Şimdi Ara

mutasyon lar tamamen zararlıdır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
4.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evrimci arkadaşlara bir soru sormak istiyorum.
    Bakteri şöyle yaptı bilmem ne böyle yaptı falan deniyor. Mutasyon sonucu ortaya çıkmış bir tür hatta türü geçtim yeni bir organın gözlemi veya deneyi var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Principes

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

mutasyon lar tamamen zararlıdır

Ve ayrıca; nereye araştırıyorsun lan? HY'nın yazdıklarını bir bir kopyalıyorsun.

Ahahaha İyi güldürdün valla Eyi trollemişin

Adam o resmimden sonra hala cevap vermiş læ.

• quote:

quote:

quote:

Ve ayrıca; nereye araştırıyorsun lan? HY'nın yazdıklarını bir bir kopyalıyorsun.

yazmış ya adam yukarıda

• cevaplara bak.hocaya aşıkmısın.seviyorsa konuşsun.konu dışında gördüğümüz abuk subuk resimler karikatürler...
    ve bu bölümün adı kültür bilim.allah ıslah etsin ne diyeyim...
  • KB ama ne yapalım gitsin konuşsun Bu arada Futurama'ya abuk sabuk dediğin için seni kınıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrimvebilim

Evrimci arkadaşlara bir soru sormak istiyorum.
    Bakteri şöyle yaptı bilmem ne böyle yaptı falan deniyor. Mutasyon sonucu ortaya çıkmış bir tür hatta türü geçtim yeni bir organın gözlemi veya deneyi var mıdır?

Organ bulunsa, tür. Tür değişse, niye az oldu. Çok olsa, daha dur yeni familya oluşsun. Bunun sonu yok, ne mutasyonu, ne fosili, ne de ara türü kabul edeceksiniz. Boşuna insanları uğraştırın durun, zevk alın. Birilerinin dediği gibi forumun adı da kültür bilim olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

quote:

Organ bulunsa, tür. Tür değişse, niye az oldu. Çok olsa, daha dur yeni familya oluşsun. Bunun sonu yok, ne mutasyonu, ne fosili, ne de ara türü kabul edeceksiniz. Boşuna insanları uğraştırın durun, zevk alın. Birilerinin dediği gibi forumun adı da kültür bilim olsun.

Bulunsa sa sa sa ......değişse se se se..... hayat bayram olsa sa sa sa .......

150 sene olmuş teori kuyuya atılalı hala se sa. 50 yıldan fazla süredir
    sirke sinekleri ile deney yapılıyor sonuç sıfır. Yukarıdaki sorumun:
    Mutasyon sonucu ortaya çıkmış bir tür hatta türü geçtim yeni bir organın gözlemi veya deneyi var mıdır?
    Cevabı: Nayır nolamaz. No. Niet. Nein.......

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

cevaplara bak.hocaya aşıkmısın.seviyorsa konuşsun.konu dışında gördüğümüz abuk subuk resimler karikatürler...

HY konusunun geçtiği yerden ciddiyet bekleme =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Demirel

quote:

quote:

quote:

yazmış ya adam yukarıda

xdddd hahaha

• quote:

quote:

quote:

Mutasyon sonucu ortaya çıkmış bir tür hatta türü geçtim yeni bir organın gözlemi veya deneyi var mıdır?

Şu an organ istiyorsunuz. Türevleriniz Lenski'den önce yararlı mutasyon arıyordu. Ne demek istediğimi çok güzel biliyorsunuz. Bunu biliyor olmanın keyfiyle iyice çocuk gibi mesaj yazıyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu an organ istiyorsunuz. Türevleriniz Lenski'den önce yararlı mutasyon arıyordu. Ne demek istediğimi çok güzel biliyorsunuz. Bunu biliyor olmanın keyfiyle iyice çocuk gibi mesaj yazıyorsunuz.

Hatice değil neticeye bakalım. Benim sorum basit bir soru ve cevabı HAYIR.
    Bende sizin türevleriniz geçmişte ne demiş sonra önlerine kabak gibi neler konmuş yazabilirim.

Ben evrime körü körüne karşı olan bir insan değilim. Örnek olarak yeni bir tür veya
    organ deney ile yaratılırsa bunu evrimin bir delili kabul ederim ve evrimi kabul ederim.

Peki siz evrime körü körüne mi inanıyorsunuz? Ne olursa evrimin olmadığını kabul edersiniz?
    Benim yukarıda verdiğim gibi açık bir örnek vermenizi istiyorum.
    Bu soruyu daha önce sordum ve lafı döndürme dışında benim verdiğim örnek gibi net somut bir örnek gel(e)medi.
    Gelmediği için de evrimi desteklemenin aslında körü körüne bir inanç olduğunu söyleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrimvebilim -- 15 Temmuz 2012; 18:08:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

cevaplara bak.hocaya aşıkmısın.seviyorsa konuşsun.konu dışında gördüğümüz abuk subuk resimler karikatürler...

Yeterince dua edersen ıslah eder belki.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hatice değil neticeye bakalım. Benim sorum basit bir soru ve cevabı HAYIR.
    Bende sizin türevleriniz geçmişte ne demiş sonra önlerine kabak gibi neler konmuş yazabilirim.

Ben evrime körü körüne karşı olan bir insan değilim. Örnek olarak yeni bir tür veya
    organ deney ile yaratılırsa bunu evrimin bir delili kabul ederim ve evrimi kabul ederim.

Peki siz evrime körü körüne mi inanıyorsunuz? Ne olursa evrimin olmadığını kabul edersiniz?
    Benim yukarıda verdiğim gibi açık bir örnek vermenizi istiyorum.
    Bu soruyu daha önce sordum ve lafı döndürme dışında benim verdiğim örnek gibi net somut bir örnek gel(e)medi.
    Gelmediği için de evrimi desteklemenin aslında körü körüne bir inanç olduğunu söyleyebiliriz.

Şimdi siz gibi hareket edeceksek zaten ben evrimi hiç bir zaman reddedemem. Zira önüme örnek konulduğunda daha fazlasını isteyeceğim. Yok benim şahsi olarak düşüncemi soruyorsanız canlıların gelişim sırasına ters fosiller bulunduğu zaman, grip virüsünden tek bir aşı ile kurtulabildiğimiz zaman, v.s v.s yani canlılar değişmedikleri zaman.

• O degilde ben inorganik maddelerin mutasyon gecirmesinden korkuyorum,cok bilgim yok ama mesala hidrojen atomu mutasyon gecirse,kararlılıgını filan yitirse dunya nasil bir yer olurdu.
  • Ben daha fazla istemeyeceğimi açıkca beyan ettim. Demogojiye gerek yok. Yazdıklarınızdan biri gerçekleştiğinde evrimin olmadığını kabul edecek misiniz zaman gösterecek. Bana da gösterecek tabi. Deney ile yeni tür veya organ yaratılsın, ben de görmüş olurum hatalı olduğumu.
    Selamlar.
  • Evrim Teorisi zırvası: Mutasyonlar göz yaşı, mide asidi vs. vucüt sivilarını üretemez şu videoya bak ya adamın ayağı mutasyon geçirmiş güya bu mükemmel sistemi mutasyonla olmuş ne kadar saçma ya

http://www.youtube.com/watch?v=2OXUXiz3aT4
  • quote:

