Şimdi Ara

MÜKEMMEL BİR SERVİS ACAPELABOX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok faydalı bulduğum bu servisi paylaşmak istedim bu servis sayesinde artık uzun makaleleri gözünüzü yorarak okumanıza gerek yok aşağıdaki linkten bu servise ulaşabilirsiniz gelen sayfada ilk olarak yapmanız gereken şey okuduğunuz makaleyi yapıştırıp lisen kısmına basmak tabi bunu yapmadan önce okumasını istediğiniz dili yukarıdan seçiyorsunuz sonra Show kısmındaki bölümden okuma hızını kendinize göre ayarlıyorsunuz lısten kısmına tıkladığınızda çok güzel bir diksiyon ile yazınızı dinliyorsunuz.

acapelabox

• teşekkürler... işime yaradı...
  • Denemedim ama faydalı bir şeye benziyor teşekkürler Türkçe desteği var herhalde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

Denemedim ama faydalı bir şeye benziyor teşekkürler Türkçe desteği var herhalde ?

Türkçe desteği yok (ya da ben öyle bir seçenek göremedim).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromé

quote:

Denemedim ama faydalı bir şeye benziyor teşekkürler Türkçe desteği var herhalde ?

türkçe desteği var türkçe konuşmacıyı seçmek için english (us) (heather) kısmına tıklayın en alta indirin (turkish ipek) olanı seçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: omura_vs

quote:

Orijinalden alıntı: Chromé

quote:

türkçe desteği var türkçe konuşmacıyı seçmek için english (us) (heather) kısmına tıklayın en alta indirin (turkish ipek) olanı seçin

Teşekkürler.

• yararlı bir paylasım cok saol
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.