Şimdi Ara

N85 ahize sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşim N85 telefon aldı. Ahizedeki ses çok kısık ve derinden geliyor. Yandaki düğmeler ile sonuna kadar açtık ancak imkanı yok düzelmiyor. Bir ayarı mı var yoksa bir yerinde bant fln mı var. Bilginiz var mı arkadaşlar?

• bant varsa farkedilir zaten bi format atmayı deneyin ve tabiki yazılımı güncelleyin
  • yazılım güncellemeye baktım ama yeni yazılım yok diyor. Sizin en son yazılım kaç?
  • hocam benim tel n96 ama forumda bulursun en son yazılımın hangisi oldugunu ayrıca yinede yükleyebilirsin aynı yazılım bile olsa.birde fabrika ayarlarına dönün eger düzelmezse hiç vakit kaybetmeden aldıgınız yere götürüp degiştirmeyi deneyin yada servise verin yapacak başka bişey yok hocam
  • ahize sesi ses ayarlarından açıksa,yazılım kaynaklı bişey olacağını sanmıyorum.

kulaklık arızalanmış olabilir.tozdan-pislikten kısık geliyor olabilir.

birde farklı yerleri arayarak denediniz mi.örneğin kontör sorgulama numarasını.en iyi oradan anlaşılır karşıdan gelen ses.eğer tek numarada karşılaştıysanız diğer telefondan da kaynaklanan bişey olabilir.
  • yok hocam çok yeri aradık ama olmadı. nsu dan yazılımı yükleyemiyoruz. hata veriyor yükleme esnasında ve bağlantıyı kesiyor sürekli. Sanırım cihaz problemli yarın götürüp değiştirelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.