Bildirim
Mühendislik çizim programları için bilgisayarları önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu şekilde bir çok başlık açıldı hepsinde de dikkat edilmesi gerekenleri yazdım bu programların kullnana arkadaşların tecrübelerinden alınmıştır.Alacağınız makine 15'' olacaksa çözünürlülük olarak hd ya da 1600x900 olmalı fhd çözünürlülük bu programlar için kullnışlı değil,fhd çözünürlülük için en az 17'' olmalı.Program kullnacağınızdan dolayı i7 işlemci olamsında yarar var bu fiyata rahat bulursunuz ekran kartları güçlü bilgisayarlarda var.İşin içinde oyun varmı? -
Kardesim aynı sekilde notebook arıyorum . Benim düşüncem bizim aradığımız notebookda su özellikler olmalı ; 2.5-3.30 arası hız . İ7 işlemci . En az gt630 ekran kartı . 6gb ram veya üstü . 17 inç fhd olmalı . Bu özelliklere sahip bir notebook bulamadım daha . Asus n76 modelinin turkiyeye gelmesini bekleyeceğimi. -
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
Bu şekilde bir çok başlık açıldı hepsinde de dikkat edilmesi gerekenleri yazdım bu programların kullnana arkadaşların tecrübelerinden alınmıştır.Alacağınız makine 15'' olacaksa çözünürlülük olarak hd ya da 1600x900 olmalı fhd çözünürlülük bu programlar için kullnışlı değil,fhd çözünürlülük için en az 17'' olmalı.Program kullnacağınızdan dolayı i7 işlemci olamsında yarar var bu fiyata rahat bulursunuz ekran kartları güçlü bilgisayarlarda var.İşin içinde oyun varmı?
15.6" ile 17" kullanmam neyi değiştirir -
quote:
Orijinalden alıntı: LoLKing
Kardesim aynı sekilde notebook arıyorum . Benim düşüncem bizim aradığımız notebookda su özellikler olmalı ; 2.5-3.30 arası hız . İ7 işlemci . En az gt630 ekran kartı . 6gb ram veya üstü . 17 inç fhd olmalı . Bu özelliklere sahip bir notebook bulamadım daha . Asus n76 modelinin turkiyeye gelmesini bekleyeceğimi.
teşekkürler de neden 17"? 15.6 yetmez mi :) -
çok şeyi değiştiriyor mesela bu programları kullnana arkadaşlar fhd ekranda denemişler çizimlerin ekranda küçük gözüktüğünü program menüleriniz küçük gözüktüğünü ölçeklendirme yaptığınızda şeklin ekrana sığmadığını görüntünün pikselliğini kaybettiği filan baya sorunu varmış bunu kullnanalar söylüyor.hatta geçende bir arkadaş aynı soruyu sordu asus'un n55 serisini almak istemişti bu dediklerimi aynan anlattım ve bunun üzerine nasıl olduysa mağazanın birinde programı kurup denedi ve anlattıklarımın içinde onun dedikleride vardı kullnışlı değil 17'' fhd çözünürlülüğe daha geniş kullanma alanı sunuyor hatta bu programları kullananlar öncelikle 17'' makine soruyor oyun olasılığı varsa öneri vermek zorlaşıyor seçenek çok az ama oyun olmazsa seçenek artabiliyor düşük ekran kartlı gt630 7670m karta sahip 17'' makineler var.15'' yeter tabikide çözünürlülüğü dediğim ayarlarda tutarsanız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 28 Ağustos 2012; 3:49:14 >
-
Ayrıca asus n76modelini türkiyede satışa sunmayacakmış . O yüzden beklemedeyim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X