Şimdi Ara

Muayenede ayna ve kapı kilidi sorun olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
16.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ay sonra muayenem var, ancak 3 tane sorun var.
    1- kapılar otomatik kilitlenmiyor yani kilit bozulmuş galiba, anahtarla kilitleniyor ,
    2-yolda giderken sol ayna ineğe çarptı ve yuvadan çıktı manuel olarak ayarlanıyor yani görüşe engel değil sorun yaratırlarmı.
    3- tekerlekler eski değiştireceğim ama maddi sıkıntı var bu aralar .
    sorun olurmu?

• Kapılar sorun çıkarmaz, aynayı da kontrol edeceklerini sanmıyorum ama lastiklerin diş derinliği 1.6mm'nin altında ise hiçbir şekilde geçemezsiniz..
  • 1. Kapı kiliti sorun olmaz sanırım.

2. Aynanızın görüş açısında sorun yoksa gözle görülür bariz bir yamukluk yok ise sorun değil.

3. Lastikleriniz baya aşınmış ise kusur yazabilirler.
  • 1 kapı kilidi sorun olmaz
    2 ayna sallanmıyorsa dış plastiği sağlamsa görüşü engel etmiyorsa çatlak değilse sorun olmaz
    3 lastiklerin diş derinliğinin dışında dış yanaklarında kılcal çatlaklar varsa ve yıl olarak 5 yıl üzeriyse lastiklerden başın ağrıyabilir.
  • kapılar açılıp kapatılabiliyorsa sorun değil.
    2005 peugeot partner 2.0 Hdi araç kapısı muayene esnasında açılmayıverdi direk ağır kusur yazdılar. kapı-kaput emniyetsiz gibi bir ifade kullandılar.
  • tamam arkadaşlar,
    kapıda ve aynada görünüş olarak sorun yok zaten olsa da masrafı sorun olmaz ama asıl sorun tekerlekte,4 teker nerden baksan 500 lirayı geçer.
    hayırlısı bakacağız artık.
  • O da sizin güvenliğiniz!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diğerleri mühim değil lastikleri değiştirmek gerekir. Muayeneye gitmeden diş derinliğine baktırın 1.6mm üzeri ise kurtarabilirsiniz. ama muhtemelen üzerinde çatlaklarda olacatır bu sebebeple hafif kusurla geçme şansınız var. Yaşadığım bir durumu anlatayım, geçen sene kasım ayında o şekilde hafif kusurla geçmiştim muayeneden yüzeysel çatlamalar sebebiyle. sonra ekonomiyi düzeltince lastik aldım 4 tane. Lastik alırken başka biri daha geldi sordu lastikçiye, aynı benim durumumdaydı çünkü kendisi de, ben bu şekilde hafif kusurla geçtiğimi belirttim adama ama lastikçi bana "sen iyi geçmişsin artık bu halde geçirmiyorlar yılbaşından sonra kural değişti" dedi. Artıık ne kadar doğru bilemiyorum. yinede riske atma kendini taksit felan bişeyler ayarlayıp almak şart gibi görünüyor. Çok pahalısına kaçma çok ucuzunu da alma ortası vardır illaki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genckaptan

diğerleri mühim değil lastikleri değiştirmek gerekir. Muayeneye gitmeden diş derinliğine baktırın 1.6mm üzeri ise kurtarabilirsiniz. ama muhtemelen üzerinde çatlaklarda olacatır bu sebebeple hafif kusurla geçme şansınız var. Yaşadığım bir durumu anlatayım, geçen sene kasım ayında o şekilde hafif kusurla geçmiştim muayeneden yüzeysel çatlamalar sebebiyle. sonra ekonomiyi düzeltince lastik aldım 4 tane. Lastik alırken başka biri daha geldi sordu lastikçiye, aynı benim durumumdaydı çünkü kendisi de, ben bu şekilde hafif kusurla geçtiğimi belirttim adama ama lastikçi bana "sen iyi geçmişsin artık bu halde geçirmiyorlar yılbaşından sonra kural değişti" dedi. Artıık ne kadar doğru bilemiyorum. yinede riske atma kendini taksit felan bişeyler ayarlayıp almak şart gibi görünüyor. Çok pahalısına kaçma çok ucuzunu da alma ortası vardır illaki.

Diyelimki lastik yüzünden geçmedi.
    hemen gidip lastik alıp gelsem muayene yanarmı yoksa ekstra ücret alırlarmıki.

• extra ücret almıyorlar hocam muayeneden kusurlar sebebiyle geçemezseniz eğer 30 gün süre veriyorlar. Süre sonunda ek muayene hakkınız bitiyor yeniden para yatırmanız gerekiyor. 30 gün içinde gider yaptırırsanız cezası yok. hemen gidip almanıza da gerek yok yani 30 gün içinde olsun da ne zaman olursa olsun. Tabi sona bırakmamakta fayda var. Türk milleti değilmiyiz, sona bırakmayı seviyoruz vesselam.
  • Teşekkürler rahatladım şimdi.
  • Arkadaşlar konu 10 yıllık farkındayım.
    Aracım 2009 jetta. Şöför kapısı kumandadan açılmıyor. Manuel açılıyor. Diğer kapılar sağlam
    Bu şekil muayeneden geçer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero01 kullanıcısına yanıt

Kumandadan açılmak zorunda değil. Kapı kilitlerine bakmıyorlar zaten.

• fractal design kullanıcısına yanıt

Teşekkür ettim hocam.

Yakın zamanda muayenem var.

• 2022 Mart ayı güncel bilgi;

Kesinlikle hafif kusur.

Arka kapım dışarıdan açılmıyordu. Muayeneyi geçti.

• 4 teker 500 lirayı geçer yazısını okuyunca şok oldum, tarihe bakınca anladım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konu 2011 de açılmış, yıl 2022 belki benzer sorular için...

2017/02 Ağır kusurlar tablosuna rehber olarak bakılabilir.

Muayenede ayna ve kapı kilidi sorun olurmu

Daha günceli yok sanırım...

https://www.esorgulamalar.com/wp-content/uploads/2017/02/tuvturk-agir-kusur-tablosu.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 17 Mart 2022; 20:57:45 >

• ilkadım52 kullanıcısına yanıt

sahi muayeneden geçtimi araç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.