Şimdi Ara

MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI & AMD R9 5900X & Arctic Liquid Freezer II - 240mm. AIO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arctic markasının ürünlerini Bilişimport getiriyor diye biliyorum. İşinizi görüyorsa eğer ellerinde Beyaz olanın 140'lığından var.

https://www.bilisimport.com.tr/urun/arctic-bionix-p140-pwm-pst-140mm-oyuncu-kasa-fani-beyaz

@Muten Baba @Hicks

• Arkadaşlar Selamlar,

Şu anki anakartım MSI B450 TOMAHAWK MAX, işlemcim ise AMD Ryzen 5 2600.

Anakartımı, "MSI MPG B550 Gaming Edge Wi-Fi" ile değiştirmek istiyorum, ancak işlemcimin bu anakartla uyumlu olup olmadığına ilişkin bir detay bulamadım.

Bu anakart'ı Ryzen 5 2600 ile kullanan var mı aranızda acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Stenia

Arkadaşlar Selamlar,

Şu anki anakartım MSI B450 TOMAHAWK MAX, işlemcim ise AMD Ryzen 5 2600.

Anakartımı, "MSI MPG B550 Gaming Edge Wi-Fi" ile değiştirmek istiyorum, ancak işlemcimin bu anakartla uyumlu olup olmadığına ilişkin bir detay bulamadım.

Bu anakart'ı Ryzen 5 2600 ile kullanan var mı aranızda acaba?

• Bu aşamada 2600 ile edge modeli kullanamazsınız öncelik işlemci güncellemesi olsun hali hazırdaki anakartınız gayet yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Akortek'i falan bekleyemem zaten beyaz getirmiyor onlar kırmızı vardı sadece yanlış hatırlamıyorsam 120 mm. 4 adet "ARCTIC Bionix P120 - 120 mm - Beyaz" aldım Amazon.de'den (orada da sadeec 1 tane kaldı beyaz) 1 haftaya gelir.  

Alıntıları Göster

Selamlar hocam, setup çok güzel olmuş güle güle kullanın. Arctic 240mm siparişi geçtim dün bende nasıl performansı? 275R kasamdan dolayı 240mm seçmek zorunda kaldım üst kısma takacağım için, yoksa gözüm 280likteydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Selamlar hocam, setup çok güzel olmuş güle güle kullanın. Arctic 240mm siparişi geçtim dün bende nasıl performansı? 275R kasamdan dolayı 240mm seçmek zorunda kaldım üst kısma takacağım için, yoksa gözüm 280likteydi.

Alıntıları Göster

Çok teşekkürler...

Bence gayet iyi performansı ama bu işlemci ile daha önce haşır neşir olmadığım için karakteristiğini pek bilemiyorum, 5150 Mhz. overclock yaptım, 80 derecede tutabiliyor OCCT gibi programların yükünün altında.  

• quote:

Çok teşekkürler...

Bence gayet iyi performansı ama bu işlemci ile daha önce haşır neşir olmadığım için karakteristiğini pek bilemiyorum, 5150 Mhz. overclock yaptım, 80 derecede tutabiliyor OCCT gibi programların yükünün altında.  

Alıntıları Göster

Güzel değerler daha önce evga clc 240 kullanmıştım ondan daha iyi gözüküyor testlerde. 5800x işlemci ile 5600x arasında gidip geliyorum 5800x sıcaklık endişelendiriyor beni. İntele geçmeyi planladım ama gereksiz masraflar çıkacak anakart v.b gibi...

• quote:

Güzel değerler daha önce evga clc 240 kullanmıştım ondan daha iyi gözüküyor testlerde. 5800x işlemci ile 5600x arasında gidip geliyorum 5800x sıcaklık endişelendiriyor beni. İntele geçmeyi planladım ama gereksiz masraflar çıkacak anakart v.b gibi...

