< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
N11 Çeşitli Kuponlar (günlük) (13. sayfa)
-
-
N11 düşük ücretli ücretsiz kargolu ürünlerin arama filtresini engellemiş bu kombinasyonu engelleniyor düşük ücretli ücretsiz kargolu ürünleri listelemiyor aradığın ürünü bulamadık diyor halbuki yüz binlerce sonuç çıkıyor. İşin daha ilginç tarafı wifi den n11 e giremiyorum modemi resetledim uygulamayı sildim tekrar yükledim yok düzelmiyor sadece mobil veriden giriyor bu sadece benim telefonumda böyle evde. N11 çok uygun kombinasyon yaptığım için bana gıcık oldu sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de aynı. xD Dün gece şansıma çıkmıştı ama hem ürünleri hem de o taktiği kaldırmışlar (sistemsel sorun değilse eğer).
-
hayır, onbinlerce liralık ürün ekledim yok... az önce mh ye bağlandım yok özel indirimli ürünlerde geçmiyor vs diyor, neredeyse n11 i komple ekleyecem hepsi mi zaten özel indirimli, ki özel indirimlilerde zaten indirim ibaresi var...
-
Sepeti boşaltıp yeniden deneyin .ben de işe yaradı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz de wifi den giremiyor musunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Filtreleme için dedim hocam. Wi-fi olayında sorun yok. xD Senden kaynaklanan bir problem var muhtemelen.
-
Paylaşım için çok teşekkürler,
-
Fiyatlar o kadar pahalıki, verdiği cücük kadar kupon bir işe yaramıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlar ihtiyacınız olan ürünleri ufak bir indirimle alın diye indirim kuponu veriyor ,siz en düşük gerekli gereksiz ne var diye arayıp ıvır zıvır dolduruyorsunuz ,Avon parfüm nedir arkadaş ..
Ondan sonra hoşgeldin Trendyol ..n11 i bırakın bari diğerini bitirdiniz ..eskiden buralar dutluktu ..neydi o Markafoni Limango zamanları ..şimdi sitelere bakıyorum cer çöp ,o zamanlar limangodan aldığım marka gözlükler ayakkabılar o kuponlar indirimler ..güzel zamanlardı ..şimdi 25 lira kupona muhtaç zombi ordusu var ..hey gidi sıcak fırsatlar hey ...ben akşam bir adet 25 liralık kupon ile alışverişi yaptım yattım ..tüm sahur kuponum bundan ibaret kalabilir ...
Sorunu buldum hocam Google dns kullanıyordum dns ayarını manuelden otomatik yaptım düzeldi.
Burası sıcak fırsatlar bölümü , indirim ile Avon parfüm almak kadar doğal bir şey yok, ihtiyaç yokken o kadar saçma şeyler alındı ki , Tchibo dan at bakım seti alanların atı olmadığını hepimiz biliyoruz
Benim attığım deodorantı söylemeye çalışmışsın herhalde. 25 liraya kargo dahil 150 ml full speed deodorant, eeee sorun nerede? 25 liralık indirimle macbook mu alayım çok bilmiş.
Varsa önerdiğin ürünler atarsın, yoksa milletin attıklarına salça olmazsın. Senin gibiler yüzünden son yıllarda pasif üyeyim buralarda. Kimseye 1 kuruş faydası olmaz, faydası olan insanlara da demediğini bırakmaz.
Arkadasım begenmediysen yorumumu blokla geç atarlanmana gerek yok ben genel yazdım senin üstüne alınacak bir durumun yok..
Herkes dilediği yorumu yapar, diledigi ürünü paylaşır ,benim yorumum aslında yozlaşma geneline ..eski zamanları yad ettim. şimdiki gibi kupon satıcılarının elinde 25 liralık kuponlara 10 liraya satan, havadan para kazanmaya alışmış sıcak firsatlarda fırsatlari kazanç kapısı yapmaya çalışan o güruh yüzünden siteler battı veya önlem aldı ..benim yorumum toplumsal, isteyen üstüne uyan alsın giysin
. .
o denilen kupon bolluğu Nas tan önceydi.Nas geldi yas geldi.
25 tl bile olsa kar kardır icabında.
deterjan,kolonya, un,şeker, duş jeli, çerez merez bir sürü şey aldım.
-
Ben paylaştığım ürünleri ti ye alarak attığın yorum genel yorum olmaz, beni bağlar. Ayrıca çoktan blokladım seni
Toplum da bir kısım öyle bir cahil alıngan yapıda ki , örnek vermeyi ti olarak algılıyor .Tartışmayı iftira sayıyor küfür sayıyor .beni bloklamis ama görüp cevap atıyor ..bir de mesajına cevap atilmasin diye profil ayarı yapmış , cevapla da yapamıyoruz böyle ortaya atıyoruz mesajı onunda cevaplıyor, ama beni bloklamıs , gariplikler silsilesi ..
Neyse biraz üslubum hızlı atılan mesajımdan dolayı ters anlaşılabilir ufak bir düzeltme ile : malesef artık kupon veren siteler azaldı .bir zamanlar n11 kuponları konusunda bolca konu acardım ama kimse kuponları begenmezdi .sebebi de kategori kisitlarindan dolayı idi .şimdi 50 ye 25 iyi oran olsa dahi maalesef çok acil almamış gereken ihtiyaçlarımız dışında pek te elzem kuponlar olamıyor ..adını duymadığım 30ml parfümler vs ..bir ihtiyacim vardı aldım geçtim ufak indirim güzel oldu ,ama o eski zamanlar kalmadı ne kuponlar da ne de sıcak firsatlarda ..imla kötü malesef çin telefonundan dolayı .herkese iyi forumlar
Edit : @robot216 haklısın ,aslında benim de tam bahsettiğim konu buydu ,zaten konuda bahsedilmiş kuponla alınacak pek ürün olmadığının ..Bunun birinci sebebi bence kupon sisteminin yozlasması ..ekonomi kötü ama siteler de kupon vermeye çekinir hale geldi .saçma sapan uygulamalar 7000/1000 kupon veriyor 100 tane ama ilk 5 kişiden sonra kupon geçersiz mesela ..dünyanın en saçma kupon uygulamarı Türkiye'de olabilir ..Bu ekonomik yoklukta sanırım artık sıcak firsatcı olduğumuz o günleri torunlarımıza birer anı olarak anlatacağız ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 2 Nisan 2023; 18:14:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Beyler, don't feed the keko. ;)
-
Amma tatava yaptınız haa. 2008den beri sıcak fırsatcıyım n11 kuponları son zamanlarda işimi gayet iyi görüyo. 25 liralık kuponlada alınacak tonla şey var. pazar60 kuponu ile 2 tane kot pantolonu nays iadesiyle beraber 400 liraya aldım bugün. Onun haricinde ufak tefek ama esnafta 60-70 liraya satılan ürünleri 25 liraya aldım. Konuda bahsedilen avon parfümdende aldım 25 liraya gayet iyi parfüm 2 saat kalıcılığıda olsa 2 saatte sıkar dururum veya arabama sıkarım. Gayet güzel kuponlar bence. Hiç vermese vermez. Şimdi sahur kuponunu bekliyorum. 132 liralık deterjan alcam 25 lira kupon + naysla 96 liraya gelecek. Aynı deterjan markette 150 lira
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 2 Nisan 2023; 21:12:14 >
limangoyu da biz batırdık 25 tl alt limitsiz çek vermiştiler 60 tane almıştım güzel paraydı o zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X