Şimdi Ara

Mükemmeliyetçi ve Obsesifim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu huyumu nasıl yenebilirim? bir işi mükemmel yapamayınca yarım bırakıyorum, bildiğim şeyler hakkında devamlı şüphe duyuyorum ya yanlış yapıyorsam diye düşünceler aklıma geliyo busefer zaten bildiğim şeyi tekrar öğrenmeye kalkıyorum buda acayip zaman kaybettiriyo, hep başa dönüyorum devamlı bi kısır döngü içindeyim hiç bir alanda hiçbir ilerleme kaydedemiyorum en ufak detaylara kafam takılıyor detaylar içinde boğuluyorum içinden çıkılmaz bi hal alıyor giriştiğim her kendimi düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyor kafamdaki o şüpheler mükemmel olma isteği obsesyon ve takıntılar endişeler kaygılar gitmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jellyrollmorton -- 6 Ekim 2014; 17:55:57 >

• böyle kafanızdan hastalık uyduruyorsunuz ya ne gülüyorum
  • cok fazla korkuyla buyumuş olabilirsin belkide.

yani aile ve fiziksel siddet dgl de,filmlerden.

cok fazla mi film izliyoqsun!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saygılı Üye

cok fazla korkuyla buyumuş olabilirsin belkide.

evet korkutularak yetiştirildim akrabalarım hep beni korkuttu hortlaklar öcüler cinler şeytanlarla acaba sebep bu mu? ve devamlı eleştirdiler her hareketimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jellyrollmorton

quote:

Orijinalden alıntı: Saygılı Üye

cok fazla korkuyla buyumuş olabilirsin belkide.

evet korkutularak yetiştirildim akrabalarım hep beni korkuttu hortlaklar öcüler cinler şeytanlarla acaba sebep bu mu? ve devamlı eleştirdiler her hareketimi

belki de,sahsen bende de mukemmeliyetcilik hastaligı uar ama ben farkindayım,cok fazla dizi,film izledim.

bundan cok etkiledim gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.