Şimdi Ara

NKolay Extra ile 1500 TL (33. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (5 Mobil) - 10 Masaüstü6 Mobil
5 sn
681
Cevap
97
Favori
38.479
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben yine 10 bin isterim verir muhtemelen
  • Arkadaşlar şartlardan "En az 1 adet karekod ile harcama "görevini yaptığımızda "En az 1 defa sanal kart veya N Kolay
    Banka kart ile harcama" görevinide tamamlamış olurmuyuz.İkiside sanal kart harcaması neticede.
  • economist52 kullanıcısına yanıt
    Oluyor 3 5 tl değil tabi ben migrosa gittim normal alacaklarım vardı aldım geçtim işler veya işlemez bilmiyodum işlemiş 2 şartıda okeylemiş.
  • oguzhan_48 O kullanıcısına yanıt
    Az önce markette 34 tl karekod ödemesi yaptım.Umarım dediğiniz gibi olur ve 2 görevide okeyler.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 29 Kasım 2024; 13:24:5 >
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam görünen oki 10000 e yetişemedik 5000 e kaldık.Açıklama için teşekkür ederim.
  • economist52 kullanıcısına yanıt
    1 iş günü sonra işliyor sorun olmaz
  • Fatura ve nkolaylıya 2 bin havale tamam. Dışarı çıkınca karekod harcamasını da yapıp bitireceğim.

• Karekodu nkolay sanal karttan mı ödüyor,hesaptaki bakiyeden mi acaba.Ona göre yapayım
  • tolder24 kullanıcısına yanıt
    Ana sayfadan karekoda girip öde derseniz hesaptan.
    Önce sanal karta girip sonra karekoda girerseniz sanal karttan
  • Benim hepsi mavi tik olmuş. İşlem tamam yani
  • Fatura ödedim 3 gün önce ama ödeme şıkkı siyah olmadı aynı durumu yaşayan var mı
  • Folivora kullanıcısına yanıt
    sınırı oluyor, aylık 2750 tl gibi bir şey olması lazım
  • sanal karttaki para artık iade olmuyor, harcamak zorundasınız diyorlar.

• Şimdi karekodla harcama yaptım inşallah işler
  • Ayın son günü olduğundan işleyip işlemediğini göremediğimiz için hem anasayfadaki karekoddan hem de sanalkart kısmındaki karekoddan ayrı ayrı ödeme yaptım. Hatta bir de sanalkarttan cepteşok'a 10 tl yükleyedim, bunların sağı solu belli olmaz.

• Havale hariç tüm işlemleri tamamladım, hanımı nkolay müşterisi yaparak çözeriz dedik, müşterisi olmadığı bankada sim blokesi gözüküyor ve kalkmıyor, dilekçe yazmamızı istiyorlar.

Referanslı eski bir üyeye havale yapabilirim. Yardımcı olabilecek arkadaşlar pm atabilir.

Edit: Forumu uzun süredir pasif olarak kulandığım için sanırım, özel mesaj özelliğin kapalı uyarısı alıyorum.
    Bir arkadaş mesaj attı ama açamadım. Vardır bu işte de bir hayır, zorlamayacağım.

@ tahir26 hocam sayesinde özel mesaj atmadan halletttik. teşekkürler.

Özel mesaj gönderemediğim için yanıtlayamadığım arkadaşlar kusura bakmasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ned johnlansen -- 30 Kasım 2024; 23:12:2 >

• Aralık geldi çattı. Bakalım ilk 500 TL ne zaman yatacak, 5 bin lira kredi çektirecekler mi...
  • glory34 kullanıcısına yanıt

Umarım yanılırım ama bunlar çok uğraştıracaklar gibime geliyor.Adamlar açılan kayda bile dönüş yapmıyorlar.

Kampanya başında faturayı sanal kartla ödemiştim,kayıt açmıştım 25 gün oldu hala arayan yok.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.