Şimdi Ara

##MSI MEGABOOK M670 KULLANICILARI DERNEĞİ## (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
99.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

pc mark 2005 puanı da yakında geliyor. birde ben test yaparken cpu'nun ısısı 76 dereceye kadar yukseldi sonra tekrar 50 ye dondu. bahtiyaraziz seninki nasıldı olçtünmü test yaparken?
  • Cevabını bilen yok mu?
    quote:

Orjinalden alıntı: bahtiyaraziz

Forumda "Notebook-Dizüstü" bölümü altında markalar için alt başlıklar açılmış. Her marka ile ilgili başlıklar o bölümde toplanmış. MSI başlığı altında toplanan konulara bakıyorum "MSI MEGABOOK M670 KULLANICILARI DERNEĞİ" yok. Neden acaba? Hatta MSI markası ile ilgisiz konular bile yer alıyor ama neden bizim başlığımız yer almıyor? Yöneticilerimizden ya da bir bilenden açıklama bekliyorum.
  • bir süre önce notebook blümünde isyan çıktı yönetim yüzünden.. sonra bölüm markalara ayrıldı ve başlıklarda yavaş yavaş yerlerine taşınacaktı.. biraz ağırdan alıyorlar galiba
    quote:

Cevabını bilen yok mu?
    quote:

Forumda "Notebook-Dizüstü" bölümü altında markalar için alt başlıklar açılmış. Her marka ile ilgili başlıklar o bölümde toplanmış. MSI başlığı altında toplanan konulara bakıyorum "MSI MEGABOOK M670 KULLANICILARI DERNEĞİ" yok. Neden acaba? Hatta MSI markası ile ilgisiz konular bile yer alıyor ama neden bizim başlığımız yer almıyor? Yöneticilerimizden ya da bir bilenden açıklama bekliyorum.

• Slm arkadaşlar
    Benim notebook u pi sorunundan dolayı servise gödermiştim. Yeni gelen notebook ta 12 saatte %95 e düştü pil 24 saatte deneyemedim daha makineyi polen bilgisayardan almıştım. Servise direk ben yolladım. Servsten değişim iade raporu geldi. Ürünü tekrar kendilerinin göndereceklerini söylediler. Servisten makine geleceği gibi tutarsız cevaplar verdiler. Sonra nasıl oldu ise ben polen merkezini arayıp sıkıştırınca yeni ürünü alableceğimi söylediler. Benim anladığım benim makine kargoda nerede olduğu belirsiz oldu.
    Yaşadığım bu olaylar benim tam bir ay bilgisayarsız kalmama sebep oldu. erdiğim telefon paralarıda cabası.

Sadece pil sorunu varsa bence makineyi göndermeyin servise

Yeni aldığım ürüne fatura falan kesilmedi. Önceki faturanın geçerli olduğu ve yeni seri numarasının adıma kayıt yapılacağı söylendi. Yani bir fatura kesmeleri gerekmiyar mu sizce?

• Bir an önce bu sorunlu ürünleri garanti kapsamına çıkarmak amacında oldukları için eski tarihi esas alıyorlar. İşlerine geldiği gibi. Yalnız siz de bu garantide geçen süreyi belgeleriyle birlikte iyi hesap edin. Olaki 2. yılın sonunda bir sorun olursa ihtiyacınız olur.

quote:

Orjinalden alıntı: hakan_80

Slm arkadaşlar
    Benim notebook u pi sorunundan dolayı servise gödermiştim. Yeni gelen notebook ta 12 saatte %95 e düştü pil 24 saatte deneyemedim daha makineyi polen bilgisayardan almıştım. Servise direk ben yolladım. Servsten değişim iade raporu geldi. Ürünü tekrar kendilerinin göndereceklerini söylediler. Servisten makine geleceği gibi tutarsız cevaplar verdiler. Sonra nasıl oldu ise ben polen merkezini arayıp sıkıştırınca yeni ürünü alableceğimi söylediler. Benim anladığım benim makine kargoda nerede olduğu belirsiz oldu.
    Yaşadığım bu olaylar benim tam bir ay bilgisayarsız kalmama sebep oldu. erdiğim telefon paralarıda cabası.

Sadece pil sorunu varsa bence makineyi göndermeyin servise

Yeni aldığım ürüne fatura falan kesilmedi. Önceki faturanın geçerli olduğu ve yeni seri numarasının adıma kayıt yapılacağı söylendi. Yani bir fatura kesmeleri gerekmiyar mu sizce?

• Arkadaşlar yazılım yoluyla az da olsa işlemci ve vga'ya o/c yapabilme imkanımız var mı acaba?