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster

Hocam pompa ayarını anakarttan mı ayarlayabiliyoruz sadece? Program falan var mı nedense pompa ayarını anakartta %100 yapınca bile ses gelmiyor. Evga clc de pompa hızını arttirinca bariz belli olacak şekilde sesi de yükseliyordu. Pompanın %100 çalıştığından emin değilim nasıl bir yol izlemeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam pompa ayarını anakarttan mı ayarlayabiliyoruz sadece? Program falan var mı nedense pompa ayarını anakartta %100 yapınca bile ses gelmiyor. Evga clc de pompa hızını arttirinca bariz belli olacak şekilde sesi de yükseliyordu. Pompanın %100 çalıştığından emin değilim nasıl bir yol izlemeliyim?

Alıntıları Göster

Ben hiç değiştirmedim, ayarı kendisi CPU fanını ayarlıyormuş gibi yapıyor anakart. CPU_FAN soketine mi taktınız, SYS_FAN soketlerinden birine mi?

Ben hızın yükselip alçaldığını hissediyorum, işlemci yükte test yaparken bariz artıyor. Hatta fanlardan birinden belli bir fızın üzerine çıkınca garip bir tırtıklama sesi geliyor ona da bir ara bakacağım ama sebebini çözemedim. Takarken fanın balansını mı bozdum acaba bilmiyorum, bir ara radyatör elimden kaydı fana da okunarak tutmak zorunda kaldım takarken onu hatırlıyorum...

• quote:

Ben hiç değiştirmedim, ayarı kendisi CPU fanını ayarlıyormuş gibi yapıyor anakart. CPU_FAN soketine mi taktınız, SYS_FAN soketlerinden birine mi?

Ben hızın yükselip alçaldığını hissediyorum, işlemci yükte test yaparken bariz artıyor. Hatta fanlardan birinden belli bir fızın üzerine çıkınca garip bir tırtıklama sesi geliyor ona da bir ara bakacağım ama sebebini çözemedim. Takarken fanın balansını mı bozdum acaba bilmiyorum, bir ara radyatör elimden kaydı fana da okunarak tutmak zorunda kaldım takarken onu hatırlıyorum...

Alıntıları Göster

Hocam cpuya taktım 4.10 allcoreda bf oynuyorum 52 dereceyi geçmiyor üstelik CPU 2019 üretimi eskiden 85 90 derecelerde gezerdi 4.1de. Stres testine hiç sokmadim deneyeceğim bakalım

• quote:

Hocam cpuya taktım 4.10 allcoreda bf oynuyorum 52 dereceyi geçmiyor üstelik CPU 2019 üretimi eskiden 85 90 derecelerde gezerdi 4.1de. Stres testine hiç sokmadim deneyeceğim bakalım

Alıntıları Göster

SYS_FAN soketlerinden birindeydi ve siz CPU_FAN soketine taktıktan sonra mı düzeldi sıcaklık değeri?

• quote:

SYS_FAN soketlerinden birindeydi ve siz CPU_FAN soketine taktıktan sonra mı düzeldi sıcaklık değeri?

Alıntıları Göster

Özür dilerim belirtmeyi unutmuşum stok fanıyla 85 90lardaydı. Arctic ile hep 51 52 derecelerde geziyor 4.1de. Pompa sesi hep aynı ama hiç artmadı sentetik testlere sokacağım bakalım.

• Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah... 60 derece üzerinde fan sesin değişmesi lazım farkedebileceğiniz şekilde, 70 de de bir kademe daha duyulması lazım.
  • Bu anakartın arka wifi yeri bu kadar dandik olabilirmi anteni takarken ya koptu yada yerinden çıktı. Sabit durmuyor şıkır şıkır oynuyo koptu sanırım lehimi heatsink var üstünde ulaşamıyorumda bağlantı yerine. Ekran kartı slotundaki mandalda kırıldı zaten bir daha msi allah korusun almam tövbe bu kadar dandik olamaz

• MysticDesign kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Sizin eliniz ağır biraz herhalde...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.