Şimdi Ara

navitech QX-B512 ve B513 mü,piranha infiniti hd mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar bikaç güne kadar bu cihazlardan birine sahip olucam ama karar veremedim bana yardımcı olurmusunuz...

Navitechdeki artılar:1500 mah batarya,tmc uyumlu,i-go primo yazılım,ışık sensörü,parlamayan ekran,atlas 5 533mhz işlemci,128mb ddr2 ram,ömür boyu ücretsiz güncelleme,fm transmitter,bluetooth

piranha infiniti hd artılar:800x480 ekran çözünürlüğü,i-go primo yazılımı,atlas 5 533 mhz işlemci,128 mb ddr2 ram,ömür boyu ücretsiz güncelleme,fm transmitter,bluetooth

navitechdeki eksiler:480x272 ekran çözünürlüğü,kulaklık çıkışı yok (varsada) ben media markt te incelememe rağmen göremedim yada gözümden kaçtı

piranha infiniti hd eksileri:700 mah batarya,tmc uyumlu değil,kulaklık çıkışı yok

2 cihazıda inceleme fırsatım oldu navitech i media markt ta , piranha infiniti hd yide bimekste görünüş olarak iki cihaz güzel ve kaliteli duruyor yalnız ben kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım.artıları ve eksileri yazdım geriye kalanlar aynı zaten 2 cihazdada.

• Merhaba,

2 ürün için kıyaslamanda, ürünlerin geri dönüş oranları (ürünleri incelediğin yer bilgi verebilir sanırım) ve teknik destek hizmetlerini de göz önünde bulundurabilirsin.
  • Ben de navitech ürünlerinden QX B512 modelini almayı düşünüyorum. 4,3" tercih edecektim ancak pili 900mAh olduğu için 5"'e yöneldim. Benim sorduğum yerlerde piranha'nın geri dönüş oranı fazlalığı beni diğer markaları araştırmaya itmişti.
  • bir de bu linkte yazılanlara bak istersen

http://oyun.donanimhaber.com/m_46505705/mpage_1/key_/tm.htm
  • arkadaşım saolasın ilgilendiğin için bende tercihimi navitechten yana kullanıcam sizinde dediğiniz gibi hem servis ağı güçlü olmalı hem bataryası uzun ömürlü olmalı ayrıca bu cihazın tmc uyumuda var piranhada bu özellikte yok keşke video-in çıkışıda olsaymış ama atlas 5 işlemciler desteklemiyormuş duyduğum kadarıyla.saygılar ndmrc kardeş Allaha emanet ol...
  • piranha almak istiyorum ama tek eksi yanı şarjı benim için..
    cihaza uygun daha uzun gidebilecek batarya nerden bulabiliriz.. yada batarya varmı uyumlu..?
  • pil değişim mümkün değildir ancak yetkili serviste değişim yapılmaktadır,pili değiştirilebilen cihazlara bakın derim ben navitech qx-b511'i incelemenizi tavsiye edebilirim.
  • navitech alma çok kötü mp3 çalmıyor sadece wav uzantılı müzik çalıyor. ayrıca telefondaki rehberi doğru düzgün göstermiyor
  • slm
    bence navitech b 513 265 tl süper fiyat

ben aldım çok memnunum

www.vipfiyat.com

tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.