Şimdi Ara

Nasıl Bilirdiniz? ===> MSI NX8800GTS T2D640E HD OC 640MB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta yazdıgım bu kartı almayı düşünüyorum.Kart yurt dışı gelecek sanırım kutusu ve diğer gereksiz aksesuarları olmayacak kargo maliyetini düşürmek için.birde bu kart için fiyat biçerseniz hangisini alsam acaba modundaki kafası son derece karışmış bir son kullanıcıyı çok mutlu etmiş olursunuz.teşekkürler şimdiden \o/

• Valla bendeki mevcut kart zamanına göre kraldır kendisi.Ancak zamanına göre şu an bunun yerine g92 gt ya da g92 gts almak daha mantıklı olur ve daha ucuzTabi Ati den yana da kullanabilirsiniz tercihinizi, ayrıntıya girmeden o karta şu an para vermek gereksiz diyebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghezoo

başlıkta yazdıgım bu kartı almayı düşünüyorum.Kart yurt dışı gelecek sanırım kutusu ve diğer gereksiz aksesuarları olmayacak kargo maliyetini düşürmek için.birde bu kart için fiyat biçerseniz hangisini alsam acaba modundaki kafası son derece karışmış bir son kullanıcıyı çok mutlu etmiş olursunuz.teşekkürler şimdiden \o/

Şu anda yurtdışında 150 dolara satılmakta olan 9600gt bahsettiğin karttan daha performanslıdır. Ona göre sen fiyat biç artık.
  • bu kart için bana verilen fiyatta 185$ + kargo şeklindeydi.

Dediğiniz gibi 9600GT bu karttan iyi ise tabiki ona yönelirim.Son zamanda o kadar model çıkmışki kafam hepten karıştı.Yinede son olarak yurt dışından gelecek oldugundan yurtdışı fiyatı $150-$200 arasında olan en mantıklı şu an alınabilecek kart nedir acaba?
  • Anlaşıldı bu iş baya uzucak ama uzatmıcam:

XFX Geforce 9600GT 512MB 512MHz GDDR3 PCI-Express New $170+Kargo
    Pny VCG96512GXPB GeForce 9600GT 512MB PCIE HDCP $140+Kargo
    eVGA Geforce 9600GT 512MB 256Bit 512-P3-N862-AR PCI -E $170+Kargo

XFX GeForce 9600GT 512MB XXX Ed DDR3 $180+Kargo

Bunlardan hangisini almam mantıklı olur?PNY'ile diğerleri arasında $30 gibi bir fark var buna değermi?Sağolun şimdiden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghezoo -- 25 Nisan 2008; 0:18:27 >
  • 8800GT 512MB G92 GPUSUNU KULLANanı al

yada novabilgisayardan...300$ civarı 9800GTX var

o burda bu kadar sa yurtdışında
  • haydaa :) yok abicim ben 9600GT'yi alıcam daha kurcalamıcam.Sadece hangi marka onu danışmak istiyorum.

Bu arada bu yazıyı yazdıktan sonra başka bir satıcı aşağıdaki kartı kargo dahil $180'e bırakabileceğini söyledi :

EVGA 9600GT Superclocked 675MHZ 512MB

Napsın şimdi vatandaş?
  • oc li haliyle 8800gts 320 mb 9600 ü her yerde tokatlıyor karşılaştımalı bi test vardı inceleyiniz lütfen hatta g92 8800gts (ocsiz) ye oc li haliyle çok yaklaşıyor.
    normal hızı 513 mhz iken şu an 660 1620 2080 hızlarında rahat kullanıyorum yükte en fazla 65 derece en yüksek ayarlarda kastırdığı hiç bir oyun yok gibi

330dolar + kdv vermiştim bir zamanlar hey gidi... keşke 512 mb olsaydı

hız aşırtmayla c.o.h oyununda ultra modunda minimum 20 max 70 fps arttı. gerçekten mükemmel bi performans verdi ben bu kadar beklemiyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neczer -- 25 Nisan 2008; 1:09:29 >
  • üstad 8800 GT nin 9600 dan iyi oldugu zaten fiyatından da belli.Fakat , kısa bi araştırmada aralarında pek de fark olmadıgnı gordum o nedenle gerek duymuyorum o kadar fark için kafa karıştırmaya.Ayrıca, sonuçta bir süre sonra ikiside tarih olcak er yada geç bu işlerin sonu pek iyiye gitmiyor hem para hem zaman bana gelmiyor açıkcası.Neyse sağolsun herkes yorumlar/yardımlar için.Yarın falan alırım sanırım o modellerden birini olmadı o piti piti yaparım nolcak yani :)
  • bu karttan alınmaz artık zaten piyasada bulmak çok zor. 9600 senin için iyi bi tercih olacaktır.
  • kim demiş 9600gt 640mb lik gts oc den daha iyi diye yaaa .dostum o kart büyük ihtimal 675-1620-2100 hızlarına rahatlıkla cıkar ve bu hızda günlük kullanabilirsin. bu hızda iken 9600gt nin bu karta yaklaşması bile cok zor cok iyi oc yapılırsa belki ama benim tavsiyem iyi oc olan yani xfx evga yada msı gibi oc ye daha yatkın 8800gt almandır ama eger 8800gts yada 9600gt arasında kaldı isen bu iki karttan hangisi dersen tabiki 640mb 8800gts derim imzamdaki kartı ben o hızlarda günlük kullanıyorum ama 320mb olması dezavantaj yinede alttab olmadıgı için beni üzmüyo bu kart.
  • hazar dostum zaten ben senin dediğini söyledim g80 8800gts 9600gt den daha iyi diye bende sparkle kullanıcısıyım gayet memnunum öyleki bazı noktalarda 8800gt hd3870 lerle kafa kafaya gidiyor geçebiliyorda geçildiğide oluyor tabi :)... tomshardwarenin sitesinde detaylı bilgi mevcuttur
  • Arkadaşım 9600gt alacaksın tamam güzel kart.

Ama niye yurtdışından. Daha ucuz olsa gam yemeyeceğim.

Palit 9600gt 169+KDV şu an Gigatek'te. Ve bahsettiğin ürünler kadar kaliteli. Neden yurtdışından sipariş verip bekleyeceksin ki.

Ayrıca Türkiye de Nova Bilgisayar'da 189 dolar + KDV ye Axle 8800gt var. Buda güzel seçenek olabilir.

Not: Gheezo arkadaşım yukarıda ki mesajımı türkiye'de yaşadığını varsayarak yazdım. Eğer Türkiye dışında yaşıyorsan bu mesajımı görmezden gel.
  • bana göre 8800gt varken 9600gt alınmaz hele 189+kdv iken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 25 Nisan 2008; 11:40:23 >
  • Güzel soğutmalı f/p oranı düzgün kaliteli bi 8800gt en ideali sizin için. MSI ve ZOTAC ın özel modellerine bi baksanız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.