Şimdi Ara

Mushkin ram 1600mhz O.C. YARDIMM !!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. 2*2 gb ram ime oc yapmak istiyorum.
    İlk olarak biostan voltajı manual yaptım. 1.65 V verdim. ram hızını 666 dan 800 e getirdim. Timingleri ayarladım. Kaydetip çıktım . pc kapandı normalde kendiliğinden açılıyodu fakat bu ayarları yapınca açılmıyor. kendim açıyorum ve pc açıldığında ise ramlerin timinler ayarlı voltaj verili ama hala 666mhz oluyor. bi kere 800 mhz yapmıştım ama ondada timingler auto daydı yani CL 11 felan bişi olmuştu.

Acaba 800 mhz çıkarmak için ne yapmam gerekli ?
    Ayrıca anakartım 1600 mhz destekliyor

Size resmi göstereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurullah601 -- 1 Ocak 2011; 22:56:36 >

• bakan yok mu acaba ? anlayan yada :S
  • Ram hızını 666 dan 800 e getirdim i çözemedim..Yapman gereken yer biosta AI Tweaker dan DRAM Frequency 1600 olarak ayarlamak
  • biostan Dram Frequency olarak 666-800 felan var. onu 800 yaptım. volt verdim. timingleri ayarlayınca bozuluyo. bişi eksik oluyo ama anlamadım. timingler autoda olunca 800 mhz oluyo fakat cl11 oluyo :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Diamond

Ram hızını 666 dan 800 e getirdim i çözemedim..Yapman gereken yer biosta AI Tweaker dan DRAM Frequency 1600 olarak ayarlamak

Bende madurum 1600 mhz ram var 1333 gösteriyor biosta dediğin ayar yok bulamadım ben
  • inşallah voltajı kafana göre vermiyorsundur. rem'lerin internet sitesinde max hız için gereken voltaj yazar çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.