Şimdi Ara

Navitech NAV-PXB 205F Hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gecen hafta Navitech NAV-PXB 205F aldim ve 3-4 gun oncede naviextras toolbox'dan guncellemelerini indridim ve yukledim. Beylikduzu taraflarinda birkac deneme yaptim ve gayet basariliydi.

Ancak soyle bir sorun yasiyorum. Adres ararken ya da metin girisi yaparken 1. si Turkce Q kalvye yok sadece Turkce F klavye var, 2.'si ise ben yazmaya baslayinca harfler kaybolmaya basliyor ve ancak belli kelimelere izin veiryor (yazdigimi otomaitk tamamlamaya calisiyor gibi).

Bu konularda bana yardimci olaiblir misniz?

turkce Q klavye icin ne yapmam lazim
    Birde otomatik tamamlama yapmadan ben kelime yazsam o yaklasiklarini bulamiyor mu?

Simdiden yardmlariniz icin tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatft

Merhaba arkadaslar,

Gecen hafta Navitech NAV-PXB 205F aldim ve 3-4 gun oncede naviextras toolbox'dan guncellemelerini indridim ve yukledim. Beylikduzu taraflarinda birkac deneme yaptim ve gayet basariliydi.

Ancak soyle bir sorun yasiyorum. Adres ararken ya da metin girisi yaparken 1. si Turkce Q kalvye yok sadece Turkce F klavye var, 2.'si ise ben yazmaya baslayinca harfler kaybolmaya basliyor ve ancak belli kelimelere izin veiryor (yazdigimi otomaitk tamamlamaya calisiyor gibi).

Bu konularda bana yardimci olaiblir misniz?

turkce Q klavye icin ne yapmam lazim
    Birde otomatik tamamlama yapmadan ben kelime yazsam o yaklasiklarini bulamiyor mu?

Simdiden yardmlariniz icin tesekkurler

Adres aramada klavyenin F yada Q oluşu çok da önemli değil aslında; sen gideceğin yeri yazmaya başlayınca hafızasındaki yerlerden girdiğin harfe göre diğer harfleri tahmin edip var olmayanları ekranda pasifleştiriyor. Aslında bu büyük bir kolaylık bence. Çünkü gideceğin yerin tamamını yazmasan bile o otomatikman Türkiye adreslerine göre uyarlayıp sana öneriyor zaten... Bu yüzden harflerin yok olması büyük bir kolaylık olup klavyenin Q yada F olması da pek de önemli değil. Ama illaki Qklavye istiyorsan da klavye görünümüne geçtiğinde oradaki ayarlardan klavyeni değiştirebilirsin.

• Bilgiler icn tesekkurler. Soyle bir sıkıntı var. Belli basli siteler falna hafaizasinda olsa guzel olurdu mesela TEM avrupa konutlari ya da ne biliym agaoglu mytown. Bunlar taninmis siteler ama adres olarak yazmadan ben bulamadim bunlari. illa sokak ismi ve kapi numarasi istiyor adres ararken. Bu tip yerleri kolay bulma imkani yok mudur? Bilgisi olan var mi?

Diger bir ornekte mesela sariyerde bir sokaga gidecegim belli bir numaraya gitmek istemiyorum ama illa apartman numarasi istiyor. Rasgele bir numara atmam gerekiyor. Numara girmeden orta hesaplamiyor.

Bunlar cok onemli seyler mi? Degil. ancak bzen laizm oluyor. Belki bir yolu vardir ben bilmiyorumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatft

Bilgiler icn tesekkurler. Soyle bir sıkıntı var. Belli basli siteler falna hafaizasinda olsa guzel olurdu mesela TEM avrupa konutlari ya da ne biliym agaoglu mytown. Bunlar taninmis siteler ama adres olarak yazmadan ben bulamadim bunlari. illa sokak ismi ve kapi numarasi istiyor adres ararken. Bu tip yerleri kolay bulma imkani yok mudur? Bilgisi olan var mi?

Diger bir ornekte mesela sariyerde bir sokaga gidecegim belli bir numaraya gitmek istemiyorum ama illa apartman numarasi istiyor. Rasgele bir numara atmam gerekiyor. Numara girmeden orta hesaplamiyor.

Bunlar cok onemli seyler mi? Degil. ancak bzen laizm oluyor. Belki bir yolu vardir ben bilmiyorumdur.

çıkacak haritada bun site isimleri olacağını yazmıştı alimbeyhttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=42128607 kapı numarası istemeye gelince kapı no girmeden altta cadde ortası'nı tıklarsanız sorun kalmaz rota hesaplanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 17 Ağustos 2010; 11:36:47 >

• Bilgiler icin tekrar tesekkur ederim. Cihaza alistikca faydasini dahada iyi anliyor insan. Gercekten cok guzel bir cihaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.