Şimdi Ara

MÜHENDİSLİK SECECEKLER GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • QQRKQDASLAR ŞİMDİ SİZ MÜHENDİSLİK SEÇECEKSİNİZ VE DİYORSUNUZ Kİ BEN ELEKTRİK SEVİYORUM EE SECEYİM,BEN MAKİNE SEVİYORUM MAKİNE SECEYİM FAKAT İS DUNYASINDA BUNLAR FARK ETMİYOR.UNUVERSİTEDE ANLAYACAKSINIZ ASLINDA MÜHENDİSLİK BİR BÜTÜNDÜR.

ORNEK: FİZİK MUHENDİSLİGİ SECTİN FİZİĞİN ENERJİ KISMINDA YOGUNLASİP MAKİNE MÜHENDİSİNİN ISINI YAPABİLİRSİN

EE SECTİN MALZEME KISMINDA YOGUNLASİP MALZEME MUHENDİSLİGİ YAPABİLİRSİN

O YÜZDEN SİZE İKİ BÜYÜK TAVSİYEM VAR

1 KÖTÜ ÜNİVERSİTEDE "İYİ BÖLÜM" DEGİL. İYİ ÜNİVERSİTE SEÇİN .ODTU MAKİNE MESELA İLK 7K, BEYNİ OLAN GİRER VE HAYATINI YASAR.HAYATİ ÖĞRENİR CUNKU ODTU BİR UNİVERSİTEDİR.MESELA İTUNUN 60 BİNE KADAR BÖLÜMLERİ VAR.BEN DANDİK ÜNİVERSİTE YAZAGİMA İTÜ ODTU YAZARDİM.
    GİDİP İYİ BÖLÜM DEDİĞİNİZ ŞEYİ OKUYACAKSINIZ DİYE HAYATINIZ DERSHANE TİPİ OKULDA GEÇİRMEYİN.

BİR ARKADASIM 8 BİN OLDU MF1 de. KOÇ MATEMATİK YAZDI 2000 LİRA ALIYOR VE SU AN BİLGİSAYAR MUHENDİSLİGİ ÇAP YAPIYOR.SİMDİ BU ADAM İLLA BİLGİSAYAR MUHENDİSLİGİ DESEYDİ İTÜ TURKCE YAZACAKTI AMA SU AN ELİNDE 2000 TL VE KOÇ UN 2 DİPLOMASİ OLACAK .

2 KONUYU UPLAYİN

HADİ QQ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EKSİLER BURADAN

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Secmeyin

• Ben anlamadım şimdi ben fizik mühendisliği secicem ve aynı zamanda makine mezunumu olucam yoksa makineye yandalmı yapıcam fizik mühendisliği hacettepede nasıl senın dedıgın dogruysa baya ıyı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: celotpl

Ben anlamadım şimdi ben fizik mühendisliği secicem ve aynı zamanda makine mezunumu olucam yoksa makineye yandalmı yapıcam fizik mühendisliği hacettepede nasıl senın dedıgın dogruysa baya ıyı olur

sen okuma...

• Behzat Rasulinin Hakkı B kullanıcısına yanıt
    tmm şimdi sus
  • 4 senenizi geçireceginiz üniversite ile hayatınız boyunca yapacağınız meslek arasında öncelik meslek olmalıdır hayali elektronik mühendisligi olan birisi inşaatta mutlu olamaz. MIT de olsa durum degişmez. Sonuçta okullardan mezun olmanız için sevmeniz lazım çünkü çok çalışmak gerekiyor. Odtü olsun kaldırım mühendisliği olsun mantığı.
    -hangi okuldasın yiğenim?
    -odtü
    Ötesine geçmez. Eğer ki işinizi bölümünüzü sevmiyorsanız

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

4 senenizi geçireceginiz üniversite ile hayatınız boyunca yapacağınız meslek arasında öncelik meslek olmalıdır hayali elektronik mühendisligi olan birisi inşaatta mutlu olamaz. MIT de olsa durum degişmez. Sonuçta okullardan mezun olmanız için sevmeniz lazım çünkü çok çalışmak gerekiyor. Odtü olsun kaldırım mühendisliği olsun mantığı.
    -odtü

valla çok polemiğe girmek istemiyorum ama makinede mutlu olmayan biri ee,mekaatronik,uçak uzay mühendisliği ni de unutabilir çünkü içerikler benzer.
    iş ilanlarına bak sadece başka bi şey demek istemiyorum
    çoğu ilanda makine aramaz 5 tane farklı mühendis yazar aynı iş için.
    2 ders farkı için odtü yerine ben hacettepede okumam (hacettepeyi kötülemiyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: 5binden2bine

quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

4 senenizi geçireceginiz üniversite ile hayatınız boyunca yapacağınız meslek arasında öncelik meslek olmalıdır hayali elektronik mühendisligi olan birisi inşaatta mutlu olamaz. MIT de olsa durum degişmez. Sonuçta okullardan mezun olmanız için sevmeniz lazım çünkü çok çalışmak gerekiyor. Odtü olsun kaldırım mühendisliği olsun mantığı.
    -odtü

valla çok polemiğe girmek istemiyorum ama makinede mutlu olmayan biri ee,mekaatronik,uçak uzay mühendisliği ni de unutabilir çünkü içerikler benzer.
    iş ilanlarına bak sadece başka bi şey demek istemiyorum
    çoğu ilanda makine aramaz 5 tane farklı mühendis yazar aynı iş için.
    2 ders farkı için odtü yerine ben hacettepede okumam (hacettepeyi kötülemiyorum)

Bende çok polemiğe girmek istemiyorum daha herhangi bir okulu kazanmadan yorum yapan insanlarla.
    İş ilanlarında aranılan özellikleri biliyorum merak etme. Hacettepe elektrik elektronikteyim kimseye bölümü okulu beğendirmek umurumda degil . 12 bin ile girerken odtü inşaat vardı birde hacettepe ee bu sıralamada. Benim seçimim böyle oldu çünkü inşaat hiç ama hiç ilgimi çekmiyor. İnsanlar yeteneğine ilgisine göre karar verir. Hepsi birbirine benziyor lafını ancak seneye ne demek istedigimi anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 28 Mayıs 2015; 20:07:18 >

• lysde en fazla 300 alırım gibi ve beykent üniversitesi yüzde 50 burslu inşaat mühendisliği seçecem nasıl bir tercih ?
  • Hayatin seni nereye götüreceği hiç belli olmaz. En kötü üniversitede okusam bile benim bir doktordan daha az maaş alacağima garanti veremezsin. Onun için hayirlisi olsun diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Steinway23

Hayatin seni nereye götüreceği hiç belli olmaz. En kötü üniversitede okusam bile benim bir doktordan daha az maaş alacağima garanti veremezsin. Onun için hayirlisi olsun diyelim.

Kesinlikle öyle kardeşim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.