Şimdi Ara

[SATILDI] Msi RTX 2060 Gaming Z 6GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Marka #MSI Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] Msi RTX 2060 Gaming Z 6GB

Selamlar. 19.05.2019 tarihinde Hepsiburada'dan alındı. O gün bugündür de aktif olarak kullanırım. Geçen haftalarda 4070'e geçtiğim için boşta duruyor şuan.

Haliyle garantisi bitti. Kutusu tam şekilde duruyor. Tam hatırlamıyorum 6-7 ay önce 1 kere açıp termal macun değiştirdim. Bunu da belirtmem gerek diye düşündüm. Zaten çok kolay yapılıyor o işlem. Kozmetik olarak gayet iyi durumda. Fotoğraflar bizzat kartın kendisine ait. Performansın da son güne kadar memnundum fakat artık upgrade zamanı gelmişti. Msi ürünlerinden genel olarak memnun olduğum için geçtiğim kart da MSİ modeli belirtmek istedim :)

Şuan takılı olmadığı için test yapamıyorum fakat eğer şart olursa yapabilirim. Daha öncesinde yaptığım testlerden ekran görüntüsü de atabilirim.

Fiyat XTL Takas düşünmüyorum. Ankara için elden teslim onun dışında önce havale sonra kargo şeklinde gönderebilirim. Kargoya verme günü cumartesidir. (İş durumlarından ötürü)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.