bizim banyonunki resmen akıtıyo damlamıyo onun comtanın kapattıgı delik olan yeri kırılmıs yeni musluk alcaz
Tam benlik konu reserved
Musluk contası mı kalmış Her yer armatür Gene de contasız bıçaklı salmastralar var az bir çevirme ile açılıp kapananlardan.
quote:
Orijinalden alıntı: designr
quote:
Orijinalden alıntı: Pratik Tesisat
quote:
Orijinalden alıntı: Trail Of Blood
quote:
Orijinalden alıntı: designr
ya bu işler için millet evine tesisatçı falan çağırıyor. çok zor olmayan bence herkesin yapabileceği birşey.
Avatardaki Logo ve İsim İşyerime Ait
quote:
Orijinalden alıntı: power.
salmastralı bataryalardan gına geldi. özellikle sıcak su gelen yerin contası hemen deforme olup damlatıyordu. bende aç kapa batarya aldım. şimdilik iyi sorunsuz çalışıyor bakalım zamanla problem çıkaracakmı. siz hangisini tavsiye edersiniz usta olarak.
Dediğiniz Gibi Aç Kapa Bataryalar Diğer Contalı Ürünlere Göre Çok Daha Uzun Ömürlü Olur Tabiki Açkapa Armatürler Tercih Edilmelidir Ama Ankastre Bataryalarda Genelde Aşağıdaki Aramusluklarının Filtresiz Kullanılmasından Dolayı Çabuk Arıza Yapmaktadır Bu Yüzden Aramusluklarını Mutlaka Filtreli Kullanın
quote:
salmastralı bataryalardan gına geldi. özellikle sıcak su gelen yerin contası hemen deforme olup damlatıyordu. bende aç kapa batarya aldım. şimdilik iyi sorunsuz çalışıyor bakalım zamanla problem çıkaracakmı. siz hangisini tavsiye edersiniz usta olarak.
Özellikle Sıcak Su Taraflarında Dediğiniz Gibi Conta Daha Çabuk Deforme Olur Bu Yüzden Piyasada Satılan Açkapa Salmastralar var Onları Tercih Ederseniz İyi Olur Resimdeki Ürün
Favorilerime ekledim .))
ilginize teşekkürler. bende zaten ara muslukları filtreli almıştım. size kolay gelsin. müşteriniz çok olsun. hayırlı kazançlar.
quote:
ilginize teşekkürler. bende zaten ara muslukları filtreli almıştım. size kolay gelsin. müşteriniz çok olsun. hayırlı kazançlar.