Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Msi RTX 2060 Gaming Z 6GB Satın Al 20 Kasım 2023 21:20 1 1 [SATILDI] Msi RTX 2060 Gaming Z 6GB Selamlar. 19.05.2019 tarihinde Hepsiburada'dan alındı. O gün bugündür de aktif olarak kullanırım. Geçen haftalarda 4070'e geçtiğim için boşta duruyor şuan.Haliyle garantisi bitti. Kutusu tam şekilde duruyor. Tam hatırlamıyorum 6-7 ay önce 1 kere açıp termal macun değiştirdim. Bunu da belirtmem gerek diye düşündüm. Zaten çok kolay yapılıyor o işlem. Kozmetik olarak gayet iyi durumda. Fotoğraflar bizzat kartın kendisine ait. Performansın da son güne kadar memnundum fakat artık upgrade zamanı gelmişti. Msi ürünlerinden genel olarak memnun olduğum için geçtiğim kart da MSİ modeli belirtmek istedim :)Şuan takılı olmadığı için test yapamıyorum fakat eğer şart olursa yapabilirim. Daha öncesinde yaptığım testlerden ekran görüntüsü de atabilirim.Fiyat XTL Takas düşünmüyorum. Ankara için elden teslim onun dışında önce havale sonra kargo şeklinde gönderebilirim. Kargoya verme günü cumartesidir. (İş durumlarından ötürü)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Alan Wake 2 Epic Games Kod 400 TL [SATILDI] Msi RTX 2060 Gaming Z 6GB Satılık Company of Heroes 3 Steam SATILDI Satılık Dont Starve Together(Gift)