Şimdi Ara

Msi p67a-gd65 Bios Güncelleme Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu basliginda belirtilen anakarta sahibim yeni gpu alacağım ama anakartın gpuyu görmesi için biosu uptade etmem lazım. Flash bellek kullanarak biosu guncelliyorum uptade başarılı diyor ama anakart hala eski sürümde nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum. Biosu guncelledikten sonra yapmam gereken başka bir şey mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ferelith006 F kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi windows üzerinden mi yapıyorsunuz ? Windows üzerinden yapmıyorsanız bunun özel bi sebebi var mı ? Eski sürüm ile yeni sürüm numaralarını paylaşabilirmisiniz ?

Konu hakkında MSI n kendi PDF dosyası

http://www.msi.com/files/pdf/Bios_update_SOPAll.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimonster -- 7 Temmuz 2015; 19:09:45 >
  • Guncellemeyi bios üzerinden yapıyorum numara derken bahsettiginiz buysa su anki bios surumum 1.B ben 4.3e yükseltmek istiyorum.Guncellemeyi windows üzerinden live uptade ile yapılabilir ama live uptade en güncel değil de bir sonraki surumü yüklüyor. Eğer bios üzerinden sonuc alamazsam windows uzerinden yapmayi deneyecegim. Tam olarak sorun nedir onu da bilmiyorum msi ha toolu da denedim yine de bios guncellenmedi acaba anakart bir koruma falan olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferelith006 -- 7 Temmuz 2015; 19:16:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.