Ben bir yarış arabası yapmaya çalışıyorum.Önce citroen saxo 2 vts alıp supercharger nos fln attırmayı düşündüm.fakat daha sonra ford mustangleri gördüm.fiyatları çok uygun + motorları çok güçlü. aklımdaki arabanın linki buhttp://www.araba.com/1201182.html
araba 300 bg gibi güçlü bir motora sahip.vergisi biraz yüklü ama o çok sorun değil benim için.benim aklımda olan sorular:
bu arabalar neden bu kadar ucuz?çünkü çok güçlüler. arabanın motoru modifiyeye yatkınmıdır? ve ne gibi masrafları olur? yedek parçaları çok pahalımıdır? arabanın + ve - leri nelerdir?? we alttaki modifiye listesi ile ne kadar güç elde edebilirim?en merak ettiğim şey ise torku nasıl olur??
arabaya yapmayı düşündüğüm modifiye listesi
nos supercharger turbo beyin chip tuning brembo fren diskleri kat iptali kapak taşlama apex performans hava filtresi ve son susturucusu titanyum piston başlıkları blow off short shifter Herkese şimdiden yardımları için çok teşekkür ederim.Ve eğer yapabileceğimiz başka şeyler varsa modifiye adına tekliflerinizi bekliyorum.
ucuz olmasının nedenlerinden birkaç tanesi ; çok benzin yakıyor vergisi fazla km si fazla yedek parçası çok pahalı çok çok pahalı ama çok şekil orası ayrı.
Plaka tam bana göreymiş yalnız.
Yaşadığım yer: 06 Takım: Beşiktaş Memleket: 42
tam bir zevk aracı eğer benzini ve masrafları sorun olmazssa tam binilesi bir araç.
Çok yakıyor diye biliyorum bende ama sorun olmaz diyosan alabilirsin
arkadaşlar benzini falan çok önemli değil.fakat yarışlarda iş yaparmı benim için önemli olan o??
stock motor hayvani zaten birde okadar mod uyguladıktan sonra iş yapmayacağını düşünebilirmisin? yeterki bu tip amerikan arabalarının modundan iyi anlayan bir usta yada firma bulman gerekecek,her mod yapana teslim edlimez
anladım.peki teşekkürler.
Hangi yarışlardan bahsediyorsunuz ilk önce onu öğrenelim..Draglardan bahsediyorsanız ülkemizdeki aynı sınıf araçlarla yarışabilmek için bu saydığınız işlemler ve bahsi geçen araç yeterli olmaz..Ciddi anlamda bu işlerden anlayan tecrübeli biriyle irtibata geçmelisiniz..Ciddi paralar lazım..
quote:
Orjinalden alıntı: atiyba
Hangi yarışlardan bahsediyorsunuz ilk önce onu öğrenelim..Draglardan bahsediyorsanız ülkemizdeki aynı sınıf araçlarla yarışabilmek için bu saydığınız işlemler ve bahsi geçen araç yeterli olmaz..Ciddi anlamda bu işlerden anlayan tecrübeli biriyle irtibata geçmelisiniz..Ciddi paralar lazım..
drag ve normal cadde yarışları için bi araba düşünüyorum.yani ikisi bir arada olsun istiyorum.honda civic de bu konularda çok ciddi işler yapabiliyor deniliyor ama kimse tam olarak anlatmadı tam olarak.honda civic üzerinde ne gibi oynamalarla ne kadara bu işi yapabilir bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme