Şimdi Ara

##MSI MEGABOOK M670 KULLANICILARI DERNEĞİ## (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
99.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul'da havaların en sıcak olduğu Çarşamba günü 1 saat oyun oynadım notebook'da. Ekran kartı 80.9, işlemci 73 ve hardisk 43 C'yi gördü.
    quote:

Orjinalden alıntı: tgezer

quote:

Orjinalden alıntı: rodec

quote:

Orjinalden alıntı: neo1209

dedim ya arkadaşlar kolay sahip olduk birazda ondan bi falso arıyoruz cihazda...

msi m670 kullananlar yeni bir sorun yok dimi makinalarda...

biraz daha bekleyip pilden başka sorun çıkmazsa alıcam

bu pil sorunu çok küçük bir sorun ya...

ısınma sorunu da var ..

• Blutut hakkında bilgisi olan varmı??? kimi sitede var yazıyor kimisinde yok... kututun üzerinde var yazıyor ve driver cd sinin içindede driveri var.. ????
  • bluetooth yok
  • normal bilgisayarı ilk açtığınızda GPU yani grafik kartı ısınız ne oluyor arkadaşlar ben şu programla ölçtümhttp://www.hmonitor.net/ 60 derece diyor ekran kartına biraz aşırı geldi boşta duran bir alet için.sizde de aynımı acaba
  • @tafesan
    Grafi kartı sıcaklığı için Nvidianın kendi seçeneği var. Masaüstüne sağ tıklayıp çıkan menüde laptop display seçeneği tıklayıp yeni çıkan nvidia penceresinde temperature bölümünü tıklarsanız grafik gpu'nun sıcaklığını daha güvenli bir şekilde öğrenebilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: tafesan

normal bilgisayarı ilk açtığınızda GPU yani grafik kartı ısınız ne oluyor arkadaşlar ben şu programla ölçtümhttp://www.hmonitor.net/ 60 derece diyor ekran kartına biraz aşırı geldi boşta duran bir alet için.sizde de aynımı acaba

• Güncel kalsın.
  • arkadaşlar bu fiyta bu cihaz hoşuma gitti pil sorunu devam ediyor sanırım hepsiburadada bitmiş yeniden gelecek ön sipariş alıyolar. aynı vr600 modelinin birde cduo olanı var acaba onlardada pil sorunu varmı cduo olanını kullananan arkadaşlar varmı aranızda amd ile arsında yaklaşık 150 ytl gibi bi frk var cduo olanı 224 mb paylaşımlı ekran sizce hangisi tercih edilebilir.
  • bence core duo
  • Core duo kaç para
    Ben AMD 2.2yi 844 ytl ye aldım.
    sadece 150 ytl fark var ise bencede core dou.

Benim makine hala serviste bakalım ne olacak sonu.
    Pil problemi yaşamak istemiyorsan core duo.
    Birde ekran kartınabakmak lazım
    AMD NVIDIA® GeForce™ Go 6100
    core duo Paylaşımlı 224MB
    AMDnin de ekran kartı paylaşımlı olarak 256 ya ulaşıyor hangi ekran kartının performansı daha iyi acaba.
  • 844 ytl ii fiyat arkadaşım ben 940 civarı biliyordum sen nerden aldınki internet üzerinden mi core duo da ekran kartı Intel Graphics Media Accelerator 950 ile maks. 224MB olarak yazıyo acaba hangi ekran kartı daha iyi amd de benim işimi görür aslında pek fazla oyun meraklısı değilim pil sorunuda o kadar önemli değil kısıtlı bütçeyle şu anda amd tam bana göre görünüyor
  • http://www.polenbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=MSIM670

Buradan bakarsan AMD 2.2 yi 844 YTL görürsün. Ben Antepten elden aldım.
    Adana, Mersin ve Antep te mağazaları var.
    İnternetten alman mümkün herhalde
    Ama şubeden alınca başka kredi kartlarına peşin fiyatına 6 taksit yapıyorlar.
  • evet ben bursadayım elden almak gibi bi şansım yok :( internet üzerinden satışları var görünüyo acaba güvenilir olurmu nasıl bi firma sizce güvenilirmi yada burada internet üzerinden o firmdan alan arkadaşlar varmı acaba ?bu güne kadar inteernetten sadece hepsiburadadan alışverişim olmuştu.
  • Öyle küçük bir firma değil ve epey eski bir firma sorun çıkacağını zannetmem.
    Ayrıca taksitli alacaksan diğer taksit seçenelerini sor şubeden alınca iş,vakıf,akbank kartlarına da taksit yapıyorlar. Ama sitede sadece garantiye taksit var gibi görünüyo.
  • Ben m670 notebook u pil sorunundan dolayı servise gönderdim.
    28 inde göndersim, bu ayın 3 ünde ellerine geçmiş. Bu gün konuştum cumartesi günü arayın notebook un durumu hakkında bilgi verelim dediler.
    5 günde durum ile ilgili bilgiverecekler bana ....
    Demekki çok iş var ellerinde
  • M670 e 1gb ram eklemek istiyorum. Fakat kendi üzerinde transcend marka ram var. Onun 1gb lık remini neren buluruz.
    Yada başka markalardan alıp taksak bir sorun çıkarır mı?
  • ben kingston taktım problem yok
  • bilader nerden aldın kaça kaç mb? nası taktın?
    quote:

Orjinalden alıntı: tgezer

ben kingston taktım problem yok

• transcend yanına kingston takılıp denenmiştir uyuşmazlık olmuyor
    fiyatlar içinhttp://www.teknofiyat.com/?search=kingston+1gb+667+sodimm&altlimit=&ustlimit=
    aç arka kapağı tak arkadaşım bişey yok tek gereken biraz ince işlre yatkınlık
  • Ben de 1GB taktım canavar gibi oldu. Chipset driver'ı NVİDİA'nın sitesinde Ocak 2007 tarihli görünüyor. Daha güncel bir driver yok mu? Bir de NTUNE programını yükleyince makine donuyor ,sizde de öyle mi?
  • Bu leptap dual ddr olayını destekliyomu. Yani 512 ramin yanına 512 daha taksak dual ddr olarak çalışır mı. Bilen varsa bi cevap yazsın lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.