Şimdi Ara

MSI MPG Z490 Gaming Edge Wifi (Garantisi Devam Ediyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #MSI Şehir #Niğde İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSI MPG Z490 Gaming Edge Wifi (Garantisi Devam Ediyor)

17.02.2021 de itopyadan sistemle alınmıştır.

Garantisi devam etmektedir.

En ufak bir kusuru yoktur.

Fiyat sondur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Niğde Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Arkadaş iyi fiyat vermiş Pcie 4.0 ı destekleyen bir Z490 için ki aynısını ben de kullanıyorum ( Asus Z490 ların %99 unun desteklemediğini artık herkes biliyor, orada iyi bir kazık attı millete) , geçici indirimler bugün yarın bitiyor ve dolar da yerinde durmuyor. İleri de Overclock da yapabilirsiniz, anakart üzerinde cpu sıcaklığına göre değişen led i , wifi si vs de olsun ama önemlisi cpu güç limitlerini de kaldırabileyim diyorsanız çok güzel bir anakart, zaten Power Limit hikayesi için en azından bir B560 Tomahawk a ihtiyaç var ( mesela bir 11400 den max performans almak için ). Power Limit kaldırmada o.c gibi karışık değil, genel olarak önünüze 3 tane seçenek geliyor ; standart boxed , Kule fanlı soğutma , su soğutma gibi, birini seçip bırakıp gidebiliyorsunuz. Bu güç limitleri konusuna henüz tam vakıf olmayan arkadaşlarımız için, Techspot un bir makalesini koyayım isteyen incelesin, hatta iki de alıntı yapayım.

" Bu çok büyük bir performans farkı. Farklı bir CPU performansı katmanından bahsediyoruz, örneğin aynı mimaride 6 çekirdekli bir CPU'dan 8 çekirdekli bir CPU'ya yükseltme yaparken normalde beklediğiniz türden bir farklılık. "

" İnanılmaz bir şekilde bu, 30 dakika boyunca Cinebench döngüsünü gören sürekli bir iş yükü için Tomahawk'ın , B560M DS3H AC'den %43 ve Asrock B560 Pro4'ten %44 daha hızlı olduğu anlamına gelir, bu çılgınlık. MSI B560M Pro yerine Core i7-11700 ile MSI B560 Tomahawk'ı satın alsaydınız, kutudan çıktığı haliyle %53 daha fazla performans elde ederek iyi bir iş çıkarırdınız "

MSI MPG Z490 Gaming Edge Wifi (Garantisi Devam Ediyor)techspot
    Intel B560 is a Disaster: Huge CPU Performance Differences and a Power Limit Mess
    https://www.techspot.com/article/2252-intel-b560-disaster

• mustafa goksel kullanıcısına yanıt
    Pcie 4 desteklemiyor sanırım.
    Destekliyorsa boşa sattım:(
    Gigabyte aorus z590 almıştım, bunda hiç duymadığım fan seslerini 590da çokça duyuyorum sistem boşken

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • IraArel kullanıcısına yanıt

Destekliyor ben kullanıyorum, hiç gerek yoktu değişmeye, her işte bir hayır vardır diyelim.

Son bios güncellemesinden sonra yeni bir menü gelmişti, cpu ve pch olarak seçebiliyorduk, sanırım onu değiştirmeyi unuttunuz. Yani haliyle Pcie4 olarak, hem m.2 ssd leri hem de peg (yani ekran kartı anlamında) olarak gen4 ü destekliyor. Bios ta peg kısmını autoda bıraktığımız için bios güncelllemesinden sonra bile gözümüze çarpmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa goksel -- 27 Kasım 2021; 19:51:56 >
  • mustafa goksel kullanıcısına yanıt

Ekran kartım bile yoktu :D Netten baktım yok diyordu.

Sağlık olsun alan arkadaşa hayırlı olsun :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.