peki onların haberi oluyor mu izlendiklerinden ???
quote:
Orjinalden alıntı: Arvydas
Zeki Müren de bizi görecek mi ?
sadece cafedemi işe yarıyo...
quote:
Orjinalden alıntı: blade77
quote:
Orjinalden alıntı: Arvydas
Zeki Müren de bizi görecek mi ?
saol..
bunu msn listemizdeki bi kişinin konuşmalarını islemek için kullanabilrmiyizz? biraz zor ama yine de sorimm dedimm
quote:
Orjinalden alıntı: mC aLtIn
bunu msn listemizdeki bi kişinin konuşmalarını islemek için kullanabilrmiyizz? biraz zor ama yine de sorimm dedimm
aynı soruyu ben de soracaktım hay ağzın bal yesin galiba sadece yerel ağbağlantısında işe yarıyordur çünkü konuşulanlr gizli şeyler olabilir ve kimsenin de bunların öğrenilmesini microsoft ve diğer yazılım üreticileri düşünmüşlerdir.bence sadece yerel ağ bağlantısında işe yarıyordur. konuyu açan sadece cafede demiş tabi biraz daha aydınlatsa bizi de şu şüphelerden kurtuluversek
Güzel program
Sağol
quote:
Orjinalden alıntı: SaW331
@mC aLtIn bende aynı şeyi sormaya çalıştım
cok guzel bi programmis ...
herkesde bnm düşündüümü düşünmüş yahu keşke olsa
quote:
quote:
@mC aLtIn bende aynı şeyi sormaya çalıştım
boş verin bu programı bunu evde kurarsanız açtığınız anda sizden şifre soracaktı bir arkadaşın dediği gibi anca nette yarar ama gidip siz bunu indiripte yapamazsanız sorun sizde değil internetin güvenliğinden vardır ben bunu çok yaptım boş verin yaw deep freze olan cafelerde bi .oka yaramaz şimdi her cafede deep freze var
ya arkadaşlar bi şe sorcam. izlenilen kişinin haberi oluyor mu izlendiğinden? Windows Live plus kullanılıyor
Bana Göre Saçma Bi program amacı yok yani. Gelelim internet cafeler için denmiş akınsoftta zaten buna benzer şeyler var istediğiniz masanın ekran görüntüsünü alabilir izleyebilirsiniz kesinlikle hiç birşeyden haberi olmuyor karşıdaki kişinin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme