Şimdi Ara

Navitech nx220R HONDA CİVİC UYUMLU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Honda Civic Sedan 2013 uyumlu Navitech nx220r multimedya cihazımı satmak istiyorum satış fiyatım 1.100 TL dir. Çok temiz durumdadır. Aracımı da satacağım için satılığa çıkardım çünkü aracı almak için arayanlar deri koltuk , multimedya sistemi ve diğer aksesuarlar ile ilgili fiyatı etkilemez diyip düşük fiyat veriyorlar aracıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenk76

Honda Civic Sedan 2013 uyumlu Navitech nx220r multimedya cihazımı satmak istiyorum satış fiyatım 1.100 TL dir. Çok temiz durumdadır. Aracımı da satacağım için satılığa çıkardım çünkü aracı almak için arayanlar deri koltuk , multimedya sistemi ve diğer aksesuarlar ile ilgili fiyatı etkilemez diyip düşük fiyat veriyorlar aracıma.

Hocam biraz daha makul bi fiyat olursa düşünebilirim ama tabi belki de şimdiye kadar satmışsınızdır bilmiyorum fakat 2.el için bana yüksek geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenk76 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Dusuncenizde haklisiniz, araci satma asamasinda Navigasyon'un aracin toplam fiyati uzerine hic etkisi olmuyor.
    Birkac konuda gorusunuzu rica ederim;

Fiyat olarak pazarlik payiniz var midir.
    Hangi sehirdesiniz, Istanbul-Anadolu yakasi ise size ulasmak, haberlesmek isterim.
    Cihazi aldiginizda nereye taktirmistiniz, yine cihazi sizden alirken ayni yere sok-tak yaptirabilir miyiz?

Simdiden tesekkurler,
    @cenk76
  • Arkadaşlar araç satıldı navigasyonu sökmedim üzerinde bıraktım.kusura bakmayın aracımın ilanı da bu forumdaydı oraya aracımı sattığımı yazdım ama buraya yazmayı unutmuşum.
    Merhaba,
    Hayirlisi olsun diyelim o zaman.

Cok rica etsem bu Navigasyon Navitech-NX220R ile ilgili kisa goruslerini yazar misin? Sonucta eski kullanicisisin.

Malum yeni bir model,
    Memnun kaldin mi kalmadin mi? Tavsiye eder misin.
    Problem yasadigin durumlar oldu mu?

Ben de 1-2 ay icerisinde mutlaka taktiricam ama baska marka mi bakayim yoksa bu marka-model mi taktirayim bilemedim.
    Nereden almistin, nereye taktirmistin..

Yanitlarin icin simdiden cok tesekkuler.
    naip değilmiş hayırlı olsun. Bende navigasyon düşünüyorum birkaç aya. Navitech in nx-214f modelinde bluetooth gelen aramalarda rehberi göstermiyor diyorlardı. 220r modelinde bu durum nasıl tercih etmelimiyiz.
  • Aracımı 1 ay içinde sattım ve rehber konusunda bilgim yok malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracımı sattım navigasyonu çıkarmadım. Konuyu kapatabilirsiniz teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlı olsun Cenk bey. Aracınız Hangi versiyondu kaç liraya sattınız yakın zaman içerisinde ben satmayı düşünüyorum. Detaylı bilgi verirseniz memnun olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.