Light userlar denemesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiseyn -- 1 Ağustos 2007; 22:00:06 >
  • baba aynı boku bende yedim msı m670 var ve bios ayarını enable yaptım şimdi bunun ana kartını açmadan nasıl halledebiliriz yardımcı olursansısz sevinecem harici bi mönütore baglasak masa üstü düzeltebilirmiyim arkasını açma k istemiyorum
  • birde onu halledebilrsem xp yi d yükledim cde de xp var onu nereden silebilirim bide kablosuza agı gördüm halde interne te baglanamıyorum saolun dostlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: igoceci

M670 'in amd sempron lu olanı cıkmış

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71391

bu aletin yayacağı ısıyı düşünmek bile istemiyorum..
  • arkadaslar benimde bi harddisk problemim vardı ama tam düzeldi die sevinirken şimdi harddisk ten cızırtılar gelmeye basladı eskiden böyle sesler duymuyordum ve fan hızlanınca sanki bi yere sürtüyormus gibi sesler cıkarıyor.her iki seste pek rahatsız edici degil ama yinede endişelenmiyor değilim.cok kararsızım servise versem mi die ama alıpta aynı sekilde göndereceklerinden korkuyorum!!!! bu cızırtılar sizlerde de oluyormu?? baska da bi problemim yok cok şükür :)
  • @edagli_ed
    Bence günlük kullanımını aşırı derecede etkilemiyorsa servise falan hiç bulaşma..çünkü forumu biraz araştırırsan servise yolladıktan sonra pişman olan pek çok kişi olduğunu görürsün.
  • MSI Live update'in BIOS update özelliğini bir türlü yapamadım. driver,utility vs. görüyor ama BIOS görmüyor.Sizde de durum aynı mı?
  • Bizim başlık çok gerilere düşmüş. Güncel kalsın.
  • arkadaşlar makina ile birlikte gelen system control menager programını kurdunuz mu bu program dogru calışmıyor setup ına girilmiyor mesela.sanırım cd deki butun drıver lar vista ile uyumlu.ama ben sitesinden xp için olanını yukledim onceden calışmayan bazı menüleri çalışmaya başladı.ama hala tam olarak değil ne diyorsunuz...
  • Ben kurdum bende hiç bir sorun yok...

Arkadaşlar BIOS update yapan oldu mu içinizde?
  • arkadaslar ben bir yerde yanlıs mı yapıyorum xiseyn arkadasımız problem yok demiş ama ben arkadasıma aldığımız diğer makina da da aynı problemleri yaşıyorum.lütfen bakarmısınız kurulumda mı bir hata yapıyoruz iki makina da aynı problemleri veriyor
    1.bilgisayarım/özellikler/aygıt yöneticisi altında en altta sistem aygıtları adı altındaki bazı donanımlarda bu aygıt için sürücü yüklenmemiş diyor(daha önce bahtiyaraziz'inde yazdığı gibi)
    2.system control manager programı düzgün çalışmıyor setup ına girilmiyor boşluklar çıkıyor
    bilgisayarı ilk açıyoruz xp yi kuruyoruz ve yanında gelen cd den drıver larını yüklüyoruz
    sizde de aynı problemler varmı
    ben bu işin içinden çıkamadım ne yapabiliriz
  • Driver cd'siyle gelen sürücü ve programlar genelde eski sürüm olurlar. Ben MSI'ın sitesinden en son sürümünü indirdim,dediğim gibi bir sorun yok. Bi de onu indirip dene istersen.
  • kendi sitesinden indirdim driver ları yine aynı bir şey değişmşyor beni kanser etti bu problem.senin yüklediğin link bu mu?
    http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=135&prod_no=1058
  • ya beyler bu harddiskten gelen sesler değişmiyor hala aynı bi program acarken bi işlem yaparken cızrt cızrt ediyor sürekli ilk aldığımda yaktu böle bi problem
    şimdi bi üstüne fan eklendi gece laptop un basına gectinmi ses resmen artık bi süre sonra insanı cıldırtıyor bu ses te ilk aldığım zamanlarda yoktu baska bi formda bu hdd sesii ile ilgili sanal belleği düşürünce kesiliyor diyorlar ne kadar doğru acaba biriside diski birleştir gecer dedi doğrumu dur acaba ya bi denicem.arkadaslar bu sesler sadece benden mi geliyor yaw baska biri daha yok mu aynı problemi yasayan?napim servis yolu gözüktü galiba off sıkıntı baslıcak şimdi!!!!!
  • beyler bu ses problemini laptopu kapatım fan havalandırmasına elektrikli supurgeyi tutmamla cozmus oldum ses kesildi birden yaw hemde tıkır tıkır calışıyor.ama harddisk olmadı tabi neyse...javascript:void(AddText(''))
    javascript:void(AddText(''))

benim soracağım bi konuda bu bizim laptop 32 bit mi 64 bit mi yaw nvidia güncelleme yapacamda asağıdaki gibi sectim özellikleri doğru driver i indirip indirmediğimi kontrol edebilirmisiniz????

graphicsdriver/GeForce 6 series/Windows xp professional x64 edition

yardımları bekliyorum !!!!!şimdiden teşekkürler!!!!
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.