Şimdi Ara

Mustafa Denizli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BU ADAMA BİŞEYLER OLMUŞ ESKİDEN BÖYLE DEĞİLDİ. İRAN'DA ÇOK KALDI ONDANDIR BELKİ.

BU ARADA FUTBOLU EĞLENCE İÇİN DEĞİLDE NE İÇİN SEYREDİYORSUNUZ KARDEŞİM ? GENEL KÜLTÜR İÇİNMİ ?
  • Çok fazla konuştu uyuz oldum,maç anlatımı çok net olmadı + 2-3 kere de spikeri g*t etmeye çalıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arif_icke

ben oldukça başarlılı buldum. en azından kollektif futbol, bloklar arası uyum gibi herkesin bildiği zırvalıkları adam pişirip pişirip bize sunan yorumcu?lardan daha içtendi. fıtbolun bir savaş değil eğlence olduğunu bana hatırlattı. sanırım siz o bağlantıyı alamadınız...

Henry topu almış karşısında üç tane savunmacı var. Mustafa denizli burdan gol çıkmaz diye Camoranesi sağ kanatta nasıl kötü onu anlatıyor. Henry teker teker geçti bu hala onu anlatıyor. Bu sıra içinde o adamı dinleyip söylediklerinin ne kadar önemli olduğu ilgilendirmez beni ki zaten bomboş konuşuyor. Bunun gibi pek çok pozisyon var. Abidal uzaktan şut çekmiş bu gülüyor dalga geçmek için. Asıl ben sana gülüyorum Türk Futbol tarihinin en rezil teknik direktörü.

• quote:

Orjinalden alıntı: jedivssith

quote:

Orjinalden alıntı: arif_icke

ben oldukça başarlılı buldum. en azından kollektif futbol, bloklar arası uyum gibi herkesin bildiği zırvalıkları adam pişirip pişirip bize sunan yorumcu?lardan daha içtendi. fıtbolun bir savaş değil eğlence olduğunu bana hatırlattı. sanırım siz o bağlantıyı alamadınız...

Henry topu almış karşısında üç tane savunmacı var. Mustafa denizli burdan gol çıkmaz diye Camoranesi sağ kanatta nasıl kötü onu anlatıyor. Henry teker teker geçti bu hala onu anlatıyor. Bu sıra içinde o adamı dinleyip söylediklerinin ne kadar önemli olduğu ilgilendirmez beni ki zaten bomboş konuşuyor. Bunun gibi pek çok pozisyon var. Abidal uzaktan şut çekmiş bu gülüyor dalga geçmek için. Asıl ben sana gülüyorum Türk Futbol tarihinin en rezil teknik direktörü.

her türlü görüşe saygı duyarım. teknik direktörlüğü konusundaki fikrine ben de katılıyorum.

ama git bilmem ne izle falan filan gibi ezik yorumlar da düşünce üretme kıtlığından başka birşey değildir. boş laf sokma çabasıdır... mademe sen eğlence olarak izlemiyosun ne olarak izlediğini de belirt be kardeşim. anlayalım yani belki senin düşüncen daha iyidir biz de o gözle bakarız futbola. (bu lafım sana değil. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arf* -- 10 Temmuz 2006; 13:21:54 >

• her pozisyondan sonra yorum yaptı. hele penaltıları tahmin etmeye çalışmadı mı[
    :-]
    adam ribery'e gıcıktı. birde kahin gibi pozisyonları önceden tahmin etmeye çalışıyordu. yok o kesin gol olmaz yok bu gol olur. bütün söyledikleride tersine işledi.
    şenol güneşe laf atıyorduk ama bence şenol güneş bile daha iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Hiç bir yorumcuyu beğenmiyorsunuz sizde. Mustafa Denizli, Şenol Güneş,Ömer Üründül. Kim çıksın peki?

mümkünse kimse çıkmasın
  • ben en çok farih terim, rıdvan dilmen bu adamları beğeniyorum yorumcu olarak. aslında fatih terim daha uygun olurdu final için ama bence denizli de çok kötü değildi.
  • bu kohnuyu ben açacaktım geç kalmışım
    herif hem maçı katlett, hem de kendinden nefret ettirdi.
    bi adam 2 dakkika susmazmı ya
    spikerlerde hiç müdahele etmiyorlar, maça dalmış paso dinliyorlar
  • Ya Abartmayın bu kadar fazla adam biliyor birşeyleriki çıkıyor herhalde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.