Şimdi Ara

nasıl bı ınsan oldum ben ya ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar onceden tıptan sogudugumu soylemıstım sımdı uzun uzun dusununce tıp benım hayalım sonucta ve fark ettım kı tıptan basakada bıse okuyamam ben :D neyse sımdı de koc tıp gelmıyor dıye uzuluyorum cunku koc tıp hayalımdı benım ne olacak benım halım ben de bılmıyorum psıkolojık sorunlar yasıyorum. Psıkologa bıle gıttım adam manyak cıktı okuma dedı bana erkek adamsın bulursun calısacak bı yer hayattan soguttalar resmen ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• senin konuların da beni soğuttu kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Criminolog -- 21 Nisan 2013; 19:11:40 >
  • senin yerinde olmak isteyen binlerce kişi var öyle düşün ygs sıralaman gayet iyi ayrıca tıpta hangi universiteden mezun oldugunun fazla onemi yok hepsinin sonu aynı b?k Tus denen dunyanın en zor sınavlarından olan bir illet var.
    Bence otur karar ver tam olarak ne istedigine, içinden ne geliyorsa o yolda ilerle derim başarılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Criminolog

senin konuların da beni soğuttu kardeşim

kusura bakmayın hocam ya cok oldum ben cıdden bende olsam bende bana cok sınırlenırdım haklısınız su yıl bı gecsın valla daha gelmıycem bu sayfaya soz :(

• quote:

Orijinalden alıntı: yyuuyyu

quote:

kusura bakmayın hocam ya cok oldum ben cıdden bende olsam bende bana cok sınırlenırdım haklısınız su yıl bı gecsın valla daha gelmıycem bu sayfaya soz :(

kardeşim şaka yaptım yabi yere gitme sakın daha vizelerden kaç aldığını söyleyeceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2695

senin yerinde olmak isteyen binlerce kişi var öyle düşün ygs sıralaman gayet iyi ayrıca tıpta hangi universiteden mezun oldugunun fazla onemi yok hepsinin sonu aynı b?k Tus denen dunyanın en zor sınavlarından olan bir illet var.
    Bence otur karar ver tam olarak ne istedigine, içinden ne geliyorsa o yolda ilerle derim başarılar :)

hocam gercekten haklısınız sukretmeyı bılmıyorum Allah elımden almasın cok haklısınız bı de bunu ben ogrensem cok ıyı olacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yyuuyyu

quote:

kardeşim şaka yaptım yabi yere gitme sakın daha vizelerden kaç aldığını söyleyeceksin

hocam cok sagolun ya ınsallah sızınde ıstedıgınız yer gelır yanı tabı okuyor musunuz hazırlanıyor musunuz bılmıyorum ama gonlunuzce olur ınsallah

• Tm ye geç

• ben de hazırlanıyorum mezunum.ben de tıp istiyordum ama işim zor benim 15 k dayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.