUX KURULU BIOSTAN DVD SÜRÜCÜYÜ GÖSTERDİM YİNEDE GROUP...DİYOR XP KURAMIYORUM BANA BİR YARDIMCI OLUN SELAMLAR

Normalde xp cd'si surucudeyken biostan dvd'yi secmesen bile otomatik olarak "cd den önyükleme için herhangi bir tuşa basın" diye bi msj cıkması lazım acaba senin xp cd'sinde mi sorun var başka bi kurulum cd'si ile başlatmayı denedin mi hiç? bir de sende çıkan şu "group..." uyarısını tam yazabilrisen daha fazla yardımcı olabiliriz sanırım.
  • pm attım.
    quote:

Orjinalden alıntı: roboTek

ARKADAŞLAR BUGÜN BEN DE YENİ ALDIM MSI M70.LİNUX KURULU BIOSTAN DVD SÜRÜCÜYÜ GÖSTERDİM YİNEDE GROUP...DİYOR XP KURAMIYORUM BANA BİR YARDIMCI OLUN SELAMLAR
  • Bazı arkadaşlar ekran kartının oyunlardaki durumuyla ilgili sorular sormuş. Öncelikle bu ekran kartından iyi performans beklemek,imkansızı istemekle eşdeğerdir. Zaten notebook ve oyun ikilisi bana hep ters gelmiştir. Zaten bu oyun sevdası yüzünden hiçbirimiz kendimizi MS işletim sistemleri dışında yeterince geliştiremedik. Sizlere tavsiyem benim gibi XP'nin yanında bir de Linux yüklemeniz.İçine düştükçe kendinizi geliştiriyorsunuz...

Ram takviyesi olayına gelince..Sonuçta 2 ram slotu olduğundan 512'nin yanına imkanınız varsa 1gb ram takmayı
    tercih edin. Çünkü 512 takarsanız slotları doldurmuş olursunuz.Ben rami 1,5'a çıkardım ve laptop (hdd'nin düşük rpm'ini saymazsak) canavar gibi oldu.
  • linux suse novel amblemi var notebook üzerinde hardiskin root kaydı var orayı okuyup linuxa geçiyor
    ondanmış linuxu kurar gibi yapıp bölümlerini sildim.sağolun
  • Yorumlarınızı ve benzer test sonuçlarını sizden de bekliyorum ki makinaların performansları arasında karşılaştırma yapabilelim.

quote:

Eski 2001 skoru 4765. Yeni skor 5007

Eski 2005 skoru 636. Yeni skor 649

• Bence 3D Mark yerine Pc Mark gibi benchmarklar yaparsak daha yararlı olur. O zaman gerçek manada bir performans karşılaştırmasından söz edilebilir. Diğer türlü laptopların o/b vgalarını 3D Mark 2005'e sokmanın pek bi anlamı yok...
  • quote:

Yukardan itibaren sırayla yazıyorum.
    Bunlar " Bu aygıt için sürücü yüklenmemiş" diye yazanlar.
    Anakart Kaynakları
    Anakart Kaynakları
    Anakart Kaynakları
    Anakart Kaynakları
    Doğrudan Bellek Erişimi Denetleyicisi
    nForce Memory Controller
    nForce Memory Controller
    nForce Memory Controller
    nForce Memory Controller
    nForce Memory Controller
    nForce Memory Controller
    nForce Memory Controller
    nForce PCI System Management
    PCI Standart RAM Denetleyici
    Programlanabilir Kesme Denetleyicisi
    Sayısal Veri Denetleyicisi
    Sistem Hoparlörü
    Sistem Kartı
    Sistem Saati
    Yüksek Hassasiyetli Olay Zamanlayıcı
    Bunlardan çok fazla anlamam ama dediğim gibi bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Örneğin "Sistem Hoparlörü" ya da "Sistem Saati" sorunsuz çalışıyor. Bunların ya sürücüye ihtiyacı yoktur ya da bilen arkadaşlar açıklasın.
    Sonuçta anakart cd'sini takıp otomatik yükleme yapıyoruz. Herhangi bir seçim yapıp bazı programları yüklemeyi iptal etmiyoruz ki.

arkadaşlar benim cihaz için değişim raporu verdiler yeni cihazın pil durumunu test edip sizinle paylaşacağım yalnız şu sürücü yüklenmemiş dediğimiz donanımlar üzerine yoğunlaşmamız gerekiyor bence. yeni gelen bilgisayar da da aynı problem var sonuçolarak bunlar anakart a monteli bazı donanımlar şu anda bir sorun yaşamıyoruz belki ama ileride mutlaka yaşayacağız.acaba kendi bilgisayarında bu problemiyaşamayan varmı aygıt yöneticisinde sistem aygıtları adı altındaki yazılı olanlar için

• M670 'in amd sempron lu olanı cıkmış

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71391

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igoceci -- 29 Temmuz 2007; 23:03:23 >
  • Forumda "Notebook-Dizüstü" bölümü altında markalar için alt başlıklar açılmış. Her marka ile ilgili başlıklar o bölümde toplanmış. MSI başlığı altında toplanan konulara bakıyorum "MSI MEGABOOK M670 KULLANICILARI DERNEĞİ" yok. Neden acaba? Hatta MSI markası ile ilgisiz konular bile yer alıyor ama neden bizim başlığımız yer almıyor? Yöneticilerimizden ya da bir bilenden açıklama bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.