Şimdi Ara

##MSI MEGABOOK M670 KULLANICILARI DERNEĞİ## (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
99.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

840 ytl sizce değermi boyle bir laptop için arkadaslar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: neo1209

kardeş al ölmüşlerimize dua et
    quote:

Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

840 ytl sizce değermi boyle bir laptop için arkadaslar?

bence bu fiyata ozelliklerine de bakarsak neredeyse bedava.. bakalım nasip biraz para bulmak lazım biyerlerden
  • benimde çıkışmıyor para yoksa alıcam....dizüstüne ihtiyacım var...bir an önce almam lazım...

daha iyi bir şey alayım diyorum ama benim ihtiyaçlarımı karşılar bu makine...bir dünya para vermeye gerek yok...

yalnız arıza çıkartıp yarı yolda bırakmasın yeter....ondan korkuyorum....
  • kaldı mı alet piyasada..???
  • quote:

Orjinalden alıntı: tgezer

kaldı mı alet piyasada..???

Eksa bilgisayar

Telefon:216 4189200
  • arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var yaklaşık 3 haftadır bu makinayı kullanıyorum öncelikle birçoğumuzun bahsettiği pil problemi bendede var ama asıl problem aygıt yöneticisinde sistem aygıtları altındaki bazı aygıtlar için (anakart kaynakları doğrudan bellek erişim denetleyicisi nforce memeory controller v.s.)bu aygıtiçin sürücü yüklenmemiş diyor hem kendi cd sini hemde msi ın sitesinde bütün sürücüleri yükledim yine sorun hallolmadı ne yapabilirim artık kafayı yiyeceğim...
  • femrebbbb

Bir ay dolmadı ve pil sorunun var ise hiçi durma servise ver makineyi Bir ay dolmadan değişim yada iade yapabiliyorsun. Hem istanbuldaysan daha çabuk olur bu iş
    Bende de pil sorunu vardı makine servise gitti ve değişim iade raporu geldi. Pazartesi başka bir seri makine vereceklermiş bana pazartesi alacam onda da bir problem çıkmaz İnşaallah bakacaz.

Ayrıca söylediğin hatalar benim makinede yoktu. Zaten değişimi de anakart arızası diye rapor etmişler.
  • arkadaslar kendilerinde sorun olmadiğini soyleyen arkadaslar acaba nereden aldılar makineyi? boylece bizi de yonlendirmiş olursunuz
  • Bu forumda sayfanın üstünde hep reklamını görüyorum. Exa Bilgisayar satıyormuş.
  • arkadaşlar sorununz sadece pil sorunu ise hiç servise filan vermeyin m670 lerin hepsinde var bu sorun
  • Ben pil sorunundan dolayı m670 i serviseverdim değişim iade raporu geldi servisten. Makineyi aldığım yere raporla gittim. Önce mağaza merkezimize göndereceğiz dediler. Sonra servise biz göndereceğiz dediler. 4-5 günden beri oyalıyorlar beni artık ben iade etmek istiyorum dedim. 1 haftada iade hakkınız var diyorlar. Arkadaş sattığınız ayıplı mal 1 ay içerisinde kayıtsız şartsız para iadesi yapmalısınız diyorum. Durumu bizimde tespit etmemiz gerekiyor diyorlar.
    Birde sorularıma açıklayıcı net cevap vermiyorlar. bilgisayarı aldığım mağazanın merkezine mail attım raporla beraber ürün bize gelince değişimi yapacağız diye cevap yazdılar. Bilgisayarı aldığım şube ise Bimtese servise birdaha gidecek diyor. Ne yaptıkalrını kendilerde bilmiyorlar herhal.
    10 gün sonra tatile çıkacağım 10 gün içinde bu iş hallolmassa özellikle tatilde kullanmak için aldığım ve parasını ödediğim bilgisayarı kullanamayacağım.

Anladığım kadarı ile müşterimemnuniyeti sadece ürünü satana kadarmış POLENBİLGİSAYARCILIK mağazasında bende üründe bir sorun çıkarsa karşımda bir muhattap mağaza olması daha iyi olur diye düşünerek almıştım oysa bilgisayarı.

Ben yaptım pişmanım sadece pil sorunu vardı. Ürünü servise gönderdik. Bir sürü detelefon parası verdim. Bilgisayarsız kalmam da cabası..

14 temmuzda değişim raporu gelmişti ve Pil sorunundan dolayı hiç durma servise ver makineyi demiştim femrebbb ye ama 4-5 gündür yaşadıklarımdan sonra pil sorunu ile yaşamak daha kolaydı. Hiç olmassa bilgisayar vardı.

