Şimdi Ara

MSI Optix G27CQ4 Monitörde Büyük İndirim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MSI Optix G27CQ4 Monitörde Büyük İndirim!

15-19 Ekim tarihleri arasında geçerli olan indirimde MSI'ın 2K Samsung VA paneline sahip, 165Hz, 1ms, kavisli Optix G27CQ4 monitörünü çok uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Link:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSI Türkiye -- 15 Ekim 2020; 16:32:21 >

BÜYÜK indirim.

• Bu monitör kronik sorunlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon prime da daha iyisini sattı mag272c 2800 e prime indiriminde ama kaçırdık

• Merhaba, ne gibi bir kronik sorunu var? Ben ortalama 5 aydır kullanıyorum. 60 hz ekran kartında tepkimeyi çok yükseğe aldığım zaman ghosting oluyor. Ama ekran kartına göre tepkimeyi ayarladığımda sorun olmuyor. Belki ben bilmiyorum. Onun için soruyorum.

Bu arada 15 Mayıs 2020 de 2100 liraya almıştım incehesap tan. Baya büyük indirimmiş 😅

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ultramurat U kullanıcısına yanıt

• MSI monitörlerin mevcut serileri komple piyango arkadaşlar. Kendileri de farkındalar zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

MSI monitörlerin mevcut serileri komple piyango arkadaşlar. Kendileri de farkındalar zaten.

Aynen öyle.

• Msi optix272cqr modeli 2580 liraya gelince satın aldım ama msi monitörler için olumsuz yorumlar çok fazla amazondan aldım daha gelmedi iadede sorun olmaz muhtemelen.

Yabancı reviewlarda övmüşler baya 272cqr'yi 400 dolar bandındaki monitörler için.Özellikle renkler çok beğenilmişti.çok ilginç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprn46

Msi optix272cqr modeli 2580 liraya gelince satın aldım ama msi monitörler için olumsuz yorumlar çok fazla amazondan aldım daha gelmedi iadede sorun olmaz muhtemelen.

Yabancı reviewlarda övmüşler baya 272cqr'yi 400 dolar bandındaki monitörler için.Özellikle renkler çok beğenilmişti.çok ilginç.

Hocam 2 gün önce 2827 TL ye inmişti. 2580 TL'ye ne zaman aldınız?

• goku2 kullanıcısına yanıt
    239 lirada geri ödeme yapıyor msi okula dönüş kampanyasında.

• quote:

239 lirada geri ödeme yapıyor msi okula dönüş kampanyasında.

Çok teşekkür ederim hocam sayenizde bunu öğrenmiş oldum. Bu arada monitörü bugün denemeye başladım, oldukça memnun kaldım şu anlık. Umarım sizde kalırsınız.

• goku2 kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim hocam hayırlı olsun.Memnun kalmanıza çok memnun oldum monitörün yabancı kaynaklı incelemeleri oldukça iyi ama msi monitörleri çok eleştiriliyor haklı olarak umarım bende memnun kalırım.

Birde mümkünse size zahmet futbol oyunlarında ghosting var mı deneyebilir misiniz ? Birde siyahlar nasıl ? incelemelerde beklentinin üstünde renk kalitesi ve siyahlar olduğunu söyleniyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 16 Ekim 2020; 2:12:19 >
  • O kadar büyük ki gözle görünmüyor, arasan bulunmuyor. MSI Optix G27CQ4 Monitörde Büyük İndirim! Bir de kalitesiz ama sırf marka algısı ve janjanlı tasarımlarıyla kaliteliymiş gibi gösterip kendinden fersah fersah iyi cihazlarla aynı fiyatlara satmaya kalkmıyorlar mı hayret doğrusu. Arsızlığın bu kadarına da pes.

Bu monitör dün elime geçti, ölü piksel yok. İlk resim fps modunda parlaklık 80 kontrast 70, ikinci resim sinema modunda. Bu kadar ışık sızması normal midir? İade etmeli miyim?

• Aranzabal A kullanıcısına yanıt
    Kavisli monitör istiyorsan hepsinde bu gördüğünü göreceksin hocam. 8 li spot ışığın hayırlı olsun. Bunun dışındaki durumlara bak derim kavisli istiyorsan kaçış yok, tepki süresi ghosting vs.

• quote:

Ben teşekkür ederim hocam hayırlı olsun.Memnun kalmanıza çok memnun oldum monitörün yabancı kaynaklı incelemeleri oldukça iyi ama msi monitörleri çok eleştiriliyor haklı olarak umarım bende memnun kalırım.

Birde mümkünse size zahmet futbol oyunlarında ghosting var mı deneyebilir misiniz ? Birde siyahlar nasıl ? incelemelerde beklentinin üstünde renk kalitesi ve siyahlar olduğunu söyleniyordu.

Hocam henüz o kadar kapmsalı bir test yapamadım. Bugünlerde oyunlarda test ederim.

• daquied kullanıcısına yanıt
    Dostum flat panellerde de ips glow yok mu ? Daha olumsuz yorum olmayan bir monitmr görmedim.Geçen biri samsung hg70 önermişti onunda rtings incelemesini görebilirsin.

Ben tek kriter olarak iyi siyah veren bir monitör aradım ama benim için uçuk fiyatlar haricinde bulamadım 4 bin seviyesine kadar.

• alprn46 A kullanıcısına yanıt
    Evet var. Düz olanların hepsinde yok ama misal Va misal TN. Ama kavisli TÜM monitörlerde var demek istediğim bu. Öyle de söyledim zaten "kavisli istiyorsan kaçış yok"

Düz istiyorsan sayısız model marka var ips olmayan. Kavisli istersen böyle hocam. He kullanması keyifli mi keyifli ama orada öyle ışıklarla ben katlanamadım daha fazla flim izliyorsun sıkıntı oyunda sıkıntı.

Tekrar ediyorum kavisli istiyorsan bu şekikde sızma olacak 4 adet üstte 4 adet altta.

Düz istiyorsan ne önerirsin diyorsan TN ve VA panellere bakabilirsin bu konudan muzdaripsen.

32gk650f modelini kullanıyorum öneririm. 850 olan modelini öneririm.

Asus VG27BQ öneririm.
    Aoc Q27G2U öneririm (bunda üstteki monitörlerde göre bi tık fazla ghosting olur ama CQ27G2U olmayacak düz olan olacak)

Müsait bir zamanda bakarım önerebileceğim monitörlere isterseniz. Yok değil çünkü.

• daquied kullanıcısına yanıt
    Önerileriniz için teşekkürler hocam.Lg gk850 listemde var fakat fiyatı çok uçtuğu için içime sinmiyor şuanda almak,bahsettiğiniz diğer monitörlerede bakacağım.Keşke geçen aylarda alıp geçseydim 3k civarıyken.

Curved denen şey keşke icat edilmeseydi 27 ve altı monitörlerde hiçbir esprisi yok zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.