sp farm yaptığım lvl 16 okçunun lvl almaması için dowhangda bilerek ölüyodum %20 ex kaybettiğimde üstümdeki mana potlar yere düştü şimdi ölmeyi bıraktım korkudan çünkü üstümdeki armorların veya sos yayımında yere düşmesinden korktum. elimdeki itemların yere düşme olasılığı var mı? (murder olmadım earth ghost a ölüyodum kapının önünde) bu konuda birşeyler bilen var mı
murder olmasan bile her öldüğünde çok az item düşme olsasılıı vardır ama çok az...
Murder olmadan item düşme olasılığı diye birşey yok bende sp farm yapıyorum sos bow la orda guildden arkadaş geliyor ölüyorum 20 kere level almıyım diye daha zırnık bile düşmedi.
Uzerinde giydigin esyalarin dusmemesi lazim. Ancak murderer olursan giydigin esya duser. Ama ben o isi yaparken garanti olsun diye butun item'lari storage'a koyuyorum. Bi de geri repair masrafi cikmasin. Sayet storage'in doluysa ve inventory'deki esyalarin hepsini koyamiyorum diyorsan, benim en guzel yontemim, bi 250'li arrow'i shift+click'le inventory'yi dolduracak sekilde 1 1 ayiriyorum. Boylece diger mana potion vb esyalarin dusme ihtimali azaliyor. Olme islemi bitince bu 1'lik arrow gruplarini sehrin ortasinda yere atip kosan maymunlara da gulebilirsin. Mini map te cok guzel bir dalga hareketi yapiyorlar.
EvliyaCelebi
quote:
Orjinalden alıntı: Pinheadtr
Murder olmadan item düşme olasılığı diye birşey yok bende sp farm yapıyorum sos bow la orda guildden arkadaş geliyor ölüyorum 20 kere level almıyım diye daha zırnık bile düşmedi.
öyle bi olasılık var sana denk gelmemiş olabilir ancak düşükte olsa var gözümün önünde 30 lvl adamın ayakkabısı düşmüştü lag yüzünden ölmüştü adam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme