Şimdi Ara

mw600 headset sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sony ericsson xperia x10i kullanıyorum.
    mw600 bluetooth kulaklık aldım.
    müzik dinlerken kulaklıgın ekranında çalan parçanın ismini göremiyorum.
    ayarlamayı bilen arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

• Gözükmüyor, android ile uyumsuz... Ekranda sadece arayanın numarasını görebilirsin, ad filan da yok.
  • :( sözde resmi sitesinde uyumlu aksesuarların içerisinde yer alıyor.
    nasıl iş yapıyorlar çok enteresan :((
  • peki bişi daha,
    ben de eski hpm-70 kulaklık var bunda da hpm-78 var.
    ses kalitesini henüz deneyemedim ama hangisi daha iyidir deneyen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meto26

:( sözde resmi sitesinde uyumlu aksesuarların içerisinde yer alıyor.
    nasıl iş yapıyorlar çok enteresan :((

mw600 sayfasının altında uyarı var bununla ilgili...

http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mw600?cc=tr&lc=tr#view=specifications

Sorumluluk Reddi

1) MW600'den FM radyo dinlerken ve Satio veya Vivaz'a bağlıyken, MW600'den gelen arama uyarısı alamazsınız. Gelen aramayı yine de kulaklıktan gerçekleştirmeniz mümkündür. Satio, Vivaz ve Vivaz Pro ile müzik akışı sırasında FM radyoya geçerseniz, önce müziği kapatmanız gerekir. Kapatmazsanız, MW600 ile bağlantınız kesilir.

2) Xperia X10, X10 mini ve X10 mini pro, X8, Vivaz, Vivaz pro ve Satio'larda Track ID ve Arayan Kimliği özellikleri tam olarak desteklenmez. Arayan Kimliği özelliğinde, arayan numara ekrana gelir ancak arayan kişinin ismi telefon defteri ile bağlantılı değildir.

• şu dip notlardan nefret ediyorum.
    sony ericsson da bunu yapıyor ya ona yanıyorum.iki cihaz da aynı marka ama tam uyum yok :(
    ben araştırdım açık kaynak oldugu için android bluetooth şirketine ek para vermemek adına bluez die bi şey yüklemişler içine,
    onun için desteklemio track ID muhabbetini :((
  • Arkadaşlar bu kulaklıktaki oynatma/duraklatma, ileri ve geri tuşları sorunsuz çalışıyor mu peki?
    Java Sony Ericssonlarda ses tuşlarına basılı tutunca şarkı değiştiriyordu ama X10'da tuşlar kilitlenince o tuşlar ses açıp kapatmaktan başka bir şey yapmıyor ya da ben yapamadım
  • ben de x10 da kullanıyorum.parça değiştirebiliyorum ancak ileri geri sarma işe yaramıyor sadece.
  • Aynı kulaklıktan (Sony MW600) almayı düşünüyorum. Dell Streak Android 2.2' de kullanmayı düşünüyorum. Deneyen varsa önerilerini rica ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.