Şimdi Ara

N11 SAHTE ÜRÜN REZALETİ!(dördüncü edit) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
4
Favori
34.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
868 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende xiaomi airdots ta yaşamıştım n11 sitesindeki yorumlarını ekran görüntüsü alıp iade sürecini başlattım ardından n11 aradım konusmalarim dan sonra karşı tarafida dinlediler onlarda kabul edip ürünü iade ettim n11 satıcılarının takibini yapmiyor kolpa malzeme ile dolu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Çünkü vatanın heryerde dükkanı mevcut hepsiburada amazon ile vatani kıyaslamayın
    Kıyaslayacaksanız mediamarkt bimeks teknosa yi kıyaslayabilirsiniz birileri internetten işlem yapıyor diğerleri ise dükkandan

• Dostum bundan 3 4 sene önce de bana sahte ray ban gözlük satmışlardı. Durumu izah ettiğimde arkasında bile durmadılar. O günden beri alışveriş yapmam bu siteden. Geçmiş olsun, inşallah sorununu tez zamanda çözmek isterler ve çözerler.
  • Benzer olayı gittigidiyor da yaşadım, canlı desteğe durumu bildirdiğimde anında iade işlemimi onayladı.,ertesi gün beni arayan g. g temsilcisi hesabıma 50 tl özür çeki tanımladı. O çekle ürünü 50 tl ucuza almış oldum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    Ürünün dış kutusunun arkasındaki küçük alanı kazıyarak oradaki kodu yazdınız değil mi?

Kulaklığa gelirsek attığınız fotoğraf ile kendiminkini karşılaştırıyorum, çizikler dışında pek bir fark yok gibi. Kaliteye gelirsek, benim kulaklığımın kutusu da sizinki gibi biraz kalitesiz. Bu kulaklığın orjinali de çok kaliteli değil yani.

Umarım hakkınızı alırsınız. Satıcı ise QCY firmasından faturası olduğunu söylüyor. Fakat ortada orjinal olmayan bir kod var. Hayırlısı olsun.

• Aynı ürün bende de var zaten o kadar kaliteli bir kulaklık olmadığı için malzemeden bir yere varmanız zor ama alttaki etiket benimkinde baskı halinde mesela, o tarz farklarla ancak anlaşılır.

n11 e gelirsek müşteri desteği gerçekten sıfır bir firma, satıcıları da bilindik biri değilse çok duyarsız. Geçen gün bir laptop için garanti durumunu sordum adama, açıklamada yazmamış dist. mi ithalatçı garantili mi belli değil, yazdığı cevap iki kelime; "açıklamalarda yazıyooırıou" onu da düzgün yazmamış tek elle yazıyordu sanırım. Yakın zamanda iki telefon aldım n11 den, birinde satıcıyı araştırdım, apple premium reseller birsürü mağazası olan kendi web sayfası bulunan bir firmaydı, diğerini de googla yazdık facebookdan telefonunu bulduk istanbul dışında bir gsm bayisi idi telden ürünün olduğunu vs teyit alıp öylece sipariş verdim

• N11 fırsat veriyor. Aslında e ticaret çogu aldığı paraya bakıyor kimsenin birsey umrunda değil. Tanıdığım bi yer var yahu tuttu merdiven altı biyerde biberon üretti ne bi izin var ne belge kutuda yapıp sattı hiç birsey yok n11 de satıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kimse sana sorarak is yapmadı zaten adamlar dükkan açmış istediği fiyattan satıyor alıp almamak sana kalmis

• bünyesinden bu sahte satıcıları ilk temizleyen firma diğer alışveirş sitelerini sollayıp gidecek ama haberi yok..
  • Ürünün doğrulama kodu kendini ele veriyor hocam. Keşke diğer kulaklık da yanımda olsaydı da fotoğraflasaydım. Maalesef bu kulaklık her yerde fiyat performans olarak övüldüğü için sahte üreticilerin iştahını kabartmış durumda. Ürünün şöhretini kötüye kullanarak kar sağlayan bir sürü merdiven altı üretici var. Youtube veya herhangi bir yerde kulaklığı aratırsanız dediğimi anlayacaksınız.

• bende trendyoldan aldığım redmi airdotsta imitasyon ürün sorunu yaşamıştım iade ettim kabul ettiler. Bu xiaomi qcy ın bile imistasyonunu yapmaya başladılar devir bayağı kötü
  • N11 yıllardır sahte ürün satılmasına göz yumuyor, ben de yıllar önce sahte lacoste t-shirt ile ilgili bir olay yaşamıştım. N11 sadece oyalayıp , inceliyoruz bakıyoruz diyor, en son baktığımda benzer satıcılar hala sahte ürün satmaya devam ediyordu. Buna eren holding nasıl ses çıkarmıyor onu da anlamış değilim.
  • Pazaryerlerinden gözlük, elektronik ve parfüm almak büyük risk. Bugüne kadar sahte ürünle karşılaştığım kategoriler. Ayrıca olumsuz yorumumu yayınlamayıp başka kişilerin almasına da çanak tuttular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaninei -- 23 Nisan 2020; 21:13:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

bünyesinden bu sahte satıcıları ilk temizleyen firma diğer alışveirş sitelerini sollayıp gidecek ama haberi yok..
    Aga n11 in amacı temizlemek değilki onlarında sahtekarlardan hiç bir farkı alacakları yüzde 5-10 komisyonun derdinde isterse sahte ikinci el satmış umrunda değil.
    N11 e şikayet ediyorum satıcıyı ürünü . Biliyorum çünkü herseyiyle sahte üstelik bebek ürünü satıyorlar. N11 müşteri temsilcisi hala bana sipariş numaranız neydi diye soruyor.

• Aynı kulaklıktan 2 tane var eşimde ve bende ben hepsi burada dan almıştım ama mağazanın yorumları iyiydi Bende ikisininde alt kısmı baskı etiket degil urun zaten kendini belli.eder ,kulakliklardan inanilmaz memnunum telefonn gorusmesi olsun müzik dinleme olsun belki biraz bası az gelebilir onun disinda tam f/p urunu t5, resimdeki ürün bencede sahte kulaklığa sallayanlar bu kulaklık gayette iyi kulaklık ama sahtesi değil tabii :))

• N1 bu satıcıya yaptırım yapmaz ise alışveriş yapılmayacak yerler yerine ekleyebilirim.
  • Bundan 1 yıl önce n11 de satılan sahte ürünle ilgili şu konuyu açmıştım.

https://forum.donanimhaber.com/sahte-yedek-parca-cenneti-turkiye-ve-utanmaz-online-saticilar--138343635

n11 yetkilisiden telefonla aramalar ilgilenmeler vs..

sonra ne mi oldu !

Satıcı ürün görselini değiştirdi..ilanı bile silmeden , sadece güncelleyerek satışa devam etti.

Uzun lafın kısası n11.com un samimiyetine fazla güvenmeyin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Görüşüme kötü diyorsun da peki ben internetten bir ürün alırsam ve sorun yaşarsam, bana yardımcı olacak mısın?

Bunun sorumlusu her kim olursa olsun sonuçta gerçekler ortada, Türkiye'de para kolay kazanılmıyor, o açıdan ben salatalık gönderilmesi riskini göze alamam.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.