Şimdi Ara

N11 Huawei Matebook 13 2020 256 GB SSD + Çanta + Mouse 4799 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
2.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takip ettiğim bir üründü taşıma kolaylığı, hafifliği, performansı da iş bilgisayarının tüm ihtiyaçlarını karşılayabilen bir ürün olması açısından bu fiyatın güzel olduğunu düşünüyorum. N11 111 tl kuponu da değerlendirilebilir.

urun.n11.com
    HUAWEI MateBook 13 2020 AMD-Gri -8+256GB Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/huawei-matebook-13-2020-amd-gri-8256gb-P443594664

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçtiğimiz günlerde sanki gittigidiyorda 4400 civarıydı. eğer yanlış hatırlamıyorsam.
  • Aynı kampanya huawei sitesinde var aracı ile uğraşmak istemiyorum diyorsanız site tavsiye edilir. N11 kuponu olanlar hariç

• 15,6" modelinden fark olarak sadece* ekranı küçük bu modelin. fiyat avantajı dışında (4299tl) büyük ekran daha iyiydi benim için. ama çanta mouse yok.

edit: *değilmiş. ekran çözünürlüğü, taşınabilirliği ve bataryası da avanyajlıymış. teşekkürler düzeltme için:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durante -- 17 Ağustos 2020; 19:13:48 >
  • durante D kullanıcısına yanıt
    15' modelinde batarya farklı hocam

• durante D kullanıcısına yanıt
    13 “ ekran olarak 2k çözünürlüğünde. macbookdaki retina ekrana yakın bir ekran. tasarım olarak tamamına yakını aluminyum, bataryası daha uzun süre dayanabiliyor ve taşınabilirlik açısından daha avantajlı 15”olanlar zaten hep 4000-4500 bandında bulunabiliyor 13” olanlar 5500 6000 bandında değişiyordu son zamanlarda o nedenle bu paylaşımı yaptım

• link calısmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ckaracar C kullanıcısına yanıt
    satıcı huawei tr gibi, orayı deneyebilirsin dilersen. bende çalışıyor şu an bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durante -- 17 Ağustos 2020; 19:57:7 >
  • sadece bu ürün değil de,
    diğer ürünleri de kapsayan bir soru,
    ram özellikleri tam olarak nedir, boşta slot var mı?
    harddisk kapasitesi arttırılabiliyor mu, üzerindeki ssd nin özellikleri nedir?
    gibi soruların cevabı , ürünlerin web sitelerinde var mı?
  • sak0575 kullanıcısına yanıt
    bende merak ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ram artırılamaması, 2k ekrandan ötürü düşük şarj ömrü, mat olmayan ekran gibi eksilerinden dolayı almak istemeyenler için başka bir cihaz tavsiyesi yaptım. Bence daha iyi bir laptop ve daha ucuz:

https://forum.donanimhaber.com/trendyol-lenovo-thinkbook-13s-i5-16gb-256gb-ips-4047tl--145100960

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 17 Ağustos 2020; 22:20:16 >
  • Huawei matebook fiyatları kısmen düştü...
    Ryzen 5 ve (4500u & Vega 5) ve ryzen 7 (4700u & vega7) li ürünler yolda herhalde... Gelecek ürünler 8gb yerine 16 GB ram ile gelecekler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 18 Ağustos 2020; 0:5:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.