Şimdi Ara

Muhteşem Yüzyıl (2010) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.963
Cevap
16
Favori
157.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kyran

quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Ülkemizde bazı insanlar,

Dizi ile Belgesel arasında ki farkı

algılayamadıkları için tepki gösteriyorlar.

Rtük 74.000 telefon almış.

-------------------

Geçen gün sokakta yürürken kitapçı vardı yanımada 2 kız geldi.

Kızın dediği şu;

aaa Aşk'ı Memnu'nun kitabı çıkmış, adama soruyor içinde bihterin resimleri var mı diye.

Daha fazla yorum yapmıyorum, yorum sizin.

Geçen hafta, sabah açma alıyordum, satıcı ile yanındaki adam hararetli hararetli tartışıyorlardı. Diyalog aynen şu.

Satıcı:İzledim diziyi, her sahnede entrika var.
    Adam:Ülkede sex fenomeni var lan o yüzden böyle.
    Satıcı:Bilmem ben, öyle yapamazlar, yaptırtmam.
    Adam:İlk bölümler böyle lan ilerde Hürrem olcak o Rus düzelcek herşey.
    Satıcı:Düzelsin, yoksa basarım o Kanal D'yi.

Atatürk'ün fotoğrafı gösterildiğinde tanımayan, ülkede 1000 senatör olduğunu sanan, daha cumhurbakanı ile başbakanın kim olduğunu bilmeyen insanların olduğu bir ülkede yaşıyorsunuz. Bu örnekler için de Star TV Ana haber anketlerini izleyin.

Esas bir diğer üyenin de belirttiği gibi Viyana Kuşatması ve diğer skandal olaylar karşısında ne yazacaklar merak etmekteyim.

Doğru söylüyorsun hocam. Ayrıca Viyana kuşatmasına da bahane bulurlar. Mohaç da da dizinin manyağı olurlar. İşlerine ne geliyorsa ona göre hareket ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyran

quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Ülkemizde bazı insanlar,

Dizi ile Belgesel arasında ki farkı

algılayamadıkları için tepki gösteriyorlar.

Rtük 74.000 telefon almış.

-------------------

Geçen gün sokakta yürürken kitapçı vardı yanımada 2 kız geldi.

Kızın dediği şu;

aaa Aşk'ı Memnu'nun kitabı çıkmış, adama soruyor içinde bihterin resimleri var mı diye.

Daha fazla yorum yapmıyorum, yorum sizin.

Geçen hafta, sabah açma alıyordum, satıcı ile yanındaki adam hararetli hararetli tartışıyorlardı. Diyalog aynen şu.

Satıcı:İzledim diziyi, her sahnede entrika var.
    Adam:Ülkede sex fenomeni var lan o yüzden böyle.
    Satıcı:Bilmem ben, öyle yapamazlar, yaptırtmam.
    Adam:İlk bölümler böyle lan ilerde Hürrem olcak o Rus düzelcek herşey.
    Satıcı:Düzelsin, yoksa basarım o Kanal D'yi.

Atatürk'ün fotoğrafı gösterildiğinde tanımayan, ülkede 1000 senatör olduğunu sanan, daha cumhurbakanı ile başbakanın kim olduğunu bilmeyen insanların olduğu bir ülkede yaşıyorsunuz. Bu örnekler için de Star TV Ana haber anketlerini izleyin.

Esas bir diğer üyenin de belirttiği gibi Viyana Kuşatması ve diğer skandal olaylar karşısında ne yazacaklar merak etmekteyim.

Star tv haberlerini kim hazırlıyor ?
    Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar.
    Bu adamların siyasi görüşleri belli. Her fırsatta halkı aşağılayan kişiler. Çünkü halkın seçimlerini kendi tercihleri ile uymuyor diye beğenmiyorlar.
    O mikrofon uzatılan kişilerin hangi kıstasa göre seçilip hangilerinin yayınlandığı da belli.
    Amaç ne ?
    Halkı aşağılamak ve kendilerini haklı çıkarmaya çalışmak.
    Kartel medyasına inanıp da bunları izliyor ve etkisinde kalıyorsanız diyecek bir şey yoktur.
  • @chakra adlı arkadaşa Star TV Anahaber Bülteni konusunda katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zivro

Çoğu dizi benzer yapılmış ( Gossip Girl -Küçük sırlar) gibi dizinin isimleri bile birbirine çok benziyor
  • Hadi bakalım iyi seyirler, özet başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Star tv haberlerini kim hazırlıyor ?
    Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar.
    Bu adamların siyasi görüşleri belli. Her fırsatta halkı aşağılayan kişiler. Çünkü halkın seçimlerini kendi tercihleri ile uymuyor diye beğenmiyorlar.
    O mikrofon uzatılan kişilerin hangi kıstasa göre seçilip hangilerinin yayınlandığı da belli.
    Amaç ne ?
    Halkı aşağılamak ve kendilerini haklı çıkarmaya çalışmak.
    Kartel medyasına inanıp da bunları izliyor ve etkisinde kalıyorsanız diyecek bir şey yoktur.

Yılmaz Özdil'in yazdığı her yazıya tamamen katılıyorum ama gerçekten de bahsedilen haberler tamamen art niyetle, magazinel bir anlayışla yapılan haberler. Cahil bir milletiz kabul ama sırtında hamal küfesiyle ekmek kazanmaya çalışan adama o an babasının adını sorsanız bilmeyebilir.
  • Özet bitince yazabilir misiniz buraya yahu, televizyon baya uzak bana şimdi erken gitmeyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Özet bitince yazabilir misiniz buraya yahu, televizyon baya uzak bana şimdi erken gitmeyim :)

21:08 yeni bölüm başlangıç saati
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Özet bitince yazabilir misiniz buraya yahu, televizyon baya uzak bana şimdi erken gitmeyim :)

Başladı.
  • Kelle gitti.
  • layosu feci yapmışlar ya bence 10 numara
  • 1 mb hızla tivibu izlenmiyor..ttnete
  • bu bölümdeki rezaleti gördünüz mübu ne yaaaa ecdadımızı fakir çocuklara yardım yapıyo gibi gösteriyolar

aa bi dakka lan bundan kötü bişey yokki,boşa gaza gelmişim
  • la hürrem'de ağız burun kalmadı
  • Hürrem'in müslüman olmadan kanuni ile ilişkiye girmesi çok saçma bir ayrıntı. Osmanlı padişahının bile bu kadar hoşgörülü olmadığı bir gerçek. Bu kızlar devşirilirken müslüman olmuyorlar mı? Birde kanuni müslüman olmak istiyor musun diye soruyor. Bugün bile muhafazakar diye geçinen kesim müslüman olmayan biriyle evliliğe izin vermezken, o dönemde böyle birşey mümkün müdür ki?
  • Mahidevran bir sağdan bir soldan geliyor dağıtıyor Hürrem'i 4 tokatta yüzü dağıldı Hürremin Mahidevranın tez başı vurula Zaten milletçe sülümanın şeyinin derdine düştüğümüz için sorun yok Ama mahidevarn bi anda Hulk oldu spartaküs oldu coştu ama saraydanda atıla
  • konu fazla boş kalmış güzel miydi bölüm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wholet

Mahidevran bir sağdan bir soldan geliyor dağıtıyor Hürrem'i 4 tokatta yüzü dağıldı Hürremin Mahidevranın tez başı vurula Zaten milletçe sülümanın şeyinin derdine düştüğümüz için sorun yok Ama mahidevarn bi anda Hulk oldu spartaküs oldu coştu ama saraydanda atıla

la kendini koru biraz dimi yüzünü sakla falan bu ne
  • Yumruğuyla öldürdü hürremi
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

quote:

Orijinalden alıntı: wholet

Mahidevran bir sağdan bir soldan geliyor dağıtıyor Hürrem'i 4 tokatta yüzü dağıldı Hürremin Mahidevranın tez başı vurula Zaten milletçe sülümanın şeyinin derdine düştüğümüz için sorun yok Ama mahidevarn bi anda Hulk oldu spartaküs oldu coştu ama saraydanda atıla

la kendini koru biraz dimi yüzünü sakla falan bu ne

Akıllı kadın ile mahidevran farkı Hürrem akıllı hiç bişi yapmıyor ki mahidevrana patlasın herşey ve kellesi mi vurula saraydan mı sürüle ne olucaksa olsun diyor cidden akıllı bence hürrem he dayak yedi yüzü dağıldı o ayrı
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.