Şimdi Ara

##MSI MEGABOOK M670 KULLANICILARI DERNEĞİ## (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
99.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3 Gün Önce Bende Mersin Polen Bilgiyayardan MSI M670 aldım Bimex den de 1 Gb ram aldım 85 YTL Sarj Bitme olayına daha cok fazla pek rastlamadım sadece tam doldurugum zaman cıkarttıgım anda % 99 yada %98 oluyor sabah aksam acık hıc kapatmyıorum 2 gece denemek ıcın bırakdım tam doldurdum bıraktım %98 olmusdu yanı %2 benım ıcın cok fazla sorun teşkıl etmıyor..... Şimdilik herhandi bir sorunum yok Oyunlarda biraz donuyor oda olsun artık değilmi oynadıgım oyun Age Of Empires 3 & Most Wanted & Carboon .....

Sorularım olacak sizlere birkaçtane

1- Sizin cihazınız kac dk da sarj oluyor benımkı 50 dk da doluyor. ?
    2-Ekran kartı ıcın yapılabilecek şeyler varmıdır biraz daha iyi olması ıcın
    3-Toplam kac saat sarj gidiyor sizde bende oyunda 1saat 50 dk normal kullanımda 2saat 10 dk sizde nasıl ?

Tşk ediyorum kullananlarada hayırlı kullnımlaar...

Selametle....

• ekran kalitesi iyi demişsiniz yani hp laptoplardaki kadar net görüntü var mı?yardımcı olursanız sevinirim.
  • @canakar
    Ekran kalitesine diyecek yok...

Arkadaşlar benim XP'ye Power Now yüklenemiyor, "C:\Boot.ini" bulunamadı diye bir hata veriyor. Sebebi ne olabilir?
  • power now bende de çalışmıyor ..

dual ddr tabii ki oluyor ...

ekran kalitesi güzel ...

ram takarken dikkatli olun derim .. önce mevcut ram e bakın nasıl takılmış o na göre uygulayın..

şarj süresi o civarlarda 2 saat gibi yani .. dolum süresi de aynı

ram takviyesi yapıp ekran kartı hafızasını bios dan 256 mb yaparsanız daha iyi olur..
  • bende kullanıyorum ramı 1gb(2x512)yaptım sistemim vista home premium gayat stabil hızlı vista puanları cpu:4.2 hdd:4.9 gpu aero:3.9 game:3
    bence gayet yeterli vistayla donanımsal uyumu tam.vista driverleri global stesinde var v serisi diye geçiyor.bence piloayı cok abartılıyor.%2 %5 normal ya.o kadarda kafaya takmayın.
  • Power Now sorunu olan arkadaşlar kullandığım XP'nin üzerine 64bit WinXP kurunca Power now özelliği aktif oldu. Öyle görünüyor ki 64bit işletim sistemlerinde sorunsuz çalışıyor..
  • quote:

72eyasar
    bence piloayı cok abartılıyor.%2 %5 normal ya.o kadarda kafaya takmayın.

Arkadaşım pil olayı abartılmıyor. %2 tabiki normal demekki senin makinede sorun yok. Benim notebook hala serviste 24 saatte %15 kayıp oluyor. Eğer %15 kayıp varsa bu normal değildir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 72eyasar

bende kullanıyorum ramı 1gb(2x512)yaptım sistemim vista home premium gayat stabil hızlı vista puanları cpu:4.2 hdd:4.9 gpu aero:3.9 game:3
    bence gayet yeterli vistayla donanımsal uyumu tam.vista driverleri global stesinde var v serisi diye geçiyor.bence piloayı cok abartılıyor.%2 %5 normal ya.o kadarda kafaya takmayın.

puanlar gayet güzel tabi ekran kartından çok da bişey beklememek lazım
  • bu 64 bit xp nin bir artısı var mıdır.. performans vs .. kuralım mı bzde ??

quote:

