Şimdi Ara

Nasıl bir upgrade gerekir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki sisteme sahibim.Uzun zamandır bu bilgisayarı ben kullanmıyordum fakat şimdi tekrar bana düşme ihtimali var .Orta seviyede bir oyun severim.Yani medieval total war,pes gibi oyunları çalıştırmasını isterim.Şu anki haliyle pes'te biraz zorlanıyor gibi sanırım ram kaynaklı.

Amd64 2800+
    Kingston 512 mb 400 mhz ram
    Ati Radeon 9550(128Bit) 256MB TV DVI 8x Ekran Kartı
    80 gb samsung sata disk
    17 inç hyundai 8 ms monitör
    GIGABYTE GA-K8NS (NF3-250, SATA, Soket 754) Anakart
    Samsung DVD yazıcı

Bu sistemde ne tür değişiklikler tavsiye edersiniz ? Overclock işine hiç bulaşmadım ama icap ederse bulaşabilirim .Şimdilik ben ram'i 2 gb'a yükseltmeyi düşünüyorum onun dışında neler yapılabilir ? Ya da yeni bilgisayar alma girişiminde bulunsam bu sistemi ne kadara satabilirim ?

Birde alacağım ramlerhttp://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=220999040 linkteki marka.Kingston ile uyumsuzluk yaratır mı ?

Şimdiden teşekkürler..

• Ölü sisteme yatırım yapma en fazla ikinci el ram alınır bu sisteme. Bence bütçe yaratıp güncel bi sisteme geçmeyi düşünmeye başlayabilirsin eğer seni götürmemeye başladıysa.
  • En kötü ihtimalle bir adet aynı ramden alır yanına eklersin, birde 2.el x1650gt türü bir kart alırsan iş görür Biraz da işlemciye overclock yaparsan o oyunlar için yeteceğini tahmin ediyorum
  • Öncelikle yanıtlarınız için teşekkürler..

Bu oyunları çalıştırabilmesi için ne çapta bir overclock gerekir? O konuda bana önerebileceğiniz bir doküman var mı zira overclock ile ilgili deneyimim hiç yok.

Yeni bir sistem için bütçe yaratmayı da düşünebilirim belki.Peki bu sistemimi satarsam o bütçeme ne kadar katkısı olur ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.