• Kardeş 1- Burası tükiye
    2-Bas bas bağırıyoruz serinin tüm ürünleri sorunlu
    quote:

Orjinalden alıntı: hakan_80

Ben pil sorunundan dolayı m670 i serviseverdim değişim iade raporu geldi servisten. Makineyi aldığım yere raporla gittim. Önce mağaza merkezimize göndereceğiz dediler. Sonra servise biz göndereceğiz dediler. 4-5 günden beri oyalıyorlar beni artık ben iade etmek istiyorum dedim. 1 haftada iade hakkınız var diyorlar. Arkadaş sattığınız ayıplı mal 1 ay içerisinde kayıtsız şartsız para iadesi yapmalısınız diyorum. Durumu bizimde tespit etmemiz gerekiyor diyorlar.
    Birde sorularıma açıklayıcı net cevap vermiyorlar. bilgisayarı aldığım mağazanın merkezine mail attım raporla beraber ürün bize gelince değişimi yapacağız diye cevap yazdılar. Bilgisayarı aldığım şube ise Bimtese servise birdaha gidecek diyor. Ne yaptıkalrını kendilerde bilmiyorlar herhal.
    10 gün sonra tatile çıkacağım 10 gün içinde bu iş hallolmassa özellikle tatilde kullanmak için aldığım ve parasını ödediğim bilgisayarı kullanamayacağım.

Anladığım kadarı ile müşterimemnuniyeti sadece ürünü satana kadarmış POLENBİLGİSAYARCILIK mağazasında bende üründe bir sorun çıkarsa karşımda bir muhattap mağaza olması daha iyi olur diye düşünerek almıştım oysa bilgisayarı.

Ben yaptım pişmanım sadece pil sorunu vardı. Ürünü servise gönderdik. Bir sürü detelefon parası verdim. Bilgisayarsız kalmam da cabası..

14 temmuzda değişim raporu gelmişti ve Pil sorunundan dolayı hiç durma servise ver makineyi demiştim femrebbb ye ama 4-5 gündür yaşadıklarımdan sonra pil sorunu ile yaşamak daha kolaydı. Hiç olmassa bilgisayar vardı.

• evet arkadaslar bu notebooku almayın.. 100-150 verin acer 5100 serisi birşey alın derim üstelik 1024 mb ram var makinalarda
  • Ben de 2 hafta önce falan aldım ben de 1gb ram vardı Pcdepo.com dan aldım bu arada
    ayrıca bu ısınma çok kafma takılıyor baya kurutma mainesi arkadan çıkan havanı sıcaklığı :)
  • arkadaşlar usb mouse baglandığı zaman touch pad'in otomatik olarak kapanmasını nasıl sağlarız? synaptics touch-padlerde driveri yapıodu bunu ama m670 lerin touchpad'i synaptics marka deil... Sanırım Elantech.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igoceci -- 19 Temmuz 2007; 4:59:31 >
  • Ben bu touch pad deki sayfaları aşağı yukarı hareket ettirmeye yarayan özelliği aktif hale getirmek için synaptics driverini yükledim. Touch padin markası ne bilmiyorum ama bu driver işe yaradı.
    quote:

Orjinalden alıntı: igoceci

arkadaşlar usb mouse baglandığı zaman touch pad'in otomatik olarak kapanmasını nasıl sağlarız? synaptics touch-padlerde driveri yapıodu bunu ama m670 lerin touchpad'i synaptics marka deil... Sanırım Elantech.
  • arkadaşlar ben bu bilgisayarı tekmardan almayı düşünüyordum ama burayı okuyunca pil sorunundan solayı sıcak bakamıyorum bu fiyatta başka altarnetif varmı birde sorum olacak ben aldığım laptopta netcad programını kulanacağım sorunsuz bu tip biligisayarlarda kullanabilirmiyim
  • Selam arkadaşlar ben bilgisayarcıyım bu arada ödenmeyen çekimize karşılık bi firmadan yüklü miktarda malzeme aldık... bi çoğunu sattık toptan.. elimizde hala çok malzeme var almayı düşünenler bana ulaşsın özel mesajdan. ve msnden neo120981@ hot.. 20 kısayol tuşlu full multimedya klavye gümüş siyah martech 2 usd+kdv casecom-simay-diana (usb/ps2 led ışık)mouse 2usd.... plm 1,3 webcam 5 usd +kdv (34fps) martech webcam 5 usd +kdv (30fps) kulakılar nakasaki-cosonic- mikrofonlu 2 usd+kdv .... speaker 1+1 5 usd+kdv hepsi sıfır kutusunda isteyen gelip inceleyebilir ürünleri değişik modeller ve renkler mevcut... kürekle satıyoruz bunları sizde faydalanın...

cd dvd gelecek yüklü miktarda önümüzdeki haftalarda....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo1209 -- 21 Temmuz 2007; 22:32:03 >
  • kararsız kaldım almak yada almamak ah şu parasızlık başka alternatiflere mi bakam datron gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gece_sovalyesi

kararsız kaldım almak yada almamak ah şu parasızlık başka alternatiflere mi bakam datron gibi

aynen bende çok kararsızım...bende msi düşünüyorum...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.