Orijinalden alıntı: love_62127

Evrim Teorisi zırvası: Mutasyonlar göz yaşı, mide asidi vs. vucüt sivilarını üretemez şu videoya bak ya adamın ayağı mutasyon geçirmiş güya bu mükemmel sistemi mutasyonla olmuş ne kadar saçma ya

http://www.youtube.com/watch?v=2OXUXiz3aT4

Lensler için o yüzden suni gözyaşı veriyorlar, tey allam

• ne kadar veriyorlarsa ben fazlasını vercem sana
  • Bu kadar cahil adamların hala böyle saçma sapan şeyler yazması yüzsüzlüğün daniskasıdır. Evrimi çürütecek herhangi bir argüman daha çıkmadı, evrimi çürütecek birisi çıkacaksa o bir bilim adamı olacak, bir aptal değil.
  • Yaşanılan asıl sıkıntıya AnotherPlanet değinmiş ve Evrim ile ilgili temel sorun da bu zaten. "Her Türk siyasetçi, doktor, avukat, teknik direktör ve bilim adamı doğar." sözümüzün kaynağı da bu tür davranışlara dayanır.

Uzun süreden beri hastanelerle ilişkim olmadığı için, geçmişten örnek vereyim; Yıllar önce annem, amcam, diğer amcam, abim, yengem, kuzenim, diğer kuzenim ve daha birçok akrabam ya da tanıdıklarım hastanelerde çeşitli görevlerdeyken sık sık hastanelere yolum düşerdi ve hastanelerdeki en büyük sıkıntılardan biri, o dönemlerde hastanelerin kapılarında görevli ilkokul mezunu memurların, gelene hastalara ilk teşhisi koymalarıydı.

Yıllarını tıp fakültelerinde dirsek çürüterek geçirmiş, hastaya tahlil ya da çeşitli (ultrason, röntgen gibi) uygulamalardan çıkan sonuçlara bakmadan hiçbir şey söylemeyen doktorlara inat, Türk halkı bu memurların sadece yüzlerine bakıp yorumladıkları teşhis ve tedaviler yüzünden bilmeyerek de olsa mağdur olmaktaydı.

Memurların doktor olması gibi, arzuhalcilerin hakim ya da avukat, imamların siyasetçi, siyasetçilerin teknik direktör olması bizim geri kalmışlığımızın önemli nedenlerinden biridir.

Şu anda Evrim ile ilgili yaşanan sıkıntı da bundan dolayıdır bana göre. Bizim bilime saygımız olmadığı gibi, kendi sınırlarımızı da bilmememiz ve her konuda "bence" diyerek, 200 yıldır bilimsel çalışmaları hiçe sayarak kendi mantığımızla bir kuramı çökerttiğimizi sanmamız bundandır.

Devamlı olarak şunu tekrar ediyorum; Evrim ilgimi çekmiyor, ama Evrim ile ilgili yorumlar ilgimi çekiyor ve diyorum ki "Herhangi bir saygın akademik kurumdan bir kaynak gösterin ve insanlar da Evrim'in varlığından şüphelensin." Ama insanlar, özellikle bizim gibi geri kalmış, geri kalmışlığının temelinde okumak, öğrenmek yerine "Bence" kelimesinin arkasına sığınan ve bilgisizlik ile başarısızlığı harmanlayıp çıkan berbat hayatlarını mağduriyet ve bir sonraki yaşamda ödüllendirilme beklentisi içerisinde yaşarken, isterse Darwin foruma gelse ve ne yaptığını anlatsa, eminim hiçbir önemi olmayacaktır.

Evrim ile ilgili yorumlara bakarsanız, aynı üyeler ve aynı kaynak vardır. Merakları sadece "Nasıl çökertirim?" üzerine kurulu, hiçbir akademik geçmişi olmayan, okumayı da fazla sevmeyen ve orta yol bulunamayacak üyelerdir. Çünkü ne söylenirse söylensin, onların bir görevi vardır ve onu yerine getirdiklerine inanmaktadırlar. Evrim'e inanmak ya da inanmamak konu değil aslında. Önemli olan şudur; Evrim'e inanmayan bilim adamı olamaz ama imam olur, ya da Türkiye gibi ülkelerde çok başarılı siyasetçi olur. Gelişmiş ülkelerde ise bu insanlara ancak gülerler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.