Şimdi Ara

MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI & AMD R9 5900X & Arctic Liquid Freezer II - 240mm. AIO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizlerin de tavsiyeleri ile sistemi topladım, herkese çok teşekkürler. Dün ekran kartı hariç bütün parçalarım geldiği için kasayı toplayayım hazır dursun dedim.

"Corsair CC-9011211-WW 5000D Airflow" kasa ile "MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI" üzerinde "AMD R9 5900X" ve "Arctic Liquid Freezer II - 240mm AIO" kullanıyorum.

AIO takarken biraz sıkıntı oldu, radyatörü bir tarafa yanaştırıp 120 mm yuvalarına takmam gerekirken, tek taraf olarak 140 mm yuvalarına takmak zorunda kaldım, diğer tarafı da plastik kelepçeler ile destekledim sarkmasın diye. İlk sorum bu anakart ile bu AIO kullanan var mı? Monte ederken anakartın arkasındaki plaka biraz fazla boşta kaldı ama montaj tamamlanınca yerine oturdu, sabitlendi, bu normal sanırım.

İkinci ve en önemli sorum ise "MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI" BIOS "7C91v14" sonrası 5900X destekliyormuş, bu anakartın BIOS'unun güncel olma ihtimali, var mı? Yoksa CPU'dan dolayı açılmayacak, elimde doğal olarak başka CPU yok, Flash Button ile BIOS güncelleyebilirim ama gördüklerim hep boş anakart ile yapılmış, sadece anakart ve CPU power'larını takıp tuşa basmışlar, kasa full toplu haldeyken bu işlemi yapabilir miyim? Bazı yerlerde riskli olduğunu okudum...

Fikirlerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler,

Hicks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 25 Ocak 2021; 10:50:11 >

• Hicks hocam güle güle kullan güzel sistem toplamışınMSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI & AMD R9 5900X & Arctic Liquid Freezer II - 240mm. AIO 

B550 Tomahawk ile B550-F arasında gidip geliyorum, kısa sürede sistemi ben de güncelleyeceğim MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI & AMD R9 5900X & Arctic Liquid Freezer II - 240mm. AIO 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledd -- 25 Ocak 2021; 14:10:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledd

Hicks hocam güle güle kullan güzel sistem toplamışın 

B550 Tomahawk ile B550-F arasında gidip geliyorum, kısa sürede sistemi ben de güncelleyeceğim  

Çok teşekkürler Ledd. Darısı başına, daha iyileri senşn olsun. :)

• Yok mu şu Flash Button BIOS işini bilen bir babayiğit? MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI & AMD R9 5900X & Arctic Liquid Freezer II - 240mm. AIO 

• "kasa full toplu haldeyken bu işlemi yapabilir miyim? " yapılır.

Zaten muhtelemen buna gerekde olmayacak, anakart son 5 ay içinde üretildiyse yeni bios yüklemek için boot edebilecek bios yüklüdür; https://forum.donanimhaber.com/amd-ryzen-5000-zen-3-islemciler-ana-konu-oyun-performansi-ilk-sayfa--143687339#143687339

ilk mesajı okursan daha iyi anlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

"kasa full toplu haldeyken bu işlemi yapabilir miyim? " yapılır.

Zaten muhtelemen buna gerekde olmayacak, anakart son 5 ay içinde üretildiyse yeni bios yüklemek için boot edebilecek bios yüklüdür; https://forum.donanimhaber.com/amd-ryzen-5000-zen-3-islemciler-ana-konu-oyun-performansi-ilk-sayfa--143687339#143687339

ilk mesajı okursan daha iyi anlarsın.

Teşekkürler, power'a basalım bakalım bir ara o zaman. MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI & AMD R9 5900X & Arctic Liquid Freezer II - 240mm. AIO 

• Hayırlı olsun güle güle kullanın flash button olayı her şekilde yapılabilir önce deneyin sonra yükseltme yaparsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

Hayırlı olsun güle güle kullanın flash button olayı her şekilde yapılabilir önce deneyin sonra yükseltme yaparsınız.

Çok teşekkürler, sayenizde, çok emeğiniz var... Gerek kalmadı, görüntü direk geldi, sonrasında M-Flash ile son BIOS'u geçtim... MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI & AMD R9 5900X & Arctic Liquid Freezer II - 240mm. AIO 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 25 Ocak 2021; 20:48:41 >
  • Canavarın tadını çıkarın o halde rabbim daha iyileri nasip etsin

• Dayanamadın açtın mı anakartı hani unify bekliyecektik MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI & AMD R9 5900X & Arctic Liquid Freezer II - 240mm. AIO 

• ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. İsteyen herkese...

Dün akşam garip bir şey oldu, ilk kurduğumda çok nadir bir şekilde mouse takılıyordu, driver’ları güncelleyip Dragon Center kurduktan sonra mouse ciddi takılmaya başladı saniyeleri bulacak şekilde. Klavye ve mouse aynı logitech unify receiver’a bağlı, mouse takıldığında klavye çalışıyordu.

Receiver hemen wifi antenlerinln üstündeki porttaydı, oradan çıkartıp en üste flash button portunun yanına alınca takılma hiç yapmadı. Wifi kullanmamama rağmen bu normal mi?
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Gelsin onu da alırız, gözümün içine bakıyordu kutular, Suprim’de gelince dayanamadım.

Sana da çok teşekkürler, çok kahrımı çektin, sayenizde toplandı bu kasa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 26 Ocak 2021; 18:2:34 >
  • Tekrar hayırlı olsun aldıgın bileşenler güzel , 5000D için çok zorladım seni umarım memnun kalırsın :)

Şuan kasamı atayım da bak MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI & AMD R9 5900X & Arctic Liquid Freezer II - 240mm. AIO 

• MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI & AMD R9 5900X & Arctic Liquid Freezer II - 240mm. AIO

Diğer kasam bagaja sığmıyor sehirdisina çıkacağım o yüzden gece gece buna aldım sistemi , küçücük ficicik içi dolu tursucuk oldu 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Bu da bizim yavru... Kasa fanlarını sevmedim Arctic Bionix P120 Beyaz bulursam değiştireceğim. Hiç bir yerde yok namussuz! :)

MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI & AMD R9 5900X & Arctic Liquid Freezer II - 240mm. AIO
  • Hayırlı olsun, evet bionix Ler bitti akortek ne zaman getirirse ozaman alacaz artık :)

On tarafa 3 tane 14 sığar gibime geliyor benim 5000D de, 2x14 demişler gerçi de

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Hayırlı olsun, evet bionix Ler bitti akortek ne zaman getirirse ozaman alacaz artık :)

On tarafa 3 tane 14 sığar gibime geliyor benim 5000D de, 2x14 demişler gerçi de

Yok sığmıyor, 2x14 öne max. Öne 3x12 ya da 2x12 arkaya 1x12 düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 26 Ocak 2021; 20:1:58 >
  • Bu şekilde büyük kasada güçlü fan kullanilmazsa fanin pek anlamı kalmıyor , bence articlerden çok memnun kalacaksın , stoga girer kısa zamanda umarim bende alacağım çünkü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Bu şekilde büyük kasada güçlü fan kullanilmazsa fanin pek anlamı kalmıyor , bence articlerden çok memnun kalacaksın , stoga girer kısa zamanda umarim bende alacağım çünkü :)

Akortek'i falan bekleyemem zaten beyaz getirmiyor onlar kırmızı vardı sadece yanlış hatırlamıyorsam 120 mm. 4 adet "ARCTIC Bionix P120 - 120 mm - Beyaz" aldım Amazon.de'den (orada da sadeec 1 tane kaldı beyaz) 1 haftaya gelir. MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI & AMD R9 5900X & Arctic Liquid Freezer II - 240mm. AIO 

• Hicks kullanıcısına yanıt

İyi yaptın tam orantılı setup oldu seninki , anakart incelemesine beklerim yakında MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI & AMD R9 5900X & Arctic Liquid Freezer II - 240mm. AIO 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.