Orjinalden alıntı: xiseyn

Power Now sorunu olan arkadaşlar kullandığım XP'nin üzerine 64bit WinXP kurunca Power now özelliği aktif oldu. Öyle görünüyor ki 64bit işletim sistemlerinde sorunsuz çalışıyor..
  • walla programlar olsun oyunlar olsun öyle ahım şahım bi fark yok..yalnız windowsun açılışı mübarek jumbo jet gibi
    microsoft 64bit için SP2'de yayınladı geçenlerde. (32bit XP'nin sp2'siyle aynı değil,diğerinin sp3'ü gibi düşünün.)
    dediğim gibi açılış hızı dışında pek bi fark yok ama madem 64bit işlemcimiz var,bu 64bit olayını biraz kasalım deil mi??
  • Arkadaşlar overclock olaylarına girsekmi özellikle ekran kartını.. malum tam zamanı havalar sıcakken :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: neo1209

Arkadaşlar overclock olaylarına girsekmi özellikle ekran kartını.. malum tam zamanı havalar sıcakken :)

sizinkini bilmem ama benim kasa erir overclock yaparak...
  • RivaTuner yükledim o/c menüsü gelmedi,heralde buna o/c yapılmıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tgezer

şarj süresi o civarlarda 2 saat gibi yani .. dolum süresi de aynı

Hoca tam bir rakkam versek alıccak arkdaşlar okuyo yanlış yönlendirmiş olmayalım onları :)

Benim Laptop x64 windows wireless açık sadece internet kullanımı için çalıştırdığımda 2 saat 43 dk kullanım süresi tanıyor %3 4 pil kalana kadar.Kabaca 2.5 saat piliyle kullanıma izin vermeli internette dolaşırken müzik dinlerken fln. 2 saat gidiyorsa problem olabilir
  • zaten batarya problem dedik ya dostlar ..2 saati geçiyorsa mükemmel demektir.. ben henüz geçemedim 2 saati
  • arkadaslar benimde bi sorunum var baslat/calıştırdan dxdiag komutunu girdiğimde laptop un ram ının 448 olduğunu ekran kartının da 256 oldugunu gösteriyor cok sasırdım bunun la ilgili bişey bilen var mı acaba normalde 128 ekran 512 ram diye biliyorum (msı m670)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tgezer

zaten batarya problem dedik ya dostlar ..2 saati geçiyorsa mükemmel demektir.. ben henüz geçemedim 2 saati

Hocam başka bir m670 kullanıcısına ulaşma imkanın varsa onun bilgisayarında da densene bataryayı belki bir problem vardır.Çünkü internetteki m670 incelemelerinde bile pil süresi 2.5 saat diyor.

quote:

Orjinalden alıntı: edagli_ed

arkadaslar benimde bi sorunum var baslat/calıştırdan dxdiag komutunu girdiğimde laptop un ram ının 448 olduğunu ekran kartının da 256 oldugunu gösteriyor cok sasırdım bunun la ilgili bişey bilen var mı acaba normalde 128 ekran 512 ram diye biliyorum (msı m670)

Bir sorun yok bende de 256mb görüyo ekran kartının hafızasını.Muhtemelen bu nvidia sürücüleri genel kartlar için yazılıyor mobil ler için pek bazı ayarlar geliştirilmediği için yanlış tanıyor.Yoksa benim de ekran kartı 64 mb ye ayarlı.Kalan ram miktarımdan da o konuda sorun olmadığını görüyorum.Muhtemelen Msi sitesinden orjinal ekran kartı sürücülerini kullanmış olsan doğru okurdu o ayarı ama tahmin ediğim gittin nvidia nın sitesinden indirdin değilmi :)

• arkadaşlar kim ne derse desin beni 2 saat ve üzerinde gittiğine inandıramaz
    ha parlaklığı sıfırlayıp hiçbişey yapmadan ekrana bakarsanız gider tabi
  • Benimki rahat 2 saat 15 dakika gidiyor en az bu... parlaklık full de iken... mp3 dinliyorum wireless açık.. arkadaşlar ucuza dvd oyun kim satar bana mesaj atın lütfen...
  • 840 ytl sizce değermi boyle bir laptop için arkadaslar?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.