Şimdi Ara

Nautilus mı Quinn mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hyperior

quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Aşure

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hiçlik Çekirgesi

quote:

Nautilusu main etmiş biri olarak:

kitinde en çok cc barındıran şampiyon bu olsa gerek.
    pasif aa stun
    q gapcloser - çekiyor işte kendine
    w cana oranla kalkan basıp aynı zamanda daha çok vuruyor
    e bu skill nautu naut yapan şey bana göre 3-4 snde spamlanabilen saçma bir hasar veren aoe slow.
    r engagein kralı seçtiğin adama knockup stun atarken yoldakileri ve yanındaki bitişikleri zıplatıyor

Support oynandığında laningi agresif olup yeri geldiğinde adcden bile çok vuruyorsun. Tf başlatıp adcye yaklaşana stun atıyorsun w ile tanklıyorsun.

Top lanede oynadığında ap başlangıç yaptığın için çok rahat minion temizleme ve dürtme alıyorsun. Tp roamlar inanılmaz güçlü gerçekten. Tank kastığın için supporta göre daha dayanıklı olup wnu ölümsüzlük için kullanabiliyorsun. Engage yapmakla yetmiyor yeri geldiğinde disengage de yapabiliyorsun.

kötü yanlarına gelirsek
    çok hantal hareket hızın yok neredeyse
    takımda hasar yok ise toplane için kötü bir seçim oluyor
    hasarı sadece e skilinde

quinne gelirsek = çöp

Hocam düşündükten sonra nau da indirime girince alayım dedim. Sayenizde içime sindi iyice. 23:59dan sonra naut alacağım :D maininm jung olduğun için jing oynamayı düşünüyorum.

Ben pek jung oynayamadığım için tercih etmedim. Ama bir keresinde takıma gelmişti. Gayet güzel gankler atıyordu mobilty boots ile. Çarp olarak mor çarp daha mantıklı geliyor çünkü temizlemek biraz zor. Jung iteminin pasifiyle tflerde daha fazla hasar verebilir diye düşünüyorum. bu arada cd önemli. E fullenip q w gidilmesi gerek.

Nautilus benim de main ormanda w açarak başlaninca 1 pot yetiyor tüm orman için şu an için mavi çarp daha işlevsel q yu kaçirinca ganklar r yokken etkili olmuyor.

hep şu yaptığımın doğru olup olmadığını merak ederim.
    tfde çok kişiyi zıplatmak mı yoksa ad ya da midi zıplatmak mı daha iyi?

Hangisi daha çok kasmişsa

post mu kasmışsa :^D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hiçlik Çekirgesi

quote:

Nautilusu main etmiş biri olarak:

kitinde en çok cc barındıran şampiyon bu olsa gerek.
    pasif aa stun
    q gapcloser - çekiyor işte kendine
    w cana oranla kalkan basıp aynı zamanda daha çok vuruyor
    e bu skill nautu naut yapan şey bana göre 3-4 snde spamlanabilen saçma bir hasar veren aoe slow.
    r engagein kralı seçtiğin adama knockup stun atarken yoldakileri ve yanındaki bitişikleri zıplatıyor

Support oynandığında laningi agresif olup yeri geldiğinde adcden bile çok vuruyorsun. Tf başlatıp adcye yaklaşana stun atıyorsun w ile tanklıyorsun.

Top lanede oynadığında ap başlangıç yaptığın için çok rahat minion temizleme ve dürtme alıyorsun. Tp roamlar inanılmaz güçlü gerçekten. Tank kastığın için supporta göre daha dayanıklı olup wnu ölümsüzlük için kullanabiliyorsun. Engage yapmakla yetmiyor yeri geldiğinde disengage de yapabiliyorsun.

kötü yanlarına gelirsek
    çok hantal hareket hızın yok neredeyse
    takımda hasar yok ise toplane için kötü bir seçim oluyor
    hasarı sadece e skilinde

quinne gelirsek = çöp

Hocam düşündükten sonra nau da indirime girince alayım dedim. Sayenizde içime sindi iyice. 23:59dan sonra naut alacağım :D maininm jung olduğun için jing oynamayı düşünüyorum.

Ben pek jung oynayamadığım için tercih etmedim. Ama bir keresinde takıma gelmişti. Gayet güzel gankler atıyordu mobilty boots ile. Çarp olarak mor çarp daha mantıklı geliyor çünkü temizlemek biraz zor. Jung iteminin pasifiyle tflerde daha fazla hasar verebilir diye düşünüyorum. bu arada cd önemli. E fullenip q w gidilmesi gerek.

Nautilus benim de main ormanda w açarak başlaninca 1 pot yetiyor tüm orman için şu an için mavi çarp daha işlevsel q yu kaçirinca ganklar r yokken etkili olmuyor.

hep şu yaptığımın doğru olup olmadığını merak ederim.
    tfde çok kişiyi zıplatmak mı yoksa ad ya da midi zıplatmak mı daha iyi?

Hangisi daha çok kasmişsa

ad/mid yanlış yazmışım çok kişi hoplatmak ya da tek kişiye focus almak

Öncelikli amacin adc yi korumak zaten teamfight ta önemli olan adc/midi korumaya çalişirken karşi adc/ mide focus atmak tek birine odaklanicaksan en çok hasari verebilecek olana odaklan adc yada mid olacaktir. ayrica tf de herkese 1 kez de olsa vurmaya çaliş pasifin devreye girmesi iyi olacaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nice post

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guinn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mainin adc se Quinn supsa nau

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.