Şimdi Ara

Murat Can'a güvenin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Derin rahatta kal

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Havadan56 H kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle olur hocam yarın görcez artık

• fizisyen kullanıcısına yanıt
    Bence 5k gelme olasılığı 6 k dan daha yüksek sınavdan beri internetin altını üstüne getirdim gerek forum gerek telegram gerek instagram gerek twitter... hatrı sayılır bir şekilde 70 net yapan çok az kişi var bulunduğum kurumda yaklaşık 10 kişi 70 üstü ayt yapardı 3d de 79 a 1 yapıldığını hatırlıyorum herkes en az 3 kişi ilk 5 bine girecek derdi ama yks de sadece 2 kişi 70 üstü yapmış biri 75 net diğeri 72.5 hakkınızda hayırlısı mezundunuz hatırladığım kadarıyla benim de ilk senem 20k civarı bir sıralama bekliyorum ve büyük ikilemdeyim ya manisa tekirdağ gibi bir şehirde tıp okuyacağım ya da bir çılgınlık yapıp mezunda ilk 3k ya oynamak istiyorum tyt de 110 ayt de 65 yapıyordum normalde tyt yine benzer geldi ayt de fen 35 net ama mat 25 e yakın (daha az) mezuna bıraksam adamakıllı çalışmam gereken tek şeyin matematik olduğunu bilmek iyi hissettiriyor aslında iş yükü az olur ama 1 sene de gözüme çok geliyor uçak mühendisliği için değer mi acaba

• Hocam zombi salgınında en çok doktorlara ihtiyacımız olacak ytd

• Yok hocam mezun değilim benim de ilk girişim bu sene. Eğer hedefiniz tıpsa manisa yazın gidin derim arada İzmire uğrarsanız piyasa da yaparız . Hedef uçak müh ise mezun da düşünebilirsiniz tabii 1 sene kalmak dünyanın sonu değil halledersiniz bence.

• hicbiseyapmiyorum H kullanıcısına yanıt
    dizide ucak bozuldugu icin radyasyonun giderek yayildigi bolgeden kacamiyorlardi hocam ucak muhendisi sandigimizdan cok daha islevsel olabilir

İlk seneden baya iyi yapmissiniz hocam aileniz yerinde olsam altiniza kiyak bi araba cekerdim sanirim ucak muhendisligine oyle cok cok hevesli degilim tip olursada olur gibi manisa guzel duruyor izmire yakin oldugundan en f/p tıp bana kalırsa

• Valla hocam ya araba hayatın bugı gibi bir şey toplu taşımayla izmir merkezlerden imkanı yok çeşmeye falan gidilmez umarım yaparlar öyle bi kıyak. Siz hangi şehirdeydiniz bu arada manisa yakın mı?

Cok uzagiz be urfadayim ben ama aslen istanbulluyum cok uzun suredir burada yasiyorum artik kafayi siyiracagim acilen bir deniz kenari sehire yerlesmem lazim

• Hocam size manisa + hafta sonları İzmire uğrama yazıyorum derdinize deva olacaktır

• spoiler sayılır bence

• hicbiseyapmiyorum H kullanıcısına yanıt
    Orijjnal dizi de degil ftwd de oluyor bu olay ve inanin degil hocam bu konularda cok titizim olaylarin en basit kismi sadece yazdigim yer

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.